Gość: ciekawa IP: *.ip.netia.com.pl 17.06.09, 18:47 Słyszałam , że w Świeciu otwierają dogerię Rossman , może ktoś wie gdzie i kiedy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: door Re: Rossman IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.09, 18:50 Będzie w miejscu Biedronki na rynku.Niestety nie wiem kiedy.:-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zed Re: Rossman IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 17.06.09, 19:25 Również słyszałem że na D.Rynku w miejscu po Biedronce, pewnie Aster i Natura trzęsą tyłkami :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Largus Re: Rossman IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.09, 22:40 W miejscu po Biedronce ma byc przeniesione PKO podobno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Rossman IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.06.09, 12:55 ploteczki..ploteczki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OO Re: Rossman IP: 94.254.178.* 21.06.09, 17:43 I PO CO TA DROGERIA PO JAKĄ CHOLERE !LUDZI NIE STAĆ NA KUPNO PODSTAWOWYCH PRODUKTÓW A NA PERFUMY ZA 200 ZETA BĘDZIE CHORY POMYSŁ I DO BANI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolega Re: Rossman IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.09, 14:18 JUZ JEST OTWARTY.NA DUŻYM RYNKU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koliberek Re: Rossman IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.09, 13:26 Tak w miejscu po biedronce, nie zadne PKO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: door Re: Rossman IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.09, 13:44 Co za róznica gdzie?Ważne że będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: Rossman IP: *.adsl.inetia.pl 18.06.09, 23:16 Całkiem beznadziejny pomysł.Po Biedronce powinien być jakiś markiet spożywczy a nie następna drogeria.Co kupujemy częściej bułki czy szampon?Stare miasto zostało bez markietu i musimy biegać koło dworca albo na Kościuszki.Na początku była mowa o POLO MARKIECIE i to jest pomysł Tego trzeba staremu miastu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blondyneczka Re: Rossman IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.06.09, 13:59 Tak będzie po biedronce Rossman, napewno brakuje nam takiego sklepu duży asortyment i niskie ceny po perfumy musiałam jeździc do Bydgoszczy a teraz nie będzie takiej potrzeby, a marketów jest za dużo już w naszym małym mieście. Rynek ma małe sklepiki spożywcze, także myśle, ze ludzie nie będą musieli na Kościuszki czy na marianki iść za bułkami bo Jarząbek maja na Małym rynku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Rossman IP: *.adsl.inetia.pl 21.06.09, 14:55 > po perfumy musiałam jeździć do Bydgoszczy A nie miałabyś bliżej do Grudziądza?! Tam również jest Rossmann... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxxx Re: Rossman IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.09, 16:02 Rosman ul. Duży rynek 13 otwarcie 01.07.09 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malinaaa Re: Rossman IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.10, 13:29 chyba lepiej jednak było kiedy zamiast tego żałosnego Rossmana otwarta była biedronka ... odradzam kupowania jak i również odwiedzania tej drogerii, gdyż każdy kto spędza tam więcej niż 15 minut i kupuje mało traktowany jest jako złodziej ... niedawno zostałam poproszona wraz ze znajomą na zaplecze sklepu do kierowniczki, choć było to bezpodstawne. więcej nie mam zamiaru się tam wybierać, ale potem może usłyszeć "przepraszamy", gdyż wstydu co się najadłyśmy, to się najadłyśmy... ; / Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elka Re: Rossman IP: 81.219.91.* 16.02.10, 15:10 tam jest jeden taki walniety ochroniarz ;/ ten mały czarny z wasem. ostanio kupilam mało ale dosc drogie rzeczy .lazil za mna popristu jak jakis szogun . odstrasza klientow;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Rossman IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.10, 12:26 ceny są z kosmosu. obsługa względna. pozostanę przy "Naturze". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Rossman IP: *.swiecie.vectranet.pl 21.02.10, 11:36 To co wypisujecie to kompletna bzdura..Ludzie potrzebują dobrego sklepu spożywczego..perfumy nie są tak ważne jak np. jedzenie..co mają powiedzieć starsi ludzie gdy będą może taksówką jeździć po bułki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do .... Re: Rossman IP: 94.254.178.* 21.06.09, 18:35 trzeba sie myć a nie wylewć na siebie litry perfum he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Rossman IP: *.adsl.inetia.pl 21.06.09, 18:50 > trzeba sie myć a nie wylewć na siebie litry perfum he he Należy też czytać ze zrozumieniem. To nie ja stwierdziłam, że perfumy kupuję wyłącznie w Bydgoszczy. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Rossman IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.09, 14:15 od ktorej do ktorej jest czynny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juras Re: Rossman IP: *.swiecie.vectranet.pl 23.07.09, 20:06 no to "ą ę" mają gdzie chodzić na zakupy, bo ceny towarów bez promocji są chyba z kosmosu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeeeeeeee Re: Rossman IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.09, 08:44 a to co jest w promocji to za tydzień będzie jeszcze tańsze hehhehe..szał był tylko przez dwa dni , ponież były gratisy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek Re: Rossman IP: *.adsl.inetia.pl 22.09.09, 09:32 Siemka, moze mi ktos powiedziec czy maja tam wode toaletowa dla mezczyzn MAx Gordon Cocacabana i w jakiej cenie? Bylbym bardzo zobowiazany, jestem z chelmna i nie chce jechac w ciemno. Dzieki z gory pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: THC Re: Rossman IP: *.swiecie.vectranet.pl 23.10.09, 20:08 Nie rozumie co ma Polo ,do Rossmana? To jest temat o Rossmanie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) Re: Rossman IP: *.cable.ubr05.maid.blueyonder.co.uk 24.10.09, 23:11 Ale sie usmialem, dobre hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemek Re: Rossman IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.09, 18:12 Kurcze, brakuje tej biedronki w centrum miasta. Na początku w Rossmanie jeszcze były jakieś przeceny, a teraz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutna Re: Rossman IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.09, 08:01 mi tez brakuje tam biedronki!!!!!!!!! na miescie zostaly same male sklepiki;/ nie wiem czy ktos zauwazyl, ale rossmann niby obniza ceny, ale tak naprawde po przecenie sa i tak drozsze, niz np. w naturze czy tej drogerii nizej. ludzie sa slepi i jak widza 'PROMOCJA' to im sie uszy trzesa, ale niestety rossmann leci w kulki;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemek Re: Rossman IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.09, 16:47 Lecą sobie w kulki, prawie żadnych przecen, szkoda, że nie ma biedronki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: >< Re: Rossman IP: *.adsl.inetia.pl 16.02.10, 18:46 Ten cudny ochroniarz był wcześniej w Plusie a potem w Biedronce- na dworcu. Też już był tu o tym wątku,że odstrasza klientów, bo patrzy na każdego jak na potencjalnego złodzieja i łazi za każdym krok w krok. Teraz jest w Rossmanie i robi to samo. Proponuję mu osobiście zwrócić uwagę lub dać mu do zrozumienia wzrokiem,że przesadza, a powinno poskutkować. Ja przynajmniej tak zawsze robiłam, jak bywałam w Plusie/Biedronce na dworcu - no i robie to samo w Rossmanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehehe Re: Rossman IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.10, 19:56 myślałam , że to tylko moje wrażenie .... faktycznie gość dziwny ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kreator debilizmu Re: Rossman IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.10, 16:31 Przez tego ochroniarza to się odechciewa robić tam zakupy. Chyba trzeba go zj***ć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Rossman IP: *.swiecie.vectranet.pl 21.02.10, 11:40 Dobre ;p ale to niestety prawda..;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanii Re: Rossman IP: *.adsl.inetia.pl 21.02.10, 21:58 ten ochroniarz jest straszny, jak wzięłam perfum do ręki żeby przeczytać coś na opakowaniu to do mnie z tekstem: ale to nie jest próbka!! ale przecież ja to tylko do ręki wzięłam, nie otwierałam, tylko czytałam opis na opakowaniu... wie może ktoś czy są w rossmanie już te nowe maseczki z dermiki: let's dance??? Odpowiedz Link Zgłoś