rychu_taxi_drajwer 31.01.10, 12:52 Salsa - coś dla wieśniaków z korporacji, co myślą że jak będą mieć "wysublimowane" hobby, to nie będą pustakami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bumcykcykhopsiup Taniec, moja miłość 31.01.10, 16:02 pisanie durnych podtytulow to nie tylko moda, ale również sposób na życie. Odpowiedz Link Zgłoś
krycha_z_gazowni Re: Taniec, moja miłość 01.02.10, 08:03 Az dziw, ze nie padlo zdanie "Polacy kochaja taniec". Dawno nie zbieralo mnie na wymioty... Odpowiedz Link Zgłoś
pankrzysiek Re: Taniec, moja miłość 31.01.10, 22:27 rychu_taxi_drajwer napisał: > > Salsa - coś dla wieśniaków z korporacji, co myślą że jak będą mieć > "wysublimowane" hobby, to nie będą pustakami. no i gdzie widzisz problem?? Odpowiedz Link Zgłoś
rrosemary Taniec, moja miłość 31.01.10, 23:22 Taniec brzucha nie wymaga większej sprawności fizycznej, dobrze w nim się odnajdują nastolatki i emerytki, grube i chude, te z końskim zdrowiem i wysoką sprawnością jak i te po przewlekłych chorobach czy z ograniczeniami ciała. Z resztą jak zdecydowana większość technik tanecznych. Zależy czy chcemy się dobrze bawić czy to forma relaksu i terapii czy myślimy o akrobacjach i trudnych figurach. Odpowiedz Link Zgłoś
stenimi-pl Re: Taniec, moja miłość 18.03.10, 16:47 Ja tez uwazam ze salsa jest świetnym tańcem.Zwłaszcza jesli mamy jeszcze mozliwosc uczyc sie go od najlepszych - czyli od ludzi pochodzacych z Kuby. Odpowiedz Link Zgłoś