Gość: OFE IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 22.08.07, 20:47 Napiszcie mi gdzie macie wybrany otwarty fundusz emerytalne, bo nie wiem który wybrać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Grzesiek Re: Gdzie OFE ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.07, 16:56 Jam mam w AXA, zapisałem się w biurze tam gdzie mają między innymi kredyty (obok Żabki). Miła obsługa i notowania OFE niezłe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Gdzie OFE ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.07, 17:05 Ja też tam byłam. Mają tam jeszcze fundusze inwestycyjne i ubezpieczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga2 Re: Gdzie OFE ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.07, 22:18 Zwariowaliście Axa? Oczywiście kusi wynikami wyssanymi z palca, ale nic poza tym. To firma która powstała po zmianie nazwy z innej i pewnie nie raz zmieni nazwę lub się połączy z inną, a co za tym idzie to wy będziecie za te zmiany płacić z własnych pieniędzy, zgromadzonych na swoim koncie? Wiem coś o tym- jestem doradcą finansowo-ubezpieczeniowym.Jeśli chcecie mogę pomóc- bezpłatnie.Chętnych proszę o napisanie na maila :agabi@amorki.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trt Re: Gdzie OFE ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.07, 01:15 przepisałem się do ING a byłem w tym co korzeniowski reklamuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: Gdzie OFE ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.07, 10:14 Skąd taka informacja, że AXA zmieniła nazwę?. AXA to jedna z największych firm na świecie. Ostatnio kupiła Winterthur. Proponuje trochę poczytać zamim zabierze się głos w jakiejś sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Gdzie OFE ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.07, 10:18 Oto wypowiedział się bardzo "kompetentny" doradca. Zamiast bemyślnie pisać i reklamować się jako doradca finansowo- ubezpieczeniowy proponuję trochę poczytać i douczyć się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pm Re: Gdzie OFE ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.07, 08:16 Najważniejsze jest abyś wybrał(a) fundusz emerytalny po to aby twoje odprowadzane składki coś dla ciebie zarabiały. Zawsze to możesz bezpłatnie zmienić fundusz po dwóch latach uczestnictwa. Polecam Commercial Union. Możesz zasięgnąć więcej informacji w siedzibie firmy w Tarnobrzegu na ulicy Mickiewicza (naprzeciwko starego szpitala) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: Gdzie OFE ? IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 29.08.07, 13:03 Ja jestem w Commercial Union od ponad dwóch lat. Zapisywała mnie taka fajna ruda sekretarka. Odpowiedz Link Zgłoś
djkynek Re: Gdzie OFE ? 31.08.07, 17:09 Czy to forum musi byc miejscem autorekalmy roznych zakladow uslugowych, typu solarium, fryzjer, kosmetyczka, agencja ubezpieczeniowa, pizzeria...itp... ? Watki zakladaja wlasciciele. Sami sobie odpowiadaja pod innymi nickami i tak sie kreci - czasem nawet uda sie wkrecic kogos niezorientowanego. Panie admin prosze ciac takie idiotyczne watki !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzeg Re: Gdzie OFE ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.07, 01:13 chrzanisz sam jeden z takich wątków założyłem bo mi info było potrzebne ot i już Odpowiedz Link Zgłoś
djkynek Re: Gdzie OFE ? 02.09.07, 11:40 A forum miasta to najlepsze miejsce porad z dziedziny ekonomiczno-kapitalowej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Gdzie OFE ? IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 05.09.07, 10:18 Założyłam taki wątek, bo chciałam zasięgnąć opinii, a Tobie jak taki temat nie pasuje, to po co wogóle go otwierasz i komentujesz? Z tego co już zdążyłam zauważyć to jesteś facetem, któremu dużo rzeczy przeszkadza i niepodoba się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOŚĆ Re: Gdzie OFE ? IP: *.inowroclaw.mm.pl 20.09.07, 21:48 Ok 2 lata temu "siedziałem" w OFE. Jeżeli mogę zwrócić Waszą uwagę na jakiś fundusz to przyjrzyjcie się Nationale Nederlanden. To był wówczas jeden z nielicznych OFE który pobierał najniższe opłaty za obsługę swoich klientów: 4%. Inne po 6%, 8%. To nie jest obojętne dla mało zarabiających a i notowania tego funduszu należały do najlepszych-sama czołówka. Odpowiedz Link Zgłoś