Dodaj do ulubionych

Test do dobrego gimnazjum

IP: 213.77.101.* 22.04.04, 11:55
pisze to żeby nie było że nie ma żadnych opini
Obserwuj wątek
    • Gość: kima Re: Test do dobrego gimnazjum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.04, 13:09
      Dla kujonów i dobrych z polskiego
    • demicjusz Re: Test do dobrego gimnazjum 22.09.04, 13:10
      Fajnie. A jak uczen nie wie, jak jest "kufer"?
      Co do "There's a lot of people there", to nie chce mi sie strzepic klawiatury.
      Brawo dla autora testu...
      • Gość: znajoma Re: Test do dobrego gimnazjum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.04, 15:13
        Do tego gimnazjum dostały się dzieci wybitne,każde mające wiele sukcesów
        międzyszkolnych na swoim kącie,w tym finalista dzieciaków z klasą.
        Jest to gimnazjum elitarne.
    • Gość: nikt Re: Test do dobrego gimnazjum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 19:16
      za długi ten tekst
    • Gość: ...JuL!aNNa.. =]] Re: Test do dobrego gimnazjum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 18:55
      Zarąbisty egzamin ,jest okropnie łatwy !!PisZe Go W TyM rOCZkU mAm Na BAnk MaKS
      PuNKtÓW !!!! EGZAMIN JEST BAARDZO PrOStY !!!! DziĘkUje BaRDzFo Że MOGłaM siĘ
      wYpowIEdzIEc... :))PaPaTki :)..NaRQx
      • Gość: (nie)znajoma Re: Test do dobrego gimnazjum IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.09.04, 20:24
        Elitarne jak elitarne. I co z tego? Masz kase na to by sie klsztalcic to
        placisz i sie ksztalcisz. Nie masz, a jestes zdolny to dostajesz stypendium...
        Proste.

Jak nie wiesz jak jest kufer to piszesz np w nawiasie "I don't know how
        is 'kufer' in English" i w tekscie uzywasz np slowa "box".
        Ja nie wiedzialam a chodze tam juz 2 lata i jestem szalenie zadowolona :)

Szkola bardzo spoko i jest luz, ale bez przesady. Mordowac i bic sie nie wolno.
        Szacunek jest, ale nie jest dretwo i sztywno. Umiem tez bardzo duzo w
        porownaniu z gimnazjami publicznymi - ale wcale nie sadze ze takie nie sa
        dobre...
      • Gość: qiotr Re: Test do dobrego gimnazjum IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 25.11.04, 18:24
        strasznie trudny! czytałem w moim miescie test do b. dobrego gim. i byl
        latwiejszy!!!!!
    • Gość: anka Re: Test do dobrego gimnazjum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 21:09
      to najbardziej debilowaty test jaki czytałam
      • Gość: Aga Re: Test do dobrego gimnazjum IP: 194.146.248.* 10.01.05, 21:32
        A mnie sie wydaje że jak ktos chce i umie to napisze ;)
    • Gość: hen Re: Test do dobrego gimnazjum IP: *.smrw.lodz.pl 29.11.04, 21:03
      nie mogę znaleźć odpowiedzi do tego testu - są archiwizowane. Pomóżcie!
    • Gość: Stresica )= Re: Test do dobrego gimnazjum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.05, 00:37
      Bozeeeeeeeee !!!! Nie macie pojęcia jak się boje testu 8 lutego.Mam nadzieje że
      pójdzie mi dobrze.Modle się zeby się z maty nie .......... . Ciekawa jestem czy
      jest trudny czy łatwy.Robie duzo testów ale i tak się stresuję. 3-majcie za
      mnie kciuki.
    • Gość: Wiki Re: Test do dobrego gimnazjum IP: *.bielsko.dialog.net.pl 16.02.05, 20:19
      Szkoda,że nie można tego testu rozwiązać.
    • Gość: szustoklasista Re: Test do dobrego gimnazjum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.05, 18:00
      wiecie co ten test to poprostu jeden wielki******** to jest taki banał, ze
      koniec nie widziałam jeszcze czego dupniejszego
    • ja13066 Re: Test do dobrego gimnazjum 14.07.05, 23:44
      Test był łatwy w porównaniu z testem Do GiLA. Ja tam startowłam i zabrakło mi
      0,7 punkta.
      Proszę opublikujcie test z GiLA.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka