Gość: PIOTR IP: *.localdomain / 213.77.7.* 19.01.03, 18:19 Dostałem sześć patyczaków z czego trzy zdechły . Dlaczego ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Życzliwy Re: Patyczaki IP: *.gdansk-husa.sdi.tpnet.pl 30.06.03, 17:17 W artykule jest mnóstwo błędów merytorycznych :( "Dlaczego zdechły 3 patyczaki z 6 kupionych?" Prawdopodobnie winą był rodzaj podawanego pokarmu. Może, tak jak radzi pani redaktor, karmiłeś się bardzo NIEpolecaną trzykrotką - po tym bardzo często padają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luka Re: Patyczaki IP: *.net / 192.168.0.* 08.07.03, 17:49 No z tymi dziewczynkami pani pod tytułem AUTOR troche przesadziła. W ogóle tekst jest napisany jak dla małego dziecka. nie podoba mi sie ale najważniejsze są chęci. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boogi Re: Patyczaki IP: *.torun.mm.pl 30.06.03, 20:10 kto wypisuje takie bzdury gdzies co ma uczyc(EDUKACJA?????????) czy autorka tego durnego tekstu zna sie choc trochce na tym co robi?? porownajcie z tym www.phasmodea.prv.pl albo www.patyczaki.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zly tomek Re: Patyczaki IP: *.chello.pl 30.06.03, 20:12 to absolutny stek bzdur absolutny idiotyczny kto zatrudnił tego (cenzura) wiele ludzi nie ma pracy a wy zatrudniliscie tego (cenzura) wstyd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JakubikF Re: Patyczaki IP: *.nsm.com.pl 01.07.03, 10:07 Nie chce tu nikogo obrażać, gdyż to nie przystoi, ale uważam, że artykuł ten NIE JEST KOPALNIĄ wiedzy na temat patyczaków!!!! To co nam hodowcom tu przedstawiono jest wręcz obraźliwe dla nas i dla naszych podopiecznych!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldek Re: Patyczaki IP: *.bater.net.pl / 192.168.10.* 05.10.03, 01:52 czesc :) fajna to stronka ale myslałem ze cos przeczytam o nowo wuklutych patyczakach :(no ale coz :)w sumie podobała mi sie stronka i wiadomosci w niej fajnie napisane patyczak dziewczynka fajnie :) 3-majcie sie narazie pa :) aha napiszcie mi cos o nowo wyklutych patyczakach jak postepowac i co im dac do jedzenia:) to moj mail:hogan66@poczta.onet.pl czekam papapa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moniaes Re: Patyczaki IP: *.man.olsztyn.pl 11.03.04, 14:18 Dziś kupiłam patyczaka i moja radość jest ogromna:0),ciekawe ile ze mna wytrzyma?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomixi1 Re: Patyczaki IP: 80.53.175.* 02.07.04, 15:47 Mam patyczaka i pani w szkole powiedziała ze bedzie mia male po 2 miesiacach a mam go 4 i widze tylko take malutkie niewiem coto jest ale niewidziałem jajek to kiedy bede miał prawdziwe patyczaki małe albo to sa małe pomusci mi podam wam muj adres : Tomixi1@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś