Gość: G IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 15.10.02, 23:36 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: G Re: PROFI-LINGUA IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 15.10.02, 23:39 Zbieram opinie na temat szkoły PROFI-LINGUA. Osobiście uważam,że jest to beznadziejna szkoła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: PROFI-LINGUA IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 15.10.02, 23:57 zgadzam sie w 100% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iris Re: PROFI-LINGUA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.02, 16:39 Proszę o uzasadnienie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iga z gliwic Re: PROFI-LINGUA IP: 80.48.229.* 16.10.02, 17:09 właśnie szukam podręcznika do tejże szkoły.Niestety nigdzie nikt nie słyszał prócz sprzedarzy na kursie. To raz. W zeszłym roku podręcznik grupy gdzie chodziła moja córka był więcej niż żałosny.Dzieciaki uczyły się np dokładnych nazw zwierząt bądż nazw geograficznych ale bardzo szczegółowych.Materiał potrzebny jeśli ktoś chce zdawac takie tematy po angielsku na maturze. z drugiej zas strony nie potrafiły się dopytac o drogę,produkt w sklepie itp. Po mojej sugestii , lektorka przynosiła na lekcje ksero własnych tematów, z innnych podręczników, bardziej praktycznych(nawet nie wiem czy ktoś z org. kursu o tym wiedział). Zresztą w pełni się ze mną zgodziła lecz to nie ona wybierała podręczniki tylko METODYSCI ANGIELSKIEGO.Obawiam się by w tym roku sytuacja się nie powtórzyła.Proszę o wymianę opinii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aaaaaaaaa Re: PROFI-LINGUA IP: *.acn.pl / 10.133.136.* 16.10.02, 19:08 Ja jestem zadowolona...a w jakim mieście tam chodziłaś moze to zalezy od lektora? NIe mam im nic do zarzucenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iris Re: PROFI-LINGUA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.02, 14:23 Napiszcie coś o Profil-Lingua w Katowicach bo córka właśnie zapisała się na Upper-Intermediate. Podobno gwarantują zakup podręczników u siebie.(to do poprzedniego postu) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: PROFI-LINGUA IP: *.bielsko.dialog.net.pl 18.10.02, 11:21 dopoki mi sie nie znudzilo bylo ok native sympatyczny lektor tez a to ze w lutym juz nie mialam ochoty sie uczyc to moja wina ale jezeli chodzi o kurs to byl ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxx Re: PROFI-LINGUA IP: *.acn.pl / 10.133.136.* 19.10.02, 15:13 dzisiaj miałam pierwsze zajęcia...jestem pod wrażeniem przesympatycznego native spikera i sposobu nauki, podręczniki są dostępne w każdej księgarni Jak na razie jestem bardzo zadowolona, chociaz grupy są duze kazdy ma mozliwośc wypowiadania sie ,duzo mówimy Ja ze swojej strony moge tylko tęszkołę polecić( ucze sie w Warszawie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filo Re: PROFI-LINGUA IP: *.pl 20.10.02, 16:53 co do podrecznika-to uczę się tam z english file, uważanego przez wielu lektorów za najlepszy na rynku. szkoła jest niezła, grupy tylko trochę za duże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iris Re: PROFI-LINGUA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.02, 08:08 Gość portalu: filo napisał(a): > co do podrecznika-to uczę się tam z english file, uważanego przez wielu > lektorów za najlepszy na rynku. szkoła jest niezła, grupy tylko trochę za duże. A po ile osób w grupie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: PROFI-LINGUA IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 21.10.02, 21:39 no wlasnie PROFI ma bardzo duze grupy - widac ze nastawiaja sie bardziej na robienie kasy niz porzadne uczenie jezyka! chcacym nauczyc sie jezyka polecam szkoly gdzie grupy sa max do 10osob Odpowiedz Link Zgłoś