kasiulek11 27.02.06, 14:43 w wysokich obcasach. Polecam kobieta.gazeta.pl/wysokie-obcasy/1,53581,3180065.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mooh Re: ciekawy artykuł 27.02.06, 14:53 Czytałam. Jakoś mnie nie przekonał. Zanim zaszłam w ciążę czytałam regularnie Wysokie Obcasy i wszystko to, co tam się pisze o ciąży, porodzie i macierzyństwie. Miałam obraz jakiejś koszmarnej opresji, w której znajduje się kobieta z chwilą ujrzenia dwóch kresek na teście. Bywają mniej lub bardziej radosne histiorie, ale WO lubują się opisywaniu tych chmurnych. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek11 Re: ciekawy artykuł 27.02.06, 15:30 A wiesz Mooh, że do mnie trafiła dokładnie ta "chmurna strona"...pewnie dlatego, że uświadomiła mi, że nie zawsze jest "słonecznie". Jak zawsze i we wszystkim- najlepiej jest znaleźć złoty środek Odpowiedz Link Zgłoś
duramgama Re: ciekawy artykuł 27.02.06, 18:50 Dzięki za link. He he, znam Kaśkę Kardasz Nie wiedziałam, że ma syna. (I Anię Bedynską, która robiła zdjęcia - razem studiowałyśmy. Zdolna dziewczyna). A artykuł... cóż. Takich przykładów kobiet można mnożyć i opisywać tysiące. Samo życie, które nie rozpieszcza. Mam wrażenie, że tekst został napisany do fotoreportażu. Odpowiedz Link Zgłoś
agus8 Re: ciekawy artykuł 28.02.06, 12:51 cholerka..wiecie co .. niestety mozna powiedziec ze w Polsce...-samo zycie.. Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Re: ciekawy artykuł 28.02.06, 16:17 czytalam go w wersji papierowej w sobotę, trochę dołujący... Odpowiedz Link Zgłoś