Gość: Danka IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 07.02.05, 19:13 Poszukuję w Brodnicy lokalnej prasy, najlepiej żeby był to tygodnik ,gdzie można dać najlepiej ogłoszenie ,to WAŻNE... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anaiss Re: media 07.02.05, 20:59 Możesz umieścić ogłoszenie w - Czas Brodnicy, tygodnik, Bobrowo, Brodnica, Brzozie, Górzno, Grążawy, Jabłonowo, Osiek, Świedziebnia, Zbiczno - "Nowości", wydanie Brodnickie tu jest strona tej gazety: www.nowosci.com.pl/lam3.html a tu cennik ogłoszeń: www.nowosci.com.pl/rekl.html Możesz zamieścić ogłoszenie w wydaniu internetowym "Nowości" tutaj: www.nowosci.com.pl/ogloszenia.html - "Gazeta Pomorska" ma wydanie bronickie, więcej tu: www.gpmedia.pl/ adres redakcji: BRODNICA 87-300, ul. Przykop 61 (056) 498 48 77, fax. 498 48 76 kierownik: Bogumił Drogorób e-mail: redakcja.brodnica@gazetapomorsk a.pl Biuro Ogłoszeń: Brodnica Biuro Reklamy i Ogłoszeń, ul. Przykop 61 tel. 56/49-848-77, fax 49-848-76 czynne 8.30-16.30, sob. nieczynne Możesz również zamieścić ogłoszenie w wydaniu internetowym "Gazety Pomorskiej" Warto rozważyć umieszczenie ogłoszenia na jednym z lokalnych portali, np.: www.brodnica.net/ www.brodnica.com.pl/ www.brodnica.twoje-miasto.pl/ www.brodnica.pl/ramka.html Gdzie najlepiej - niech wypowiedzą się mieszkańcy. Pozdrawiam anaiss_w_googlach :-) Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: media 08.02.05, 12:38 już nic nie mogę dodać!;-(... jak ta an!;-))) to robi?... p.s. nawet kolega za oceanu to już zauważył!:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: media 08.02.05, 22:03 soter_mlodszy napisał: > jak ta an!;-))) to robi?... > no przecież napisałam: anaiss_w_googlach :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: media 09.02.05, 14:49 anaiss napisała: > soter_mlodszy napisał: > > > > jak ta an!;-))) to robi?... > > > > > no przecież napisałam: anaiss_w_googlach :-))))) nie pisałaś, że wybierasz się na narty!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś