Gość: anka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.09, 16:17 Jaki jest najlepszy prywatny dentysta w Świeciu?proszę o opinie i nr telefonow..z góry dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: też świecianka Re: stomatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.09, 21:03 kufel robi już tylko chirurgię a stomatologów swoich ma kiepskich..i sprzęt też raczej nie najlepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: stomatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.09, 11:47 Konkurencja chyba tylko może tak pisać-sprzęt trzeba zobaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też świecianka Re: stomatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.09, 13:44 no własnie sprzet widzialam i mogłam porównać.chyba w przychodni nawet jest lepszy..:) ale..zalezy co kto lubi i czego oczekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: implant Re: stomatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.09, 11:50 chirurgię? on jest również chirurgiem? a implanty robi? muszę mieć implanty w miejscach, gdzie wyrwano my zęby, żeby reszta nie "poleciała" i zastanawiam się nad kliniką w Krakowie. Wolałabym jednak coś bliżej. Bydgoszcz mnie nie przekonuje (byłam już na kilku konsultacjach i jakoś nie nabrałam zaufania do lekarzy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: stomatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.09, 10:05 Polecam pania ALEKSANDRE STEKLIŃSKĄ- GRELE, MA GABINET KOLO KANTORU, CZASU SWIECIA. MILA I FACHOWA OBSLUGA PRZYSTEPNE CENY POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś