emera 09.03.06, 16:44 Witam! Czy mozecie polecic mi dobra szkole kosmetyczna, kosmetologiczna i stylizacji paznokci? Bardzo prosze o dorade absolentow i studentow taki szkol. Dzieki:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
billy.the.kid Re: Szkola Kosmetyczna 09.03.06, 20:54 łojezuniu.to takie cóś nazywa się STUDIA? Odpowiedz Link Zgłoś
madzioreczka1 Re: Szkola Kosmetyczna 10.03.06, 19:19 czesc, ja chodze do Akademii Zrowia w Rzeszowie, i jest ok. najważniejdsze jest to, że pracownie mam na miejsu nie musze jezdzic po całym miescie jak to było tam gdzie wczesniej byłam, nie będe wymieniac nazwy bo to nic nie da, ale jeżeli naprawde chcesz sie czegos nauczyc to idz tam, mają tez stylizacje paznokci, i nie płacisz za nic dodatkowego wszystkie preparaty masz zapewnione, nie wiem skąd klikasz ale jak nie rzeszów to mają jeszcze oddziały w łodzi bydgoszczy i kielcach i cos ostatnio mówili ze beda mieli tez w tym roku w gdańsku i warszawie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
antek0ne Re: Szkola Kosmetyczna 10.03.06, 23:12 wiecej informacji na s7.bitefight.pl/c.php?uid=55057 Odpowiedz Link Zgłoś