Dodaj do ulubionych

Nowy Rok !!!

30.12.05, 19:42
Szczęścia, co radość daje, miłość, co niesie pokój, zdrowia, co rodzi
wytrwałość, wiary, co nadzieję prowadzi, dni wypełnionych do końca, nowych
wschodów słońca i niech więcej takich rzeczy Nowy Rok Wam użyczy.
Obserwuj wątek
    • krzyjank Re: Nowy Rok !!! 31.12.05, 10:52
      wszystkim rypiniakom ..tym co w Rypinie mieszkają i tym, których los rzucił
      daleko od Rypina w Nowym Roku samych dobrych dni życzę ........ serdeczne
      życzenia dla forumowiczów !~!!!!
      • ifinity Re: Nowy Rok !!! 31.12.05, 22:38
        Ja rowniez przylaczam sie do Noworocznych Zyczen Pomyslnosci, Zdrowia,
        Sukcesow, Komfortu tak Psychicznego jak i materialnego. Dosiego Roookuuuuu!!!!!
        Infinity.
    • ifinity Re: Nowy Rok !!! 02.01.06, 18:48
      Witam w Nowym Roku. Cos mi sie wydaje, ze Rypin zasypalo i ludziska zajeci sa
      odgarnianiem sniegu. Zepewne o odsniezaniu glownych ulic glowkuja Mysliciele z
      Miejskiej Rady.Zapewne to dzieki nim ulice miasteczka sa juz przejezdne i
      przechodne. Nic jak tylko warto narty biegowki na nogi zalozyc i huuuuuzia na
      pola, na pokryte sniezkiem laki, zagajniki i lasy, aby dotlenic pluca, aby
      dotlenic caly organizm, a wtedy zadne chorobska nie beda sie nam imaly. A co
      tam ptasia grypa, a co tam narzekania, ze tu czy tam strzyka w kosciach. Jak
      kosci zastale to i trzydziestolat starcem. Kiedys sie mawialo, ze w zdrowym
      ciele zdrowy duch. Przewaznie jest to racja, chociaz sa tez i wyjatki, bo
      widuje sie pieknie zbudowanych z olbrzymimi muskulami idiotow. Ale rowniez
      spotyka sie wyrzezbione na silowniach lasencje, o wielkim intelekcie, o
      wielkiej urodzie i o ciekawej osobowosci. Jednak i jedno i drugie moze isc w
      parze, co jest milym dla oka jak i dla ducha zjawiskiem. Tak siedaz sobie w
      domu wczoraj zaczalem wydzwaniac po kolegach, po rodzinie. Zatelefonowalem tez
      do dawnego kolegi do Rypsina, ale zamiast niego to odezwal sie milutki glos
      osiemnastolatka z Podola. Nawet nie wiedzialem, gdzie to Podole sie znajduje, a
      ona wyjasnila mi,ze pomiedzy Rypinem a Strzygami w kierunku na Brodnice.Wiec
      porozmawialem sobie z ta ciekawa dziewczyna, ktora powiedziala mi, ze chodzi do
      rypinskiego liceum, i ze planuje studiowac matematyke na torunskim uniwerku -
      niezwykle ambitne dziewcze, elokwentne ze zdrowym duchem, zepewne i w zdrowym
      ciele. Opowiedziala mi owa lasencja troche o liceum, o organizacji tej szkoly i
      o innych szczegolach wspolczesnego Rypina. Podziekowalem, pozegnalem ja, zyczac
      wszystkiego najlepszego w Nowym Roku. Infinity.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka