19.09.09, 16:17
Witam,
chciałabym się dowiedzieć jak się motywujecie do nauki czy pracy.
Jakich używacie technik? Co Wam pomaga a co przeszkadza.

z góry dzięki za wszystkie odpowiedzi

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • bercik38 Re: Motywacja 02.10.09, 19:56
      Nie urodziłem się po to by pracować. Do pracy ma mnie zmotywować pracodawca
      dobrym zarobkiem i świetną atmosferą w pracy. Cała reszta to inaczej sra...e w
      banie.
      • krasny_staw2 Re: Motywacja 03.10.09, 00:48
        Nie polecam Coveya to taka amerykańska psychopapka :)
      • fun88 Re: Motywacja 03.10.09, 18:46
        bercik38 napisał:

> Nie urodziłem się po to by pracować. Do pracy ma mnie zmotywować pracodawca
        > dobrym zarobkiem i świetną atmosferą w pracy. Cała reszta to inaczej sra...e w
        > banie.
        Mam nadzieję, że nie jesteś nauczycielem. Bo tu motywacja (w formie tzw. dodatku
        motywacyjnego - do stu kilkudziesięciu PLN) działa w kierunku pilnego
        wypełniania dokumentacji a w zasadzie nie dotyczy tego, co najważniejsze czyli
        nauczania.
    • pracownik1221 Re: Motywacja 07.05.17, 11:27
      Jedyną, najważniejszą techniką w motywacji może być tylko Cel, który Ci przyświeca. Jeśli cel jest mocny to i chęć do nauki będzie, jeśli nie - to nie licz na żadne techniki.
    • lucyy3 Re: Motywacja 27.05.17, 17:58
      Ja uważam, że bardzo skutecznym sposobem motywacyjnym w pracy jest uznanie ze strony pracodawcy. Nie chodzi tylko o słowo pochwały czy premię ale również, zapewnienie innych korzyści. Płyną one niewątpliwie z systemu motywacyjnego jakim jest motivizer.pl/produkty/telemedycyna/ dzięki któremu, pracownik ma dostęp do profesjonalnej opieki medycznej. To jeden z wielu przykładów na to, jak skutecznie można się zintegrować z pracownikiem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka