Gość: jscw IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.09, 10:50 Mam dom w surowym stanie bez instalacji elektrycznej czy ktoś by polecił dobrego i niedrogiego fachowca Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agusia18dudi Re: szukam elektryka 05.06.09, 18:05 mój tata jest elektrkiem czasami bierze sobie dodatkowe fuchy i zazwyczaj bierze tyle ile "pracodawca" daje ;p Oczywiście w granicach rozsądku. ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elektryk Re: szukam elektryka IP: *.centertel.pl 05.06.09, 19:21 jest wielu ale naprawde dobrych to niema Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IRWIN [...] IP: *.swiecie.vectranet.pl 06.06.09, 09:23 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mystick [...] IP: 57.90.36.* 06.06.09, 19:23 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.09, 12:48 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ebi Re: szukam elektryka IP: *.swiecie.vectranet.pl 08.06.09, 22:23 w czas swiecia sa ogłoszenia napewno warto sprawdzic bo można dużo zaostrzędzić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marny [...] IP: *.adsl.inetia.pl 11.06.09, 23:33 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nev Re: szukam elektryka IP: *.swiecie.vectranet.pl 12.06.09, 22:59 a ile średnio biorą za instalację elektryczną w domku jednorodzinnym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marny Re: szukam elektryka IP: *.adsl.inetia.pl 12.06.09, 23:35 Co to znaczy średnio??!! Nie ma takiego pojęcia w budownictwie!!! Przecież logiczne jest, że inny będzie koszt instalacji w domku jednorodzinnym o powierzchni 150m², a inny przy 200m². Wszystko zależy od tego ile punktów sobie zażyczy inwestor! Zadzwoń do kilku elektryków i porównaj ceny. Wybierz ofertę najlepszą. Tylko UWAGA: najlepsza nie znaczy najtańsza! Polecam wziąć firmę. Masz wtedy fakturę, gwarancję i dokumentację [dodatkowy koszt] niezbędną przy odbiorze technicznym. Ja zawsze korzystałem z usług firmy Remigiusza Jankowskiego - telefon w komentarzu powyżej. Godny polecenia, a przede wszystkim uczciwy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marny Re: szukam elektryka IP: *.adsl.inetia.pl 13.06.09, 12:05 Widzę, że na forum usuwane są wiadomości, w których podaje się kontakty telefoniczne... Polecam wspomnianą powyżej firmę!!! Więcej informacji na GG: 7806041 Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dstach Re: szukam elektryka IP: *.multimo.gtsenergis.pl 18.06.09, 21:46 Witam. Ja jestem elektrykiem ze wszystkimi uprawnieniami. Jeśli oferta jest nadal aktualna proszę o kontakt na GG:9189348i wtedy przedstawie wszelkie szczegóły. Odpowiedz Link Zgłoś