Gość: kibic kosza IP: *.gprs.plus.pl 25.04.08, 03:27 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gostek Re: POLPAK w półfinale DBE. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.08, 09:32 Mecz był super dobrze ,że pokazaliśmy na co Nas stać mówię o zawodnikach jak i o kibicach.Warto było jechać za Ciechocinek.Duże podziękowania dla P.Stefana Medeńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milka Re: POLPAK w półfinale DBE. IP: *.adsl.inetia.pl 25.04.08, 10:02 Było cudownie!!!!! A Garner pokazał jak może wyglądąć ostatni rzut przed syreną! Zobaczyć jak Hala Mistrzów opróżnia się w ciszy w ciągu pięciu minut, BEZCENNE!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milka Re: POLPAK w półfinale DBE. IP: *.adsl.inetia.pl 25.04.08, 10:03 www.saldat.pl/upload/an-pol-po5/ :))))) Ale mieliśmy zabawe po meczu!!!!!!! :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: POLPAK w półfinale DBE. IP: *.adsl.inetia.pl 25.04.08, 12:39 dokładnie takich chwil sie nie zapomina!!!Mam nadzieje ze taka sama ekipa jedziemy na molo;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: POLPAK w półfinale DBE. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.08, 15:27 Suuuuper mecz ,ekstra doping ,niech żałują ci co nie pojechali bo byliśmy swiadkami historycznej chwili.Wielkie brawa i dzięki Panu Medeńskiemu-zabrał wszystkich po meczu na piwo-swój chlop,no a to co się działo w nocy na naszej hali,to rewelacja.Impreza na całego z zespołem,zdjęcia,wywiady i moc uścisków,tylko niewiedzieć czemu nie było nikogo z władz miasta-wstyd.JESTEŚMY W FINALE!!!!!!!!!!!!! A i jeszcze podzięki dla P.Schmeltra za organizację wyjazdu i dla "Rzeznika" za podtrzymywanie dopingu(proponuję kupić mu nowy megafonik,stary nawala) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: venerix Re: POLPAK w półfinale DBE. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.08, 16:36 Przypominam ze dzis transmisja w radiu PiK o godzinie 18 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: POLPAK w półfinale DBE. IP: *.swc.vectranet.pl 28.04.08, 17:36 a na polsacie sport nie bedzie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: POLPAK w półfinale DBE. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.08, 20:47 Przegrali,ale to nic-wierzę,że dogonią ich znowu na końcu i będziemy znów triumfować,są super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łepek Re: POLPAK w półfinale DBE. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.08, 20:30 Mecz widziałem na żywo bo pracuję w firmie która ochrania mecze prokomu. Dla tych co byli to stałem w przejściu z cheerleader'kami ;) Ogólnie Prokom pokazał klase i pewnie ograł Polpak :) Jednak chwilami świecki zespół potrafił nawiązać równorzędną walkę :) ...no ale PROKOM to PROKOM i daje radę :) Odpowiedz Link Zgłoś