Gość: aga IP: *.swc.vectranet.pl 17.02.09, 22:08 Czy ktoś wie w jakie dni i o jakich godzinach przyjmuje dermatolog w przychodni w Świeciu?I jak to jest z rejestracją? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: artmed@vp.pl Re: przychodnia IP: *.chello.pl 18.02.09, 20:22 W przychodni na ul.WP80 poniedziałki,środy i czwartki od 8.00, rejestracja od 7.00 telefonicznie bądź osobiście (0-52/3303090). W szpitalu NZOZ "Nowy Szpital" ul.WP126 we wtorki i piątki od 8.00 a rejestracja od 7.00, telefonicznie bądź osobiście (0-52/3334574). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: przychodnia IP: *.swc.vectranet.pl 18.02.09, 22:38 dzięki wielkie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T Re: przychodnia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.09, 22:46 A to ciekawe. Byłem w ubiegłą środe się zarejestrować. Niestety odszedłem z kwitkiem, bo był tzw. dzień zabiegowy. Poza tym słyszałem, że od marca do dermatologa w przychodni będzie można rejestrować sie tylko na termin. Czy to prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: przychodnia IP: *.swc.vectranet.pl 19.02.09, 10:52 To nic nowego. Ja już dawno się przekonałam o tym, że jak się chce być fachowo i szybko obsłużonym to trzeba raz dziennie mniej jeść i pójść prywatnie, tylko szkoda, że NFZ nie zwraca za to pieniędzy-w końcu tyle się płaci składek na ubezpieczenie zdrowotne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: door Re: przychodnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.09, 11:43 Polecam Grudziądz.Rejestracja telefoniczna:564517140.Przychodnia przyjmuje w ramach kontraktu z NFZ,terminy 1,2 dni.Przyjmuje chyba 3 lekarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: przychodnia IP: *.swc.vectranet.pl 19.02.09, 12:07 O kurczę a myślałam że z dermatologiem jest trochę lepsza sytuacja.Beznadzieja...i jak tu być zdrowym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tarczyca Re: przychodnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.09, 16:10 Czy w Świeciu przyjmuje jakiś endokrynolog ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TARCZYCA-ODPOWIEDŹ Re: przychodnia IP: *.xdsl.centertel.pl 04.03.09, 19:55 ODPOWIEDŹ DO "TARCZYCY". Przyjmuje w "zielonej" przychodni endokrynolog.Kiedy? Wystarczy zapytać recepcji lub zadzwonić i zapytać. Jest prywatny. Nie wiem ile bieże za wizytę. On da skierowanie na usg w kierunku tarczycy, a z tym skierowaniem do szpitala nowego i tam na pierwszym piętrze się zapisać. Kolejki 1-2 tyg. Niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chory Re: przychodnia IP: *.adsl.inetia.pl 03.03.09, 17:36 Teraz na inny temat co sadzicie o przychodni WAMP !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matia Re: przychodnia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.09, 08:16 WAMAP jeśli już, był topik na ten temat, poszukaj. od siebie napisze tylko tyle, że lekarz stamtąd właściwie uratował mi życie. Odpowiedz Link Zgłoś