Dodaj do ulubionych

Ateistyczne Dewotki

06.07.15, 18:20
mają nową "gwiazdę".Palikot zdechł,Begowski zmienia partie,Urban to kabotyn,którego teksty czyta tylko chory margines.Poczytajcie i dzcie z tą kretynką na barkady zwalczać kato fashystów!
elizamichalik.natemat.pl/53815,stop-nachalnej-katopropagandzie
Obserwuj wątek
    • giesiu79 Re:ale cię rajcuje cudze nieszczęscie 06.07.15, 19:38
      HU---Ju lechowski51 , rzeszowski15 , i jeszcze pod jakim nickiem wpisujesz , żeby tylko skłócić
      forumowiczów !
      Stary zgredzie ( kapusiu MO, i SB ) kogo jeszcze przywołasz na swoje fanaberie ???????
      Ty HU--Ju nie dorosłeś do pięt Jerzemu Urbanowi . Możesz go opluwać ,,,,,,, ale jesteś NI(C) KIEM.............. i ICKIEM ......
    • wislocki12 Katolickie dewotki? 06.07.15, 20:09
      Najbardziej podobają się mi owe "kilkunastometrowe Jezusy i matki boskie"! ;-))
    • wislocki12 Bałwochwalstwo? 06.07.15, 20:16
      Ciekawe, co o "kilkunastometrowych Jezusach i matkach boskich" sądzi Mojżesz? ;-))
      • rzeszowski15 Re: Bałwochwalstwo? 06.07.15, 20:41
        Niestety,co by to miało znaczyć musisz zapytać Mojżesza...niestety zreszta!
        • wislocki12 "Nie uczynisz sobie rzeźby ani podobizny" 06.07.15, 21:02
          Mam pytać Mojżesza? A gdzie jest sam Pan Bóg, że o twoim sumieniu nie wspomnę? :-(
          "(...)
          8. Nie uczynisz sobie rzeźby ani podobizny wszystkich rzeczy, które są na niebie w górze i które na ziemi nisko, i które są w wodach pod ziemią.
          9. Nie będziesz się im kłaniał i służył. Bom ja jest Pan, Bóg twój, Bóg zawistny, który dochodzę nieprawości ojców na synach do trzeciego i czwartego pokolenia tych, którzy mnie nienawidzą. (Księga Powtórzonego Prawa [Pwt].
          PS. Współczuję twoim synom, aż do czwartego pokolenia, zresztą! ;-))
    • genia50 Re: Ateistyczne Dewotki 06.07.15, 21:19
      Ja uwazam,ze skoro jestem uczciwa i place podatki, z powodu ,ze nie chodze do kosciola nie moge byc obywatelem II kat. w swoim kraju.Wyznawwcy religii czy sekt moga mnie nie lubic ,bo nie jestem ich ,ale jako obywatelka powinnam byc rowno traktowana i nie czuc sie dyskryminowana.
      • rzeszowski15 Re: Ateistyczne Dewotki 06.07.15, 22:42
        Możesz powiedzieć jak jesteś "dyskryminowana"?
        • genia50 Re: Ateistyczne Dewotki 06.07.15, 22:49
          Nie moge powiedziec,bo musialabym za duzo prywatnych szczegolow opowiadac z mojego zycia.Obawiam sie,ze moze byc gorzej,bo teraz jak sie czlowiek nie przejmuje i nie ma malych dzieci to jeszcze da sie wytrzymac.
          • rzeszowski15 Re: Ateistyczne Dewotki 06.07.15, 23:12
            Jak nie możesz uzasadnić,to po co bredzisz o "dyskryminacji"?!.
            • wislocki12 Czy potrafisz zrozumieć ten ból? 06.07.15, 23:24
              Przepraszam bardzo, ale jak byś się czuł, gdyby zaproszono Cię do siedziby Kongresu Kobiet, nie daj Boże, i nie mógłbyś nigdzie znaleźć męskiej toalety? Rozumiesz ten ból? ;-))
              Naprawdę uważasz, że brak toalet dla pań w siedzibie Episkopatu nie jest dyskryminacją? :-((
          • genia50 Re: Ateistyczne Dewotki 06.07.15, 23:34
            To,ze nie chce mowic o szczegolach tutaj nie oznacza ,ze nie ma dyskryminacji,a szczegolnie kobiet.Samo mowienie ,ze jest z zepsutego nasienia i Pan Bog stworzyl ja dla pomocy mezczyznie,o czyms swiadczy.W zyciu codziennym dla dobra swego i swoich dzieci nie mozna otwarcie mowic ,ze sie nie wierzy,bo mozna byc szykanowanym itp.
            • ja-tarzan Re: Ateistyczne Dewotki 07.07.15, 07:14
              >>W zyciu codziennym dla dobra swego i swoich dzieci nie mozna otwarcie mowic ,ze sie nie wierzy,bo mozna byc szykanowanym itp.

Czy oby nie przesadzasz?

Eliza Michalik przesadza w swej wymowie, żąda tolerancji nie tolerując.
              Całkiem jak jej krytyk, który w imię Bożej miłości nienawidzi....
        • wislocki12 A co z rzeźbą, że o podobiźnie nie wspomnę? 06.07.15, 22:57
          A w sprawie "rzeźby", ze o "podobiźnie" nie wspomnę, naprawdę nie masz nic do powiedzenia? ;-))
        • wislocki12 Dyskryminacja 06.07.15, 23:10
          Przepraszam bardzo, ale jak byś się czuł, gdyby zaproszono Cię do siedziby Kongresu Kobiet, nie daj Boże, i nie mógłbyś nigdzie znaleźć męskiej toalety? Rozumiesz ten ból? ;-))
          I twoim zdaniem brak toalet dla pań w siedzibie episkopatu nie jest dyskryminacją? :-((
          • ursi51 Re: Dyskryminacja 06.07.15, 23:26
            Katolicy w Polsce stylizują się na męczenników. Ich męczeństwo polega na tym, że nie wszyscy w naszym kraju chcą się poddać katoideologicznym agresorom, i oni cierpią, że prawo koraniczne... ups kanoniczne nie jest przez to czymś w rodzaju nadkonstytucji.
            • rzeszowski15 Re: Dyskryminacja 07.07.15, 07:16
              Obyś biedaku nigdy nie musiał żyć pod prawem koranicznym.Ja w swoim kraju czuję się wspaniale.To wy Ateistyczne Dewotki czujecie się prześladowane i dyskryminowane przez przydrożne krzyże i kapliczki czy bicie dzwonów na Anioł Pański,że o braku kibli w siedzibie Episkopatu nie wspomnę niestety... zresztą!
              • ja-tarzan Re: Dyskryminacja 07.07.15, 07:50
                >>Obyś biedaku nigdy nie musiał żyć pod prawem koranicznym

Mam nadzieję, że nie. Byłaby to katastrofa.
                Życie pod prawem katolickim nie byłoby niebezpieczne, co najwyżej niedogodne.
                Prawo powinno uwzględniać prawa wszystkich, stąd powinno byc neutralne światopoglądowo.

>>To wy Ateistyczne Dewotki czujecie się prześladowane

Nie czuje prześladowany, nie czuję się ateistyczną dewotką, kible w episkopacie mnie nie interesują, przydrożne krzyże bardzo lubię. Bicie dzwonów czasem tylko drażni ...

Wy ubeckie weterany czujecie się zagrożeni tym, że ktoś ujawni waszą karierę, więc chowacie sie za parawanem ekstremistycznego katolicyzmu. Głośniej krzycząc o przynależności do Kościoła i opozycji antykomunistycznej wierzycie, że nikt nie odkryje waszej przynależności do zbrodniczej organizacji.
              • edekzgredek99 Re: Dyskryminacja 07.07.15, 09:32
                Lechowski mozg juz ci sie rozgotowal. Jestes agresywnym podlym dewotem chorym na umysle.
                • rzeszowski15 Re: Dyskryminacja 07.07.15, 18:08
                  tarzan pisze;
                  Wy ubeckie weterany czujecie się zagrożeni tym, że ktoś ujawni waszą karierę, więc chowacie sie za parawanem ekstremistycznego katolicyzmu. Głośniej krzycząc o przynależności do Kościoła i opozycji antykomunistycznej wierzycie, że nikt nie odkryje waszej przynależności do zbrodniczej organizacji.

Już ci dupku proponowałem spotkanie,gdzie pokaże ci,co się robi z kanalią,która insynuuje mi ubecką przeszłość.Niestety jest podłym tchórzem i potrafisz tylko opluskwiać bezkarnie w internecie.
                  ...i niech cię dalej dupku drażni bicie dzwonów,bo ja nie=chce się doczekać czasu gdy zamilkną dzwony a zaczną się krzyki imamów wzywających swoich wiernych do 5 krotnych modlitw
                  • edekzgredek99 Re: Dyskryminacja 07.07.15, 19:08
                    No i widzisz lechowski, jesteś agresywnym ateistycznym dewotem.
                    A swoją drogą co taki dziaduszek jak ty może?
                    • peres3 Re: Wybielacz WC Picker 07.07.15, 20:07
                      Lechowski , rzeszowski masz wybielony móżdżek do białości przez W..C... Picer
                      Jak dewotka to tylko prawiczka taka jak ty i twoja służąca "palacz"
                      Wielebny życzę Ci dużej frekwencji w kościółku !!!!!! jak klerowi odetną dotację państwowych
                      pieniędzy między innymi prawosławnych , ewangelitów i jehowych kościół polski
                      to sam zostaniesz z Twoimi bożkami !!!!
                      na remont fary będziesz prosił lokalną społeczność żeby zyski wysłać do Episkopatu i mafiozo Waticano hej ! powodzenia.
                  • wislocki12 Współczuję Jezusowi... 07.07.15, 21:23
                    No tak: "dupek", "kanalia", "podły tchórz", "opluskwiać". Wszystkie te komplementy dałeś radę upchnąć w jednym zaledwie zdaniu! Jesteś niesamowity! ;-))
                    PS. Naprawdę uważasz, że o atrakcyjności religii decyduje ilość modlitw w ciśgu doby? Współczuję Jezusowi takiego wyznawcy! ;-))
                  • ja-tarzan Re: Dyskryminacja 07.07.15, 21:39
                    >>Już ci dupku proponowałem spotkanie,gdzie pokaże ci,co się robi z kanalią,która insynuuje mi ubecką przeszłość.

Już ci jełopie i tłumaczyłem i grzecznie też prosiłem byś mnie nie obrażał.
                    Więc teraz nie jęcz ... uderz w stół, a nożyce się odezwą ;)

>>Niestety jest podłym tchórzem i potrafisz tylko opluskwiać bezkarnie w internecie.

niestety jesteś niekulturalnym człowieczkiem i zamiast dyskutować, używać argumentów i odnosić się do wypowiedzi potrafisz jedynie obrażać.

>>...i niech cię dalej dupku drażni bicie dzwonów,

Jak napisałem drażnią tylko czasami... znów nie czytasz moich wypowiedzi ze zrozumieniem, a jedynie czekasz na okazję, by się wykrzyczeć.

>>ja nie=chce się doczekać czasu gdy zamilkną dzwony a zaczną się krzyki imamów wzywających swoich wiernych do 5 krotnych modlitw

Jak napisałem wcześniej również tego nie chcę.
                    • wislocki12 Popieram! 08.07.15, 22:58
                      Ja też! :-)
              • wislocki12 Zamienił stryjek... 07.07.15, 21:14
                Czy mam rozumieć, że preferujesz koncepcję mniejszego, bo katolickiego, zła, strasząc prawem koranicznym? ;-))
                PS. Brak toalet dla kobiet w siedzibie Episkopatu nadal nie pozwala mi spać! Przecież to tacy sympatyczni i kulturalni ludzie... ;-)
                PS2. Jak czasem spotykam przydrożne krzyże i kapliczki, to jest mi smutno. Są ilustracją samotności i zapomnienia... :-(
                • rzeszowski15 Re: Zamienił stryjek... 09.07.15, 07:26
                  Samotny to jesteś bez Boga ty -biedaku!
                  • wislocki12 Samotność? 09.07.15, 11:42
                    Jak można być samotnym bez czegoś, w co trzeba wierzyć? ;-)
                  • edekzgredek99 Re: Zamienił stryjek... 09.07.15, 11:43
                    A ty lechowski to masz szczescie. W twoim sercu nie m Boga ale nie jestes samotny. Rzeszowski, americano, mielecki i gumowa kaczuszka. Jest z kim pogadac :)
                    • ursi51 Re: Zamienił stryjek... 10.07.15, 15:37
                      " W polskim Kościele katolickim ludzie świeccy są bierni, sami nawet nie potrafią się nakarmić. Nawet hostię przyjmują wprost do ust, co jest symbolem skrajnego infantylizmu religijnego".
                      wyborcza.pl/magazyn/1,133483,5314392,Zrobilismy_z_Kosciola_fabryke.html
                      • ja-tarzan Re: Zamienił stryjek... 10.07.15, 19:57
                        Gdy czytam takich ludzi to mam wrażenie, że o tysiąc lat wyprzedzają niektórych kolegów po fachu ...
                        • peres3 Re: Do kupienia jest 100 procent udziałów. 10.07.15, 20:54
                          to dla "NIE CHAMA" Lechuja vel americano , rzeszowskiego i innej swołoczy deklarujących się za katolików . Nasz kler jest nie zatapialny i buntuje się wobec władzy Franka , ubogiego z Watykanu ! zrobi małe kuku dla Polskiej wiary w Bożka chyba tylko sobie ? bo alkoholikom hodującym daniele , i złodziejowi (pierników NFI uratowanie stoczni) z Torunia może naskoczyć na kryke.....
                          aszdziennik.pl/114027,watykan-wystawil-polski-kosciol-na-sprzedaz-papiez-ma-dosc-chce-dla-polski-czegos-lepszego
                          • ja-tarzan Re: Do kupienia jest 100 procent udziałów. 10.07.15, 21:02
                            Nie czytuj Urbana ;)

... ten satyryczny periodyk pt. aszdziennik też jakoś mało śmieszny
                            • peres3 Re: Do kupienia jest 100 procent udziałów. 10.07.15, 21:13
                              a ,dyrekcja w Watykanie odrzuca wytyczne Epidiaskopu IV RP :
                              natemat.pl/105811,watykan-juz-drugi-raz-odrzucil-wytyczne-polskiego-kosciola-ws-walki-z-pedofilia-poszlo-o-zadoscuczynienie-dla-ofiar
                              • ja-tarzan Re: Do kupienia jest 100 procent udziałów. 10.07.15, 21:17
                                I co z tego wg Ciebie wynika?
                                • peres3 Re: Do kupienia jest 100 procent udziałów. 10.07.15, 21:24
                                  Mat 19.21:
                                  idź, sprzedaj, co posiadasz, i rozdaj ubogim, a będziesz miał skarb w niebie. Potem przyjdź i chodź za Mną!
                                  Powiedział też do swoich własnych uczniów:
                                  Łuk 12:33 Sprzedajcie majętności swoje, a dawajcie BIEDNYM
                                  (wg. wersji angielskiej – przyp. tłum.).
                                  poznajpana.pl/category/temat/dziesiecina-temat/page/2/
                          • genia50 Re: Do kupienia jest 100 procent udziałów. 10.07.15, 21:30
                            Dla czesci Polakow i calego krk papiezem ,ktorego powazali byl i jest dalej JPII,teraz tez mimo,ze nie zyje.I nikt inny Mu niepredko dorowna.Dlatego, zwlaszcza wyzsi w hierarchii,nie powazaja Franciszka.
    • wislocki12 "Kilkunastometrowe Jezusy i matki boskie" 10.07.15, 23:50
      Ja też:
      "Żądam szacunku dla mojej prywatności, mojego rozumu i mojego sumienia. Żądam, by nie wchodzono mi do łóżka, na porodówkę i do portfela, nie dyktowano jak się kochać, jak ma się począć moje dziecko i jak urodzić - z cesarką czy bez. Żądam żeby bez mojej zgody, nie wydawano moich pieniędzy na budowę kościołów, kilkunastometrowych Jezusów i matek boskich."
      I tak mi dopomóż Bóg!
      • lechowski51 Re: "Kilkunastometrowe Jezusy i matki boskie" 11.07.15, 07:55
        ...i zażadaj sobie również złotej rybki i awansu z portiera na menadżera
        • ja-tarzan Re: "Kilkunastometrowe Jezusy i matki boskie& 11.07.15, 11:03
          >>...i zażadaj sobie również złotej rybki i awansu z portiera na menadżera

Obywatel nie ma prawa oczekiwać szacunku dla własnej osoby, czy wpływu na sposób pożytkowania publicznych pieniędzy?

To jest porównywalne do złotej rybki?

... to na czym opiera się sprzeciw społeczny wobec obecnej władzy?
        • wislocki12 Żądania cd. 11.07.15, 11:34
          To może jeszcze:
          "Żądam zaprzestania szantaży moralnych i wyzwisk. Żądam chronienia wszystkich moich uczuć tak, jak chroni się uczucia katolików. Żądam powstania Krajowej Rady ds. przeciwdziałania katopropagandzie, która będzie karała katolickie stacje za obrazę ateistów i obywateli innych niż katolickie wyznań."
          Ja też!
          PS. Naprawdę uważasz, że menedżer to ktoś lepszy od portiera? Chyba Boga nie masz w sercu! :-))
      • genia50 Re: "Kilkunastometrowe Jezusy i matki boskie" 11.07.15, 09:23
        Bo niektorym sie wydaje,ze milosc zalezy od wielkosci.Im wiekszy pomnik czy swiatynia ,tym wieksza milosz do Stworcy i wieksza zasluga.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka