Dodaj do ulubionych

Wciornastki - robaczki "przecinki"

IP: *.mofnet.gov.pl 30.06.09, 08:29
Powróciły wczoraj! : (((
Obserwuj wątek
    • Gość: koliberek Re: Wciornastki - robaczki "przecinki" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.09, 08:33
      ojo niestety tak, wczoraj było ich mnustwo...wszedzie :(
    • Gość: Tomek Re: Wciornastki - robaczki "przecinki" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.09, 09:04
      Mnogo :)
      • Gość: gosc Re: Wciornastki - robaczki "przecinki" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.09, 11:54
        porażka! skąd one się biorą :|
        • Gość: Patty Re: Wciornastki - robaczki "przecinki" IP: 93.91.221.* 30.06.09, 19:19
          no własnie, słuszny wątek... jest ich mnóstwo i kleją się do
          wszystkiego i wszystkich;/ może ma ktoś na nie jakąś metodę żeby się
          nie przyklejały do ciała?;p;p
          • Gość: Pan Czosnek Re: Wciornastki - robaczki "przecinki" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.09, 19:23
            podobno ocet lub czosnek
            • Gość: pawlik Re: Wciornastki - robaczki "przecinki" IP: *.swiecie.vectranet.pl 01.07.09, 13:14
              A są może na to jakieś środki owadobójcze? dzisiaj na Piłsudskiego jest tego
              pełno... Okna firany Ubrania aż czarne od tego badziewia ;/
              • Gość: janka Re: Wciornastki - robaczki "przecinki" IP: 83.18.131.* 01.07.09, 20:12
                Dziś wysmarowałam się kremem z filtrem i tak mnie oblepiły że
                wyglądałam jak murzynka. Za skarby nie mogłam tego paskudztwa
                odkleić. Dlaczego w mediach o tym milczą?
                • Gość: ogrodnik Re: Wciornastki - robaczki "przecinki" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.09, 01:49
                  a co media mogą na to poradzić? Myślisz, że media, poprzez
                  nagłośnienie tematu, w cudowny sposób spowodują ich zniknięcie?
                  One mają krótki okres żerowania, więc pozostaje uzbrojenie się w
                  cierpliwość.
                  • Gość: mmmmmm :) Re: Wciornastki - robaczki "przecinki" IP: *.adsl.inetia.pl 02.07.09, 12:10
                    One są smakowe :D
                    • Gość: aaaaa Re: Wciornastki - robaczki "przecinki" IP: *.adsl.inetia.pl 02.07.09, 22:14
                      aaaaaa..... zamieszkały własnie w moim monitorze...

ale narysowalem im domek w paincie :) biegaja po matrycy w piątkę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka