Dodaj do ulubionych

SKK dobra szkoła

15.09.14, 17:59
Zastanawiam się czy nie zapisać się do SKK, słyszałem, że jest całkiem spoko, ale wole się zapytać czy ktoś coś wie jeszcze o tej szkole?
Obserwuj wątek
    • 69janek Re: SKK dobra szkoła 18.09.14, 18:00
      Ja robiłem u nich kurs na wózki widłowe i jestem bardzo zadowolony. Poszło szybko sprawnie i bez komplikacji. Certyfikat jest ważny w Anglii, czyli tam gdzie teraz przebywam i pracuje właśnie w tym zawodzie. Polecam
    • konopkab Re: SKK dobra szkoła 08.08.16, 10:44
      Ja zapisałam się do SKK w tym roku. Zapisałam się do policealnej szkoly terapeutow zajeciowych. musiałam tylko zlozyc swiadecwto i dowod pokazać. polecam bo panie w sekretariacie sa mile i nie mialam zadych klopoto i szkola jest bezplatna
      • cola1995 Re: SKK dobra szkoła 17.08.16, 18:39
        Hej! Ja tez sie zapisalam do skk na terapeute zajeciowego. Naprawde szkola jest spoko a na fejsie widzialam zdjecia z zajec terapeutow zajeciowych i naprawde super
    • yenesey86 Re: SKK dobra szkoła 09.08.16, 20:26
      Jestem na farmacji. Szkoła jest nowa, w nowym budynku, nie można narzekać. Wykładowcy są różni. Jedni wymagają inni nie ale nie żałuję wyboru...zwłaszcza że mam porównanie ze znajoma która uczy się w jakiejś ruderze z odchodzący tynkiem
    • magdalola1996 Re: SKK dobra szkoła 06.02.19, 12:49
      szkoła jest super, robie u nich już 2 kierunek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka