Dodaj do ulubionych

Temat ostro prowokujacy; wrecz oblesny! Wchodzic!

IP: 62.189.127.* 06.08.08, 14:47
...a mianowicie w Decznie widzialem plywajaca kupe!!! Od ratownika,
ktoremu zglosilem ten fakt, dowiedzialem sie ze nic nie mozna zrobic
jako ze kupa plywala za terenem wyznaczonym do plywania. Zaskoczony
ta wykretna odpowidzia postanowilem "docholowac" kupe w miejsce
wyznaczone do kapieli. Po kolejnej interwencji u ratownika
dowiedzialem sie ze nie ma podstaw aby kupe wylowic jako ze jest ona
w czesci wyznaczonej dla dzieci, w ktorej to kupy to zadna
nowosc. ...rece mi opadly. Prawda to czy falsz? ;-)
Obserwuj wątek
    • Gość: klik Re: Temat ostro prowokujacy; wrecz oblesny! Wchod IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.08, 15:25
      Jak już taki wysiłek został podjęty przez Ciebie, to już trzeba było to wyłowić
      i wywalić a nie szukać szerokich rozwiązań.
      • Gość: hubabuba Re: Temat ostro prowokujacy; wrecz oblesny! Wchod IP: 62.189.127.* 06.08.08, 18:32
        No wlasnie, tyle ze patyczek, ktorym holowalem kupe prawie
        piecdziesiat metrow (plynalem zabka zeby caly czas miec kupe na oku)
        bym zbyc cienki zeby kupe udzwignac. Przeciez nie bede latal po
        plazy szukajac patyka do podebrania kupy - bo niby jak!? Osobiscie w
        chinskiej zawsze jej nozem i widelcem i nawet nie mam odpowiedniej
        wprawy zeby dwoma patyczkami kupe podebrac. A nawet gdybym umial! To
        co wtedy??? Na plaze w piasek cisnac???!!! ...dlatego poszedlem do
        ratownika.
        • Gość: gosc Re: Temat ostro prowokujacy; wrecz oblesny! Wchod IP: *.adsl.inetia.pl 06.08.08, 20:40
          Święta racja. To ratownik powinien kupę uratować przed zakusami
          pływaków, którzy zechcieliby ją do brzegu holować. Także nie powinna
          sobie w ten sposób beztrosko dryfować bo bezpośrednie spotkanie z
          wynurzającym się po haust powietrza, mogłoby się dla niej źle
          skończyć.

A tak na serio. To trzeba być jednak świnią, żeby wejść do wody w
          której kąpie się on(a) i setki innych osób, i się do niej zesr...
          Żenada.
          • Gość: Gość Re: Temat ostro prowokujacy; wrecz oblesny! Wchod IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.08, 07:39
            Ja się skłaniam ku opcji, że to jakiś mały berbeć strzelił
            niespodziankę do wody ;) Można mieć jedynie pretensje to mamy, że
            nie była zbytnio czujna...
            • Gość: gosc Re: Temat ostro prowokujacy; wrecz oblesny! Wchod IP: *.adsl.inetia.pl 07.08.08, 09:24
              Mały berbeć sam by na to nie wpadł. Najpewniej to zasługa właśnie
              mamy: "Idź Pawełku zrobić kupkę do wody, bo mamusia teraz opala
              swoją tłustą dupę i nie chce się jej iść z toba do toalety".
              • Gość: Hubabuba Re: Temat ostro prowokujacy; wrecz oblesny! Wchod IP: 62.189.127.* 07.08.08, 11:23
                Szanowni, strasznie podoba mi sie Wasze malowanie portretu
                psychologicznego przestepcy, ale odwodzi nas to od podstawowego
                pytania: "Kto odholuje kupe!?"; Lub, jesli wolicie inaczej: "Czy
                ratownik powinien wskoczyc do wody i wyniesc kupe?". Ja mysle ze
                kupe powinien odholowac ratownik w lodzi - moglby w ten sposob
                odepchnac ja wioslem blizej brzegu i pozniej pacnac ja na brzeg.
                Prawda to czy falsz?
              • Gość: ddddd Re: Temat ostro prowokujacy; wrecz oblesny! Wchod IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.08, 11:26
                No ale chyba mały dzieciak nie zrobił kupy 50 metrów od brzegu. To
                pewnie jakiś kajakarz zrzucił ciężar bo mu kajak zaczynał tonąć ;p
                • Gość: matia Re: Temat ostro prowokujacy; wrecz oblesny! Wchod IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.08, 12:43
                  czytałam gdzieś na jakimś forum wyznania dziewczyny (team: do czego byście się
                  nigdy nie przyznały...), że wypłynęła kajakiem w jezioro, wystawiła d*** i
                  zrobiła, jak to się mówi, nr 2 do wody... jakby nie patrzeć - powiązanie tak
                  silne, że wystarczy dotrzeć do sprawczyni... bankowo to ona!
                  • Gość: hubabuba Re: Temat ostro prowokujacy; wrecz oblesny! Wchod IP: 62.189.127.* 07.08.08, 15:24
                    Faktycznie, 50 metrow od wody to nie mogl byc jakis maly brzdac. No
                    chyba ze na materacu go rodzice wyciagneli i wtedy sie berbeciowi
                    zachcialo.... ale nie! Na materacu nie mogli, bo ratownik by zaczal
                    gwizdac. Moze to ta z kajaka? Ale to chyba tez malo prawdopodobne.
                    Ja mysle ze jest to chwyt marketingowy panow Hajne, czyli na
                    zasadzie "czy sie mowi zle czy dobrze wazne ze sie o nas mowi". Ale
                    jak ten Hajne te kupe tam wrzucil.... wioslem. Co myslicie? Prawda
                    to czy falsz?
                    • Gość: cssssw Re: Temat ostro prowokujacy; wrecz oblesny! Wchod IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.08, 02:10
                      Hmm...co by nie mowic, ratownik totalnie probowal odwrocic uwage "Zniesmaczonego plazowicza". A moze to wlasnie jego robota? Caly dzien na dworze - kazdemu moze sie zachciec, a przeciez kapieliska pilnowac trzeba, wiec HOP i SRU do wody - niby taki trening, a w rzeczywistosci..glon sposrod ciemnosci sie wylonil.. ;)
                      • Gość: hubabuba Re: Temat ostro prowokujacy; wrecz oblesny! Wchod IP: 62.189.127.* 08.08.08, 12:14
                        uuuuu, ratownik???!!! moze...... faktycznie, on to nie ma alibi.
                        Niby ratownika nikt by nie podejrzewal i wlasnie w tym caly jego
                        motyw. Siedzi w sloncu, je paluszki i trawi... trawi... trawi...
                        Pozniej szybki skok do lodzi i bum! Tlumaczy to jego zaniechanie
                        interwencji - on wiedzial co to za kupa! Prawda to czy falsz?
                        • Gość: mentos Re: Temat ostro prowokujacy; wrecz oblesny! Wchod IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.08, 17:57
                          A ja myślę że właścicielem niezidentyfikowanej kupy jest właśnie nie
                          kto inny jak "hubabuba", znacie takie powiedzenie -"kto poczuł ten
                          wytoczył". Zresztą cały czas dziwię się, że nikt inny owej kupy na
                          swej drodze nie spotkał, no i jeszcze zastanawia mnie fakt,
                          iż "hubabuba" się kupy nie brzydził cumować-no normalnie potraktował
                          je jak swoje! No i to jest chyba cała prawda.
                          • Gość: klik Re: Temat ostro prowokujacy; wrecz oblesny! Wchod IP: *.adsl.inetia.pl 08.08.08, 18:19
                            I problem został właśnie rozwiązany co do kwestii czyja to była.
    • Gość: Lady Stick KuPy.... IP: *.adsl.inetia.pl 08.08.08, 15:34
      ...SIĘ TO NIE TRZYMA !!!!! :)))
      • Gość: hubabuba Nie!!!! IP: 91.177.133.* 10.08.08, 20:43
        Tak byc nie moze!!! To tak jak w polskiej polityce - obrzucic kogos lajnem i
        kazac mu sie bronic! Kupa nie moja!
        • Gość: mentos Re: Nie!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.08, 23:05
          Tylko to, że kupa nie twoja, to prawda jest czy falsz?
          Bo ja to mam wrażenie że ktoś tu nam zapodaje niezłą ściemę.ha ha
        • Gość: Cyklista Re: Kupologia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.08, 11:45
          Wielce Szanowni Dyskutanci!
          Z zadowoleniem przyglądam się tej dyskusji , wysoki poziom merytoryczny,
          błyskotliwość wypowiedzi. Oceniając to dochodzę do wniosku, że nasza Ziemie
          Świecka może wzbogacić sie o unikatową uczelnię , nie odbiegającą od już
          istniejących. Proponuje utworzenie Akademi Kupologicznej, nauka nazywała by się
          stolcologia. Prawda ,że pięknie brzmi magister stolcologii stosownej. Pierwszy
          dyskutant w swojej wypowiedz nie opisał dokładnie kształtu exrementu. Jeżeli był
          okrągły na jednym, a ostry na drugim , myśle że znam sprawcę.

P.S. Może założyć partię ?
          • Gość: Lady Stick Re: Kupologia IP: *.adsl.inetia.pl 11.08.08, 12:25
            Hmmm...najlepszym wyjściem byłoby zrobić DNA zjawiska.Ustawić
            stolcobus przy "zielonej przychodni"z obowiązkowym,nakazem poddania
            się analizie przez każdego mieszkańca naszej i sąsiednich
            gmin.Sprawa się wyjasni szybko,nader kosztowna być może aczkolwiek
            ku zadowoleniu wszystkim-sprawcę należy ukarać! Po czym na wielkim
            bilborcie,na rynku głownym,zamieścić Jego podobiznę z dopiskiem:"TO
            TEN,KTÓRY ZAS..WA ŚWIAT !!!" :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

P.S...i to wcale nie jest śmieszne:(
          • Gość: Lady Stick Re: Kupologia IP: *.adsl.inetia.pl 11.08.08, 12:28
            ..a swoją drogą:strasznie góffffniany temat i śliska sprawa :))))))
            • Gość: taki jeden Re: Kupologia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.08, 13:23
              tematu by nie było gdyby ratownik podjął interwencje. Chce czy nie chce to jest
              jego zasrany obowiązek utrzymywać kąpielisko w należytym porządku. Tymczasem
              nasz kochany ratownik umywa ręce przed robotą :) pozdrawiam
              • Gość: hubabuba Re: Kupologia IP: 62.189.127.* 11.08.08, 14:18
                Kupa jak kupa - zadnych znakow szczegolnych, konsystencja raczej
                zbita, forma regularna. Kupa jak tysiace innych kup. Problem w tym
                ze tak kupa wykazala calkowity brak wyszkolenia sluzb ratowniczych w
                elementarna wiedze dzialania w podobnych sytuacjach. Uwazam ze
                wydzial kupologii/stolcologii bylyby wskazana - kazdy ratownik WOPR
                musialby obowiazkowo ukczonyc studia na etapie licencjackim. Prawda
                to czy falsz?
              • Gość: cyklista Re: Kupologia IP: *.adsl.inetia.pl 11.08.08, 14:25
                Ze strony ratownika to kompletny brak profesjonalizmu !!! Powinien wyłowic ,
                rzeczony ekskrement i jak słusznie stwierdziła jedna z dyskutentek - DNA, odlewy
                kiszki stolcowe i pobranie próbek od wszystkich, stolcobus w trybie awaryjnym.
                Myślę, że ratownik nie ogląda CSI na polsacie, szkoda. Nasza dyskusja trafiła na
                fora zagraniczne, jest propozycja współpracy z szacowną uczelnią brytyjską. Już
                widzę na swojej wizytówce - Honor Member Royan Academy of Shetologe
                • Gość: hubabuba Re: Kupologia IP: 62.189.127.* 11.08.08, 16:17
                  Swiecie staloby sie prawdziwym miastem uniwersyteckim z wlasnym
                  osrodkiem badawczym najwyzszej klasy!!! A te juwenalia!!!
                  • Gość: mentos Re: Kupologia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.08, 17:39
                    no kupa śmiechu ...........
                    pl.youtube.com/watch?v=ie5FpAxMsjU
    • Gość: Ktoś Re: Temat ostro prowokujacy; wrecz oblesny! Wchod IP: *.swc.vectranet.pl 20.08.08, 05:25
      Fałsz cała ta gównana gadka ;)
      • Gość: jar.sem Re: Temat ostro prowokujacy; wrecz oblesny! Wchod IP: 212.160.87.* 20.08.08, 06:43
        Świecie drugim Stolcenhege ?

A tak poważnie: tak jak czepek na basenie tak na kapielisku powinien obowiązywać
        woreczek foliowy - a jakże, zaaplikowany przed wejściem do wody.
        I kupa problemów z ... glowy.
    • Gość: kropka Re: Temat ostro prowokujacy; wrecz oblesny! Wchod IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.08, 12:48
      tak swoja droga zastanawiam się dlaczego uważacie że ratownik
      powinien zajmowac sie oczyszczaniem jexziora ktore do niego nie
      nalezy na egzaminach na ratownika nawet na najwyzszy stopien nie ma
      zadania w stylu "wyciagnij kupe z wody" wchodzicie do deczna
      płacicie pieniadze generalnie jezioro nie wyglada jakby bylo
      czyszczone raz w zyciu sie tam kapalam i stwierdzilam ze jest
      straszny syf zreszta jak w wiekszasci jezior ale w koncu to jest
      platne wiec dlaczego nie moga sie zajac oczyszczeniem jeziora w
      ktorym przez wakacje kapie sie tak wiele osob... ???????
    • Gość: hahah Re: Temat ostro prowokujacy; wrecz oblesny! Wchod IP: *.swc.vectranet.pl 16.09.08, 12:07
      hauahahahhahahahaha tam sa czeste ataki kupy xD nie dlugo deczno to bedzie jedna
      wielka sraja:D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka