Dodaj do ulubionych

PROFI-LINGUA

IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 15.10.02, 23:36
Obserwuj wątek
    • Gość: G Re: PROFI-LINGUA IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 15.10.02, 23:39
      Zbieram opinie na temat szkoły PROFI-LINGUA. Osobiście uważam,że jest to
      beznadziejna szkoła.
      • Gość: Iza Re: PROFI-LINGUA IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 15.10.02, 23:57
        zgadzam sie w 100%
    • Gość: Iris Re: PROFI-LINGUA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.02, 16:39
      Proszę o uzasadnienie
      • Gość: iga z gliwic Re: PROFI-LINGUA IP: 80.48.229.* 16.10.02, 17:09
        właśnie szukam podręcznika do tejże szkoły.Niestety nigdzie nikt nie słyszał
        prócz sprzedarzy na kursie. To raz. W zeszłym roku podręcznik grupy gdzie
        chodziła moja córka był więcej niż żałosny.Dzieciaki uczyły się np dokładnych
        nazw zwierząt bądż nazw geograficznych ale bardzo szczegółowych.Materiał
        potrzebny jeśli ktoś chce zdawac takie tematy po angielsku na maturze. z
        drugiej zas strony nie potrafiły się dopytac o drogę,produkt w sklepie itp.
        Po mojej sugestii , lektorka przynosiła na lekcje ksero własnych tematów, z
        innnych podręczników, bardziej praktycznych(nawet nie wiem czy ktoś z org.
        kursu o tym wiedział). Zresztą w pełni się ze mną zgodziła lecz to nie ona
        wybierała podręczniki tylko METODYSCI ANGIELSKIEGO.Obawiam się by w tym roku
        sytuacja się nie powtórzyła.Proszę o wymianę opinii
    • Gość: Aaaaaaaaa Re: PROFI-LINGUA IP: *.acn.pl / 10.133.136.* 16.10.02, 19:08
      Ja jestem zadowolona...a w jakim mieście tam chodziłaś moze to zalezy od
      lektora?
      NIe mam im nic do zarzucenia.
      • Gość: Iris Re: PROFI-LINGUA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.02, 14:23
        Napiszcie coś o Profil-Lingua w Katowicach bo córka właśnie zapisała się na
        Upper-Intermediate. Podobno gwarantują zakup podręczników u siebie.(to do
        poprzedniego postu)
      • Gość: aga Re: PROFI-LINGUA IP: *.bielsko.dialog.net.pl 18.10.02, 11:21
        dopoki mi sie nie znudzilo bylo ok
        native sympatyczny lektor tez
        a to ze w lutym juz nie mialam ochoty sie uczyc to moja wina
        ale jezeli chodzi o kurs to byl ok
    • Gość: xxxxx Re: PROFI-LINGUA IP: *.acn.pl / 10.133.136.* 19.10.02, 15:13
      dzisiaj miałam pierwsze zajęcia...jestem pod wrażeniem przesympatycznego native
      spikera i sposobu nauki, podręczniki są dostępne w każdej księgarni
      Jak na razie jestem bardzo zadowolona, chociaz grupy są duze kazdy ma mozliwośc
      wypowiadania sie ,duzo mówimy
      Ja ze swojej strony moge tylko tęszkołę polecić( ucze sie w Warszawie)
      • Gość: filo Re: PROFI-LINGUA IP: *.pl 20.10.02, 16:53
        co do podrecznika-to uczę się tam z english file, uważanego przez wielu
        lektorów za najlepszy na rynku. szkoła jest niezła, grupy tylko trochę za duże.
        • Gość: Iris Re: PROFI-LINGUA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.02, 08:08
          Gość portalu: filo napisał(a):

> co do podrecznika-to uczę się tam z english file, uważanego przez wielu
          > lektorów za najlepszy na rynku. szkoła jest niezła, grupy tylko trochę za
          duże.

A po ile osób w grupie?
          • Gość: adam Re: PROFI-LINGUA IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 21.10.02, 21:39
            no wlasnie PROFI ma bardzo duze grupy - widac ze nastawiaja sie bardziej na
            robienie kasy niz porzadne uczenie jezyka!
            chcacym nauczyc sie jezyka polecam szkoly gdzie grupy sa max do 10osob
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka