misiakus 12.10.06, 07:31 a ja dostalem co wy piszecie ??? BOŚ tez wyplacil Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
japj Zablokowane studenckie kredyty 12.10.06, 07:42 10,10,2006 odwiedziłem oddział BGŻ by wziąć kredyt studencki i niestety okazało się iż nie ma zozpożądzenia. Złożyłem jedynie dokumenty a pracownicy banku mają dzwonić jak wejdzie rozpożądzenie. Wiem że w podobnej sytuacji znajduje się wielu studentów. Odpowiedz Link Zgłoś
kjonca Re: Zablokowane studenckie kredyty 12.10.06, 07:47 > mają dzwonić jak wejdzie rozpożądzenie. Wiem że w podobnej sytuacji znajduje I pewnie dlatego nie stać Cię na słownik ortograficzny ? Odpowiedz Link Zgłoś
bziq2 Re: Zablokowane studenckie kredyty 12.10.06, 08:07 Myślę, że to z pożądaniem pieniędzy się komuś skojarzyło:). A tak swoją drogą nigdy wcześniej nie widziałam aż tak nieudolnego ministra i instytucji, która w ogóle nie pracuje. Odpowiedz Link Zgłoś
regis32 Uważaj, bo trafisz do prokuratora za krytyke ;) 12.10.06, 08:48 bziq2 napisała: > A tak swoją drogą > nigdy wcześniej nie widziałam aż tak nieudolnego ministra i instytucji, która w > ogóle nie pracuje. Uważaj uważaj ;) Ten rząd mści się na obywatelach nawet za konstruktywną krytykę. Obrażony minister zadzwoni do Ziobry, Ziobro do prokuratora i jutro o 6 rano brygada antyrerrorystyczna wyciagnie cię w piżamie na przesłuchanie, a potem splądrują Ci dom w poszukiwaniu dowodów wywrotowej działalności. Komputer zarekwirują, bo z niego pisano te "obelżywe" słowa :) Tak nowa władza rozprawia się z krytyką - a co ! Nie będzie tu ważne, że minister nie wydał rozporządzenia i studenci nie mają pieniędzy. Te banki, które jednak wypłacają zapewne potem bedą miały jakieś klopoty - minister im zafunduje im to za wypłaty bez rozporządzenia (nawet jeśli sam zawinił). Wczoraj słyszałem fajną piosenkę Big Cyca :) Należy z wytesknieniem wyczekiwać gdzy rzeczywiście będą ich miliony i żadnej krytyki, wszystko będzie chodzić jak w zegarku. teledyski.onet.pl/10174,1658588,teledyski.html www.youtube.com/watch?v=KpgckNHLyXg Ja chcę wyborów ! (a nie tego) www.youtube.com/watch?v=0Of6CUh-pNc Odpowiedz Link Zgłoś
cyberdemokracja Nie tylko z tym się spóźniają - lustracja i rzucan 12.10.06, 09:20 ie błotem wymaga od PiSiorów pełnego zaangażowania! Odpowiedz Link Zgłoś
cyberdemokracja Celowo W*Y*k*S*Z*t*A*Ł*C*l*U*C*H*0*M i 12.10.06, 09:22 przyszłym łże-elitom odbierają fundusze... Odpowiedz Link Zgłoś
sstudentka Re: Uważaj, bo trafisz do prokuratora za krytyke 13.10.06, 18:47 masz nieaktualne informacje, trybunał konstytucyjny postanowił wczoraj, że można krytykować osoby publiczne pełniace funtke publiczne i nie maja cie one prawa scigac z "urzedu" jak to ostatnio mialo miejsce ... w koncu znowu mozna głosno mowic co sie mysli, i jak sie to komus nie podoba to moze mi co najwyzej wytoczyc proces cywilny... powodzenia mu zycze... a szczegolnie "tym z miłościwie nam panującej wielkie rodziny radia maryja" Odpowiedz Link Zgłoś
pawel.bijata Re: Zablokowane studenckie kredyty 12.10.06, 08:04 to samo - PKO BP wypłacił tak jak zawsze.. Odpowiedz Link Zgłoś
olias Zablokowane studenckie kredyty 12.10.06, 08:22 600 zł miesięcznie? razy 5 lat? to potem się wszyscy zdziwią jak ci ludzie po skonczeniu studiów BĘDĄ MUSIELI wyjechać z kraju żeby spłacić kredyt. Nawet bez odsetek. A gdzie własna podłoga? 3-7 tyś zł/m kw? pokolenie 1200 brutto rozwieje się jak mgła Odpowiedz Link Zgłoś
pietrasmarcin1 Re: Zablokowane studenckie kredyty 12.10.06, 08:27 Ja natomiast pobieram kredyt z KREDYT BANKU i już w zeszłym tygodniu dostałem przelew transzy kredytu, więc niektóre banki mogły wypłacić jeśli tylko chciały, a pozostałe... no cóż zawsze najlepiej zasłaniać się brakiem czegoś tam i winę spychać dalej... Odpowiedz Link Zgłoś
asteroida2 Re: Zablokowane studenckie kredyty 12.10.06, 09:07 Mi PKO BP wypłaciło 5 października kolejną transzę. O co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
sstudentka Re: Zablokowane studenckie kredyty 13.10.06, 18:51 jakbys czytal dokaldnie i ze zrozuemieniem, to bys nie przeoczy tej informacji ze PKO wyplacilo na wlasna odpowiedzialnosc transze swoim studentom... ja natomiast jestem w tej nieszczesnej grupie ktora zostala olana przez PiSiorow i bank ( w moim wypadku BGŻ, ktory wszystkim odradzam - nie zakladajacie tam kont ani bron boze nie biercie kredytu studenckiego) Odpowiedz Link Zgłoś
arahat1 spoko- tatus jego eksc walczy o plemika jako dar 12.10.06, 09:19 jego boga a nie natury to po co nam stdenci skoro wszystko to manna z nieba boga wybrancom narodow... Odpowiedz Link Zgłoś
ponury_drwiacy_szyderca Studenci! Podziękujcie PiSdom! 12.10.06, 09:31 Mieli czas na rozpatrywanie szafy lesiaka, kupczenie stanowiskami z wiejskimi kmiotkami - w końcu to, czy też banda stoczniowców a nawet kot Busio Jarusia, to wazniejsze niż wy hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
bonarus Zablokowane studenckie kredyty 12.10.06, 10:29 ja tez dostalem z BGZ-tu, hmmmm... dziwne Odpowiedz Link Zgłoś
sstudentka Re: Zablokowane studenckie kredyty 13.10.06, 18:56 a na moje konto nie wplynela kasa, czekam juz ponad tydzien a tez mam w BGŻ , w dodatku codziennie do nich dzwonie i codziennnie mowia ze jutro kasa bedzie i tk od tygodnia... szkoda tylkoze nikt nie pomyslal ze wlasciciel mieszkania, kierowcy w autobusach i sprzedawcy w sklepach nie uwzglednia tego ze ktos zapomnial czy nie zdazyl, albo jak mowi mi pani w banku "nie wyrabia sie" smieszne??? ale prawdziwe niestety :( to juz jest poprostu kpina i tyle STOP dla kaczek i tym podobnych!!! sezon na odstrzal czas zaczac!!! Odpowiedz Link Zgłoś
stachu44 I ten pan jeszcze tam pracuje? 12.10.06, 16:45 A jego przelozony jest jeszcze premierem? Odpowiedz Link Zgłoś
historyk12 Zablokowane studenckie kredyty 12.10.06, 21:11 PiS (czyt. Psychopaci i Schizofrenicy) jest zbyt zajęte walką z układem (czyt. 80-procentową normalną większościa narodu), żeby cokolwiek innego robić Odpowiedz Link Zgłoś
jurwal Biurwaliści znani z nazwiska 12.10.06, 22:10 Następny biurwalista. Tym razem znany z nazwiska. Już powinno go nie być na stanowisku. Gdyby jakikolwiek pracownik tak postąpił w swej pracy to już dawno byłby wyrzucony. Góry to jednak nie dotyczy. Odpowiedz Link Zgłoś