Dodaj do ulubionych

Zablokowane studenckie kredyty

12.10.06, 07:31
a ja dostalem co wy piszecie ??? BOŚ tez wyplacil
Obserwuj wątek
    • japj Zablokowane studenckie kredyty 12.10.06, 07:42
      10,10,2006 odwiedziłem oddział BGŻ by wziąć kredyt studencki i niestety okazało
      się iż nie ma zozpożądzenia. Złożyłem jedynie dokumenty a pracownicy banku
      mają dzwonić jak wejdzie rozpożądzenie. Wiem że w podobnej sytuacji znajduje
      się wielu studentów.
      • kjonca Re: Zablokowane studenckie kredyty 12.10.06, 07:47
        > mają dzwonić jak wejdzie rozpożądzenie. Wiem że w podobnej sytuacji znajduje

I pewnie dlatego nie stać Cię na słownik ortograficzny ?
        • bziq2 Re: Zablokowane studenckie kredyty 12.10.06, 08:07
          Myślę, że to z pożądaniem pieniędzy się komuś skojarzyło:). A tak swoją drogą
          nigdy wcześniej nie widziałam aż tak nieudolnego ministra i instytucji, która w
          ogóle nie pracuje.
          • regis32 Uważaj, bo trafisz do prokuratora za krytyke ;) 12.10.06, 08:48
            bziq2 napisała:

> A tak swoją drogą
            > nigdy wcześniej nie widziałam aż tak nieudolnego ministra i instytucji, która w
            > ogóle nie pracuje.

Uważaj uważaj ;) Ten rząd mści się na obywatelach nawet za konstruktywną
            krytykę. Obrażony minister zadzwoni do Ziobry, Ziobro do prokuratora i jutro o 6
            rano brygada antyrerrorystyczna wyciagnie cię w piżamie na przesłuchanie, a
            potem splądrują Ci dom w poszukiwaniu dowodów wywrotowej działalności. Komputer
            zarekwirują, bo z niego pisano te "obelżywe" słowa :)
            Tak nowa władza rozprawia się z krytyką - a co !
            Nie będzie tu ważne, że minister nie wydał rozporządzenia i studenci nie mają
            pieniędzy. Te banki, które jednak wypłacają zapewne potem bedą miały jakieś
            klopoty - minister im zafunduje im to za wypłaty bez rozporządzenia (nawet jeśli
            sam zawinił).

Wczoraj słyszałem fajną piosenkę Big Cyca :)
            Należy z wytesknieniem wyczekiwać gdzy rzeczywiście będą ich miliony i żadnej
            krytyki, wszystko będzie chodzić jak w zegarku.
            teledyski.onet.pl/10174,1658588,teledyski.html
            www.youtube.com/watch?v=KpgckNHLyXg
            Ja chcę wyborów !
            (a nie tego)
            www.youtube.com/watch?v=0Of6CUh-pNc
            • cyberdemokracja Nie tylko z tym się spóźniają - lustracja i rzucan 12.10.06, 09:20
              ie błotem wymaga od PiSiorów pełnego zaangażowania!
              • cyberdemokracja Celowo W*Y*k*S*Z*t*A*Ł*C*l*U*C*H*0*M i 12.10.06, 09:22
                przyszłym łże-elitom odbierają fundusze...
            • sstudentka Re: Uważaj, bo trafisz do prokuratora za krytyke 13.10.06, 18:47
              masz nieaktualne informacje, trybunał konstytucyjny postanowił wczoraj, że można
              krytykować osoby publiczne pełniace funtke publiczne i nie maja cie one prawa
              scigac z "urzedu" jak to ostatnio mialo miejsce ... w koncu znowu mozna głosno
              mowic co sie mysli, i jak sie to komus nie podoba to moze mi co najwyzej
              wytoczyc proces cywilny... powodzenia mu zycze... a szczegolnie "tym z
              miłościwie nam panującej wielkie rodziny radia maryja"
    • pawel.bijata Re: Zablokowane studenckie kredyty 12.10.06, 08:04
      to samo - PKO BP wypłacił tak jak zawsze..
    • olias Zablokowane studenckie kredyty 12.10.06, 08:22
      600 zł miesięcznie? razy 5 lat? to potem się wszyscy zdziwią jak ci ludzie po
      skonczeniu studiów BĘDĄ MUSIELI wyjechać z kraju żeby spłacić kredyt. Nawet bez
      odsetek.
      A gdzie własna podłoga? 3-7 tyś zł/m kw?
      pokolenie 1200 brutto rozwieje się jak mgła
    • pietrasmarcin1 Re: Zablokowane studenckie kredyty 12.10.06, 08:27
      Ja natomiast pobieram kredyt z KREDYT BANKU i już w zeszłym tygodniu dostałem
      przelew transzy kredytu, więc niektóre banki mogły wypłacić jeśli tylko
      chciały, a pozostałe... no cóż zawsze najlepiej zasłaniać się brakiem czegoś
      tam i winę spychać dalej...
    • msvip nie miał czasu 12.10.06, 08:37
      był zajęty lizaniem dupy Wielkiemu Bratu
    • przesmiewca2 Dla uczniów rydzka 12.10.06, 08:52
      z pewnością się nie spóźnił
    • asteroida2 Re: Zablokowane studenckie kredyty 12.10.06, 09:07
      Mi PKO BP wypłaciło 5 października kolejną transzę. O co chodzi?
      • sstudentka Re: Zablokowane studenckie kredyty 13.10.06, 18:51
        jakbys czytal dokaldnie i ze zrozuemieniem, to bys nie przeoczy tej informacji
        ze PKO wyplacilo na wlasna odpowiedzialnosc transze swoim studentom... ja
        natomiast jestem w tej nieszczesnej grupie ktora zostala olana przez PiSiorow i
        bank ( w moim wypadku BGŻ, ktory wszystkim odradzam - nie zakladajacie tam kont
        ani bron boze nie biercie kredytu studenckiego)
    • arahat1 spoko- tatus jego eksc walczy o plemika jako dar 12.10.06, 09:19
      jego boga a nie natury to po co nam stdenci skoro wszystko to manna z nieba
      boga wybrancom narodow...
    • ponury_drwiacy_szyderca Studenci! Podziękujcie PiSdom! 12.10.06, 09:31
      Mieli czas na rozpatrywanie szafy lesiaka, kupczenie stanowiskami z wiejskimi
      kmiotkami - w końcu to, czy też banda stoczniowców a nawet kot Busio Jarusia,
      to wazniejsze niż wy hehehehe
    • bonarus Zablokowane studenckie kredyty 12.10.06, 10:29
      ja tez dostalem z BGZ-tu, hmmmm... dziwne
      • sstudentka Re: Zablokowane studenckie kredyty 13.10.06, 18:56
        a na moje konto nie wplynela kasa, czekam juz ponad tydzien a tez mam w BGŻ , w
        dodatku codziennie do nich dzwonie i codziennnie mowia ze jutro kasa bedzie i tk
        od tygodnia... szkoda tylkoze nikt nie pomyslal ze wlasciciel mieszkania,
        kierowcy w autobusach i sprzedawcy w sklepach nie uwzglednia tego ze ktos
        zapomnial czy nie zdazyl, albo jak mowi mi pani w banku "nie wyrabia sie"
        smieszne??? ale prawdziwe niestety :( to juz jest poprostu kpina i tyle
        STOP dla kaczek i tym podobnych!!! sezon na odstrzal czas zaczac!!!
    • stachu44 I ten pan jeszcze tam pracuje? 12.10.06, 16:45
      A jego przelozony jest jeszcze premierem?
    • historyk12 Zablokowane studenckie kredyty 12.10.06, 21:11
      PiS (czyt. Psychopaci i Schizofrenicy) jest zbyt zajęte walką z układem (czyt.
      80-procentową normalną większościa narodu), żeby cokolwiek innego robić
    • jurwal Biurwaliści znani z nazwiska 12.10.06, 22:10
      Następny biurwalista. Tym razem znany z nazwiska. Już powinno go nie być na
      stanowisku. Gdyby jakikolwiek pracownik tak postąpił w swej pracy to już dawno
      byłby wyrzucony. Góry to jednak nie dotyczy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka