Dodaj do ulubionych

Platfusy straszyly

16.09.11, 23:06
koalicja PiS-u z czerwonymi z SLD a tu sie okazuje ze wielbiciel Jaruzelskiego,chce "chronic Polske" przed recydywa IV Rzeczpospolitej i nawet jak PiS wygra wybory,bedzie kuglowal aby powolac rzad nawet bez Tuska ale z PO.6 lat bez lewych pieniedzy ze Spolek Skarbu Panstwa i ministerialnych przewilejow doprowadzaja kawiorowa lewice do swoistego szalenstwa,bo wbrew swej ideologii chca zawierac koalicja ze znienawidzonymi przez proletariat liberalami.Lenin sie grobie przewraca!
www.polskatimes.pl/fakty/polityka/451268,napieralski-koalicja-sld-po-nawet-bez-tuska-byle-nie,id,t.html
Obserwuj wątek
    • Gość: traktorzysta Re: Platfusy straszyly IP: *.torservers.net 17.09.11, 07:51
      To samo goowno. Inny dzień.

Prrrrrrrrruj się PISdzielski frędzlu !
      • Gość: wicek Re: Platfusy straszyly IP: *.smsiarkowiec.pl 17.09.11, 08:41
        Lechosiowi ze stalinowsko-lewackiego rocznika 51, wielbicielowi głupawych zdanek nijakiego Rybarskiego we łbie się już kompletnie pomieszało...
        • lechowski51 Re: Platfusy straszyly 17.09.11, 08:54
          O wicus!.Na odwyku byles ze tyle czasu sie nie odzywales?.No i widzisz wicus do czego doszlo.Bedzie zamiast sojuszu robotniczo-chlopskiego,sojusz czarno-czerwony.Bolszewicy w walce o wladze nie cofaja sie nawet przed z zbrataniem z kapitalistami od Mira,ZRycha i Zbycha.Tylko co na to mienszewicy?.Co na to wielbiciele R.Luksemburg ktora tak wytrwale bronila marzen proletariatu o zwyciestwie socjalizmu,ze zwalczala w Polsce kazdy odruch niepodleglosciowy wsrod swoich towarzyszy?!.
          Co Ty na to wicus jak patrzysz na Twoich towarzyszy zdradzajacych interesy ludu pracujacego ze wstretnymi Donkowymi liberalami?
          • Gość: zenek Re: Platfusy straszyly IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 17.09.11, 09:34
            To tylko slepy nie widzi, ze w latach 80-tych Narod byl mamiony pieknymi haselkami aby oslabic jednych by kolejni do wladzy sie dostali. Okragly stol to podzial lupow miedzy obalonymi /oslabionymi/ a nastepcami. A Narod, ktoz to Narod, niech czeka, przyjdzie czas ze sie napchaja i cos spadnie z brody.
            Koszty reform ponosza najslabsi z PGR-ow, z rozlalonych zakladow, a elity po 50 chalatow miesiecznie i da sie zyc.
            IV Rzeczpospolita to utopia dla maluczkich, teraz my z PO i SLD, a jak zabraknie to z ZSL, niech gawiedz patrzy jak sie rzadzi.
            Bez mieszkania i pracy to pokorny.
            • lechowski51 Re: Platfusy straszyly 17.09.11, 10:13
              Bohaterzy "nocnej zmiany" teraz zamiast Pawlaka maja chorujacego na prawa goleń Kwasniewskiego.Donek nie zabetonowal IPN-u,to on to zrobi i wszyscy kapusie wreszcie beda mogli spokojnie robic geszefty.Donek nie zlikwidowal CBA tylko obsadzil go "swoimi",to ten zlikwiduje ten sztandarowy znak IV Rzeczpospolitej aby juz Nigdy niewinni biznesmeni i politycy nie musieli strzelac sobie w leb i wylewac morza lez.
              wybory.onet.pl/parlamentarne-2011/aktualnosci/zaskakujacy-scenariusz-kwasniewski-zostanie-premie,1,4852789,aktualnosc.html
              • Gość: werycho Re: Platfusy straszyly IP: *.a189.priv.bahnhof.se 17.09.11, 10:39
                Niekiedy mam ochotę potrząsnąć niektórymi osobami i wykrzyczeć: - Ty idioto, zamknij się w końcu! - Ale później dochodzę do wniosku, że ten łachudra tylko na to czeka, żeby puściły mi nerwy, gdy kłapie dziobem i pluje naokoło. Najważniejsze to zachować zimną krew, nie dając się wyprowadzić z równowagi. Z pewnością kretynów od tego nie ubędzie, ale przynajmniej nie będą mieli poczucia, że wygrali, bo daliśmy się sprowokować.

Dlatego spokojnie i sukcesywnie

Prrrrrrrruj się PISdzielski frędzlu :-*
    • Gość: Tarzan Re: Platfusy straszyly IP: *.flash-net.pl 17.09.11, 16:26
      Drogi Lechowski,

Czy zastanawiałeś się kiedyś, czemu znakomita większość reakcji na Twoje słowa to "PiSdzielski bełkot" itp?

Może nad własnym stylem się zastanów? Może to on jest przyczyną? ;)

Jak czytam taki tytuł, to się zastanawiam, czy warto toto otwierać, bo jakoś mi się tak kojarzy z tekstem jakiegoś nieopierzonego gimnazjalisty, dla którego prowokowanie takim pseudo-humorem na publicznym forum jest swego rodzaju wirtualną masturbacją.

Jeśli faktycznie jesteś w wieku, który sugerowałeś, to potwierdza to chyba teorię, że ludzie na starość dziecinnieją. ;)

Czytaj i naśladuj Dmowskiego, nie Wildsteina...inny styl, inna klasa ;)

• lechowski51 Re: Platfusy straszyly 17.09.11, 16:56
        Nad czym mam sie zastanawiac?.Nad chamstwem i trzepaniem jednakowych postow przez bezmozgowcow z mlodziezowki PO?.Nie mam czasu na tak stylowe pisanie jak to ma w Twoim przypadku.Kto tutaj prowokuje?.Ja czy kilku cymalow ktorzy z zagranicznych serwerow wypluwaja z siebie antypisowki jad?.Zadziwiajace ze Ty taki esteta i purysta naszego jezyka na to chamstwo nie zareagowales a draznia Cie moje stylistyczne niedorobki!?
        Czytam Dmowskiego i Widsteina.Oczywiscie ze to sa dwa inne rodzaje pisarstwa i myslenia politycznego.Jezeli uwazasz ze masz ciekawsza publicystyke anizeli ta w wykonaniu Wildsteina to prosze o polecenie.
        • Gość: awenta Re: Platfusy straszyly IP: *.formlessnetworking.net 17.09.11, 17:53
          wszyscy mogą mówić ale tylko mądrzy sa warci wysłuchania... głupiec mówi, lecz to mądry zostaje wysłuchany...
          ty najwyżej możesz się prrrrrruć PISdzielski frędzlu :-)) ze swoimi Ctrl+v
        • Gość: Tarzan Re: Platfusy straszyly IP: *.flash-net.pl 17.09.11, 20:32
          > Nad czym mam sie zastanawiac?.Nad chamstwem i trzepaniem jednakowych postow p
          > rzez bezmozgowcow z mlodziezowki PO?.

Nad chamstwem, bez względu na źródło, to nie ma sensu się zastanawiać. Zignorować jeśli nie da się wyplewić.

> Nie mam czasu na tak stylowe pisanie jak to ma w Twoim przypadku.

Nie masz czasu? A gdzie się spieszysz? Masz misje do spełnienia przed wyborami, czy umierasz i chcesz coś po sobie zostawić?

Jeśli to pierwsze, to nic nie zdziałasz. Szczekaczy jedynie rozgrzewasz, a tych ewentualnie niezdecydowanych odstraszasz.

Jeśli to drugie, to są tysiące ciekawszych i lepszych rzeczy, które można po sobie zostawić ;)

> Ja czy kilku cymalow ktorzy z zagranicznych serwerow wypluwaja z siebie antypisowki jad?.

Chcesz bym sędzia był?

> Zadziwiajace ze Ty taki esteta i purysta naszego jezyka na to chamstwo nie zareagowales a > draznia Cie moje stylistyczne niedorobki!?

Z chamstwem nie dyskutuję. Gdybym odczuł z Twojej strony taki rynsztok, to bym nie zwracał na nic uwagi...tzn. rozmowy w ogóle by nie było...

Daj se siana z ta agitką i pyskówkami z tymi brędzlującymi się klawiaturą szczeniakami.
          Uczciwie dyskutuj z tymi, co rozmawiać chcą i nie traktuj ich poglądów jak kosmosu.

> Jezeli uwazasz ze masz ciekawsza publicystyke anizeli ta
          > w wykonaniu Wildsteina to prosze o polecenie

Lechowski, jesteśmy na forum internetowym.

Ja tu mam swoje opinie, a nie publicystykę ;) Wpadam tu porozmawiać, wymieniać poglądy, a nie prezentować czyjąś twórczość.

• Gość: mix Re: Platfusy straszyly IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.11, 21:39
      Lechowski... kropla drąży skałę nie siłą ale częstym padaniem, tak trzymać, jest wiele osób, które to forum czytają i popierają TWOJE idee. Niestety nieszczęśliwym trafem to forum Koszer Zeitung stało się jednym z podstawowych for dla Tarnobrzega a szkoda.
      • Gość: starówka PO Re: Platfusy straszyly IP: *.torservers.net 18.09.11, 06:27
        Mądry walczy o wyleczenie się ze złudzeń, Głupiec, o to by ich nie stracić...
        Drąż sobie drąż i przy okazji :-)

Prrruj się PISdzielski frędzlu !
      • lechowski51 Re: Platfusy straszyly 18.09.11, 08:54
        Sprobuj i Ty czesciej tu zagladac a wowczas wpisy takiego szmatlaka jak ponizej beda chamskim marginesem.Pozdrawiam.
      • Gość: Do Mix Re: Platfusy straszyly IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.11, 09:04
        Zgadzam się z Tobą. Poznałam fajnych ludzi przez forum, jednego nawet Ziomala(pozdrawiam - lady in red:-).Cenią Lechowskiego za inteligencję, którą nie wszyscy tutaj szanują. To forum by zginęło bez Lechowskiego. Pozdrawiam:-)
        • Gość: jedaga Re: Platfusy straszyly IP: *.a189.priv.bahnhof.se 18.09.11, 12:34
          Pitu, pitu
          Pirdu, pierdu
          Daj mu jeszcze buzi, postaw pomnik i uhonoruj obywatelstwem Tarnobrzega

Wklejana inteligencja może dostać jedynie tradycyjne:

Prrrruj się PISdzielski frędzlu !
          • Gość: eljot Re: Platfusy straszyly IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 18.09.11, 16:55
            Wielu namawiam do pisania na tym forum bo zdaje sobie sprawe z tego ze inaczej tylko dyzurni go zawladna. Popieram Pana Lerchowskiego 51, nieraz tez wpisem i prosze o nieustawanie. Pisz Pan Panie Lechowski 51 nawet to samo wiele razy, moze kiedys dotrze.
            Z calego serca pozdrawiam, nie jest Pan sam.
            • lechowski51 Re: Platfusy straszyly 18.09.11, 20:17
              tarzan napisal;
              Lechowski, jesteśmy na forum internetowym.

Ja tu mam swoje opinie, a nie publicystykę ;) Wpadam tu porozmawiać, wymieniać poglądy, a nie prezentować czyjąś twórczość.

Jak umiem usiluje z Toba i innymi wymieniac swoje poglady na swiat,Polske,religie itd.Z natury rzeczy posluguje sie skrotami myslowymi,bo oprocz pisania na tym forum mam na glowie rodzine,prace i inne rozrywki.Nie chcesz dzielic sie ze mna i innymi tym co czytasz-Twoja sprawa.Ja to robie z prostej przyczyny,bo w dzisiejszym swiecie, gdzie zalewa nas szum informacyjny warto dzielic sie tym co interesujace i intelektualnie stojace na wysokim poziomie.Mozesz sie nie zgadzac z tymi opiniami i sadami ludzi ideowo mi bliskich.Twoja sprawa,ale zamykanie sie na nie i robienie mi z tego powodu zarzutow,uwazam za niedorzeczne.
              Czesto slucham muzyki,ktorej przeslanie jest mi obce jak chocby The Wall Pink Floydow, podobnie ogladam filmy Bertolucciego czy Pasoliniego czy tez czytam literature ibero-amerykanska,bo jest to wielka sztuka.Poczytaj wiec dla odtrutki od Michnika,czasem Ziemkiewicza i Wildsteina a wzbogacisz swoje widzenie swiata.
              • Gość: Tarzan Re: Platfusy straszyly IP: *.flash-net.pl 18.09.11, 21:20
                Nie mam nic przeciwko czytaniu i cytowaniu czy linkowaniu ciekawych tekstów.

Ale Tobie one zastąpiły wypowiedzi.

Rzucasz kilkuwyrazowy slogan w stylu "Platfusy straszyły" i do tego link. Problem w tym, że 90% Twoich postów tak wygląda. Czytasz teksty, może one maja wpływ na Twoje poglądy...ale nie mogą ich zastąpić...ani w twej głowie ani w rozmowie, bym nie dyskutował z cytowanymi, tylko z cytującym.

A co do Wildsteina i innych, to ... sądzisz, że mógłbym mieć jakąkolwiek o nich opinię, gdybym nie czytał?
                Czytam publicystów, i to z rożnych opcji, również po to, by poznać racje czy argumenty drugiej strony.
                Jednych lubię, innych nie. Teksty jednych akceptuję i uznaję za rozsądne, innych nie.
                ...żaden z nich jednak nie stanowi treści moich poglądów, ani nie jest "źródłem prawdy"...bo wszyscy oni zarabiają na życie komentowaniem faktów, wyrażaniem opinii o wydarzeniach, interpretowaniem...średnio-inteligentny człowiek może zrobić to samo sam. czego może mu brakować, to elokwencji, by skroić zgrabny artykuł...ale to nie jest konieczne na forum, gdzie dyskutują ... ludzie, nie publicyści.

• lechowski51 Re: Platfusy straszyly 19.09.11, 21:56
                  tarzan pisze;
                  Nie mam nic przeciwko czytaniu i cytowaniu czy linkowaniu ciekawych tekstów.

Ale Tobie one zastąpiły wypowiedzi.

Rzucasz kilkuwyrazowy slogan w stylu "Platfusy straszyły" i do tego link. Problem w tym, że 90% Twoich postów tak wygląda.

Klamiesz jak bura suka.Wystarczy przejrzec archiwum moich wpisow na tutejszym forum a tez chocby spojrzec jak zaczynam ten watek..Nawet w watku muzycznym-Rekomendacje muzyczne probuje pisac o moich preferencjach muzycznych,wspominam koncerty itd.Linki z tego co uwazam za interesujace bede konsekwentnie zamieszczal rowniez dlatego aby czytacze Onetu i ogladacze Szkla Kontaktowego,mieli mozliwosc spojrzenia na swiat ktory ich otacza z innej perspektywy.
                  Tego rowniez w Szkle Kontaktowym ani w innym programie WSI-24 nie zobacza;
                  wpolityce.pl/wydarzenia/14931-na-rynku-w-chelmzy-kibice-przygotowali-dla-donalda-tuska-gorace-powiatanie
                  • Gość: Tarzan Re: Platfusy straszyly IP: *.flash-net.pl 20.09.11, 16:55
                    > Klamiesz jak bura suka.

Czy mam Ci odpisać, że pleciesz jak popie...ny, by się do poziomu dopasować?

> Nawet w watku muzycznym-

No w wątkach muzycznych cytatów Wildsteina nie zamieszczasz ... he, he...

> Linki z tego co uwazam za interesujace bede konsekwentnie zamieszczal
                    > rowniez dlatego aby czytacze Onetu i ogladacze Szkla Kontaktowego,mieli mozliw
                    > osc spojrzenia na swiat ktory ich otacza z innej perspektywy.

Widzę kolosalna różnice między wstawianiem cytatów do dyskusji w ramach prezentacji argumentu, a reklamowaniem określonych publikacji.
                    I reklama dźwignią handlu - hasło: załgana szmata, odzew: pruj sie pisdzielski frędzlu. ;)

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka