Gość: piotrf IP: *.pitow.wroc.pl 13.03.02, 09:30 Witam! Czy moze ktos mi polecic dotsepny na polskim rynku podrecznik jezyka czeskiego ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: asia Re: Jezyk czeski IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 13.03.02, 10:20 Nie chcę Cię martwić, ale masz małe szanse na znalezienie takowego. Najprędzej jest kupić w Czechach (niż w Polsce), no albo w Instytucie Czeskim, ewentualnie możesz się wybrać do Szkoły Języków Empika i możliwe, że posiadają, no i pooglądaj w antykwariatach i na bazarach- często można znaleźć.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania do Asi IP: *.frognet.net 01.04.02, 16:37 Asiu ze Swietochlowic - czy my przypadkiem razem nie studiowalysmy? Ja jestem teraz na innym kontynencie (wiesz juz o kogo chodzi!), ale caly czas tesknie za smazenym syrem... Pozdrawiam serdecznie Ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: do Ani IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 02.04.02, 11:54 Niestety nie jestem twoją koleżanka ze studiów, niemniej jednak mam nadzieję, że Twoje życie na innym kontynencie jest bardzo szczęśliwe.. Odpowiedz Link Zgłoś