Dodaj do ulubionych

Szkoła trenerów

15.09.16, 19:34
Cześć! Jestem tu nowy. Chciałbym zostać trenerem, ale gubię się w tych wszystkich ofertach w necie. Polecacie jakąś dobrą szkole trenerow? Taką, żeby było trochę psychologii, dużo narzędziowni i jacyś trochę znani prowadzący? A najlepiej, żeby mnie jeszcze było na nia stac... Jest taka w ogóle?
Obserwuj wątek
    • bloony_a Re: Szkoła trenerów 13.10.16, 13:40
      Ja polecam Szkołę Trenerów Ster - prowadzą psychologowie, mają długi program bo ponad 300h, prowadzący Tomasz Wojciechowski jest bardzo znany w środowisku, szef sekcji trenerskiej PTP. Tu masz link do strony www.szkolatrenerow-ster.pl/. Powodzenia!
    • sokolasty Re: Szkoła trenerów 24.12.16, 12:12
      No już trochę po czasie, ponad trzy miesiące od twojego pytania minęły, tym niemniej: początkujący trenerzy zarabiają dzisiaj po 2-4 brutto. Darmowe unijne miliony z POKL / EFS namnożyły trenerów, którzy są gotowi pracować jako wolni strzelcy za 120 zł na fakturę za dniówkę. Jeśli masz jakieś konkretne umiejętności, np. informtyczne albo inżynierskie i chcesz robić szkolenia techniczne, to powinno się udać. Jeśli jednak planujesz opierać się na np. komunikacji, negocjacjach, sprzedaży, zarządzaniu zespołem, to niestety nie zarobisz na tym wiele pieniędzy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka