Gość: Kermit IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 10.09.01, 23:18 No wlasnie, gdzie? Z gory dzieki za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ka$ka Re: Gdzie w Warszawie dobrze przygotuja do Proficiency? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.09.01, 13:35 Jezeli masz zdany CAE to nie oplaca sie chodzic na kurs do CPE, gdyz jest to mniej wiecej na tym samym poziomie. Mnie wystarczylo przejrzenie jednego z podrecznikow do CPE w domowym zaciszu, a orlem z angola wcale nie jestem. Jesli jednak decydujesz sie na kurs, to chyba najlepiej do BC pozdroffka ka$ka Odpowiedz Link Zgłoś
bigbrada Re: Gdzie w Warszawie dobrze przygotuja do Proficiency? 27.12.01, 21:35 Hehe, orłem nie jesteś z anglika i po przejrzeniu książki możesz zdać CPE :)) To aż się boję spytać z czego jesteś orłem. Maria Curie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ka$ka OT: Re: Proficiency? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.12.01, 11:57 brrrr! Z chemiopodobnych jestem co najwyzej mysikrolikiem ;) Powaznie - nie demonizujmy Proficiency... Dla mnie gorszy byl CAE. Zreszta... czegoz tu sie uczyc na tAkIm poziomie? Wkuwac nowe slowka? Poznawac na nowo tajniki gramatyki, ktora sie juz powinno znac? Uczyc sie sluchac angielskiego, jezeli bez trudu rozumie sie angielskojezyczne programy? Dukac w parach dialogi o pogodzie, jezeli omawialo sie juz wplyw bialych myszek na porost flory aluwialnej na ksiezycu? pozdroffka ka$ka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikey Re: Gdzie w Warszawie dobrze przygotuja do Proficiency? IP: *.*.*.* 12.09.01, 08:36 ja cię przygotuję mikey@staszic.waw.pl Odpowiedz Link Zgłoś