Gość: ktoś IP: *.mofnet.gov.pl 30.06.09, 08:29 Powróciły wczoraj! : ((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: koliberek Re: Wciornastki - robaczki "przecinki" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.09, 08:33 ojo niestety tak, wczoraj było ich mnustwo...wszedzie :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Wciornastki - robaczki "przecinki" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.09, 09:04 Mnogo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Wciornastki - robaczki "przecinki" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.09, 11:54 porażka! skąd one się biorą :| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patty Re: Wciornastki - robaczki "przecinki" IP: 93.91.221.* 30.06.09, 19:19 no własnie, słuszny wątek... jest ich mnóstwo i kleją się do wszystkiego i wszystkich;/ może ma ktoś na nie jakąś metodę żeby się nie przyklejały do ciała?;p;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Czosnek Re: Wciornastki - robaczki "przecinki" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.09, 19:23 podobno ocet lub czosnek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawlik Re: Wciornastki - robaczki "przecinki" IP: *.swiecie.vectranet.pl 01.07.09, 13:14 A są może na to jakieś środki owadobójcze? dzisiaj na Piłsudskiego jest tego pełno... Okna firany Ubrania aż czarne od tego badziewia ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janka Re: Wciornastki - robaczki "przecinki" IP: 83.18.131.* 01.07.09, 20:12 Dziś wysmarowałam się kremem z filtrem i tak mnie oblepiły że wyglądałam jak murzynka. Za skarby nie mogłam tego paskudztwa odkleić. Dlaczego w mediach o tym milczą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ogrodnik Re: Wciornastki - robaczki "przecinki" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.09, 01:49 a co media mogą na to poradzić? Myślisz, że media, poprzez nagłośnienie tematu, w cudowny sposób spowodują ich zniknięcie? One mają krótki okres żerowania, więc pozostaje uzbrojenie się w cierpliwość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmmmmm :) Re: Wciornastki - robaczki "przecinki" IP: *.adsl.inetia.pl 02.07.09, 12:10 One są smakowe :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaa Re: Wciornastki - robaczki "przecinki" IP: *.adsl.inetia.pl 02.07.09, 22:14 aaaaaa..... zamieszkały własnie w moim monitorze... ale narysowalem im domek w paincie :) biegaja po matrycy w piątkę. Odpowiedz Link Zgłoś