cat2 17.09.04, 09:15 I zapraaszam na południowo zachodnia czesc naszego kraju...w góry do parku karkonowskiego....malowniczy teren i super widoki....www.karpacz.popracy.pl lub do odwiedzenia www.szklarska.popracy.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: glossa Re: Pozdrawiam wszyskich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 13:03 cat2 napisała: > I zapraaszam na południowo zachodnia czesc naszego kraju...w góry do parku > karkonowskiego....malowniczy teren i super widoki....www.karpacz.popracy.pl > lub do odwiedzenia www.szklarska.popracy.pl Łeee, a ja myślałam, że naprawdę cat2 zaprasza Was do Karpacza. Tam przynajmniej nie trzęsie się ziemia. pzdr brodniczan i cat2:), bo też niedaleko /hmmm no prawie niedaleko/ Sudetów mieszkam glossa Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Pozdrawiam wszyskich 09.10.04, 08:08 a pewnie, że pojechało by się...tylko pytanie kiedy?;-))) wolną mam tylko niedzielę!;-((( znad_zapracowania Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Pozdrawiam wszyskich 09.10.04, 17:26 soter, dbaj o siebie i nie przemęczaj się za bardzo, bo osłabionego organizmu różne choróbska łatwo się czepiają. an. Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Pozdrawiam wszyskich 10.10.04, 15:03 oj soter!, to szczwana bestia:-))) można powiedzieć, że grubo-skórny!...wieczorem male antidotum, miodzio i czarna pożeczka:-) i jakoś trwam w te ciężkie dni!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś