Dodaj do ulubionych

mam w 100% pewne odpowiedzi na jutro...

IP: *.tmxnet.pl 08.05.03, 20:14
nie chcecie to nie wierzcie ale matka mojego kolegi pracuje w warszawie w
kuratorium i wziela dla niego jeden egzemplarz bo to jest idiota ale jego
starsza chce zeby dostal sie do jakiejs dobrej szkoly. mial nikomu nie dawac
ale zlamal sie jak mu dalismy 50 zeta. odpowiedzi do testowych to:
1 b, 2 b, 3 d, 4 b, 5 a, 6 b, 7 c, 8 c, 9 a, 10 b, 11 d, 12 a, 13 c, 14 b, 15
d, 16 a, 17 b, 18 a, 19 d, 20 a.

w czesci otwartej trzeba miedzy innymi :

* opisac faze jasna fotosyntezy
* krotka notatka na temat jaka role w zycu codziennym pelnia kwasy i zasady
* 2 zadania z geometrii, latwe
* obliczanie pod jakim katem swieci slonce, proste
* zadanie dotyczace stref czasowych

dobra, mysle ze wam starczy. jesli ktos chce jakis szczegolow to walcie na gg
5223577. pozdrawiam. zycze jutro powodzenia.
Obserwuj wątek
    • Gość: Lizard Re: mam w 100% pewne odpowiedzi na jutro... IP: 195.117.182.* 08.05.03, 20:19
      a nie moglbys przepisac pytań ? .. :)
      • Gość: edytkaAa Re: mam w 100% pewne odpowiedzi na jutro... IP: *.sieradz.mediaclub.pl 08.05.03, 20:21
        wielkie thx (nawet jesli to ściemka to powedzmy ze Ci wybaczam hihi) heh to
        siem przydaje mamusia czasami :))))) 3mcie qciuki jutro lOodki :)))) pOwOdZoNka
        • Gość: gonzo Re: mam w 100% pewne odpowiedzi na jutro... IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.03, 22:02
          NAROBIŁO MI TO NADZIEI ALE I TAK TO WYKUJE ZAWSZE SIĘ PRZYDA
    • Gość: kuba Re: mam w 100% pewne odpowiedzi na jutro... IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.03, 20:19
      czy na 100% są to prawdziwe odpowiedzi na pytania, które będą jutro
      • Gość: BUKA Re: mam w 100% pewne odpowiedzi na jutro... IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.03, 22:05
        ALE DLACZEGO NA TAK POPULARNĄ STRONE NIE LEPIEJ NA JAKĄŚ PRYWATNA
    • Gość: ktoś:) Re: mam w 100% pewne odpowiedzi na jutro... IP: *.infonet.gze.pl 08.05.03, 20:29
      marker... na egzaminie z części matematyczno-przyrodniczej jest 25 zamknietych
      pytań a nie 20 :))))))))
      • Gość: Rumun Re: mam w 100% pewne odpowiedzi na jutro... IP: *.przylep.sdi.tpnet.pl 08.05.03, 22:15
        on nas oszukał wpierdolić mu trzebo słyszycie wpierdol mu
    • Gość: Bartosz Re: mam w 100% pewne odpowiedzi na jutro... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.03, 20:38
      ej z matmy jest 25 zamkniętych a nie 20

ty chyba kitujesz!!!!!!!!!
      • Gość: kuba Re: mam w 100% pewne odpowiedzi na jutro... IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.03, 20:39
        inni też podają zadqanie na obliczenie kąta padania promieni słonecznych
        • Gość: pko Re: mam w 100% pewne odpowiedzi na jutro... IP: 80.50.13.* 08.05.03, 20:42
          WALISZ SCIEME DAJ ODRAZU PEŁNE ODPWOEIDZ SKORO MASZ TEST ! PIERDILSIZ CHYAB
      • Gość: marker Re: mam w 100% pewne odpowiedzi na jutro... IP: *.tmxnet.pl 08.05.03, 20:44
        sory wszyscy ale nie wyrabiam na gadugadu. zglsoilo sie ponad 80 osob. macie
        racje. zadzwonilem do kolegi i okazalo sie ze jest 25 pytan bo ten glupek
        zapomnial z jednej strony przepisac takze bardzo przepraszam ale odpowiedzi juz
        nie da sie zdobyc :((( sam sie wkurzylem bo 5 punktow piechota nie chodzi :((
        jeszcze raz sory. aha i nie pytajcie czy sa prawdziwe czy nie. bo ci co nie
        wierza to i tak nie uwierza wiec tylko trace na nich czas zamiast gadac z tymi
        ktorzy nie wesza wszedzie podstepu. pozdrawiam
    • Gość: emi Re: mam w 100% pewne odpowiedzi na jutro... IP: *.dtvk.tpnet.pl 08.05.03, 20:45
      myslisz ze ci ufam, te twoje 100% eeech to jeszcze sie okaze!
    • Gość: maciekkkk Re: mam w 100% pewne odpowiedzi na jutro... IP: 80.50.13.* 08.05.03, 20:55
      Niech ktos mi napisze albo tu albo na 4110058 gg jak sie oblicza pod,jakim
      kotem swieci slonce i jako role w zyciu codziennym pelnia kwasy i zasay prosze
      • Gość: domi Re: mam w 100% pewne odpowiedzi na jutro... IP: 217.144.210.* 08.05.03, 22:42
        Prosze napiszcie (2132280 gg) jak sie oblicza pod jakim
        kotem swieci slonce!!
    • Gość: marker kilka pytan otwartych IP: *.tmxnet.pl 08.05.03, 21:26
      * kwadrat o boku dlugosci 3 cm obraca sie dookola osi zawierajacej jeden z
      bokow. ile wynosi pole powierzchni calkowitej powstalej figury przestrzennej?
      * Wyjasnij ze rodzice z grupa krwi A moga doczekac sie potomstwa z grupa krwi
      0. Wykonaj w tym celu odpowiednie krzyzowki, oraz krotko opisz
      * Oblicz zawartosc procentowa (%masowy) pierwiastkow w: a)butanie b)heksanie
      c)oktanie
      * wyjasnij na czym polega i jakie procesy zachodza w czasie fazy jasnej
      fotosyntezy.
      * Jest 21 marca 1999 r. Jest bardzo gorąco. Opłynęliśmy od południa Amerykę
      Południową i jesteśmy w miejscu o współrzędnych 0° i 35°W. Oblicz pod jakim
      kątem świeci Słońce.
      * Komorka plastra miodu ma ksztalt graniastoslupa szesciokatnego prawidlowego,
      ktorego krawedz podstawy ma 4mm a wysokosc 10 mm. Ile miodu miesci sie w jednej
      takiej komorce, ile takich komorek musi oproznic pszczelarz aby otrzymac 1l
      miodu.
      * Wyjasnij jaka role odgrywaja w zyciu codziennym kwasy i zasady. Swoja
      odpowiedz uzasadnij przynajmniej trzema przykladami.

to kilka z pytan otwartych. jak mowilem nie sa trudne. wiecej nie dam.
      podziekujcie tym wszystkim ktorzy mnie zwyzywali straszyli i Bog wie co tam
      jeszcze. nie musicie mi wierzyc. pozdrawiam.
      • Gość: Rumun Re: kilka pytan otwartych IP: *.przylep.sdi.tpnet.pl 08.05.03, 21:36
        wiesz wszystko jest w pożądku ale jak pytania odpalą będziesz sławny ale jak
        nie to na twoim miejscu schował bym się gdzieś. Bo ci ryj obiją ale jesteś
        spoko jak dałeś prawidłowe odpowiedzi ale jeśli nie to sam cię znajde i wrypie
        ci
      • Gość: Quetzacotl Re: kilka pytan otwartych IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.05.03, 22:03
        Ludzie, nie wierzcie w to!!!
        To jest podpucha, przecież sami wiecie że jeden test kręci się cały czas wokól
        jednego zagadnienia, w humanistycznym był to teatr!!!
        Na próbnym z matmy było o herbacie a wtych pytaniach nie ma żadnych powiązań!!!
        • Gość: mlody Re: kilka pytan otwartych IP: *.mps.org.pl 08.05.03, 22:06
          ja ne mialem nic o herbacie i o teatrze na humanie
          • Gość: MAREZ Re: kilka pytan otwartych IP: *.acn.pl 08.05.03, 23:16
            o herbacie byB próbny wiec mogles nie miec ale ze na humanie nic nie miales o
            teatrze to ci szczerze wspolczuje :)
      • Gość: Arie No i nie wierzę marker!!!!!!! IP: *.teleton.pl 09.05.03, 12:26
        Suuuuuuper!!!
      • Gość: Arie No i nie wierzę marker!!!!!!! IP: *.teleton.pl 09.05.03, 12:29
        Suuuuuuper!!! Marker idioto skąd wziąłeś takie durrrrne pytania - nie
        dociekam!!!!! na tescie WSZYSTYKO BYŁO INNE!!!!!Współczuję tym biednym ludkom
        co tobie uwierzyli - przesrane.....a ty jak chcesz się bawić we wróżkę to sobie
        znajdź jakichś naiwnych tępaków, a nie kit wciskasz!!!I nie mydlij oczu mamusią
        bo i tak nikt ci nie uwierzy!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: k@ro Re: mam w 100% pewne odpowiedzi na jutro... IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 08.05.03, 21:27
      hmmm nie wiem czy jest taka możliwość że są to poprawne odpowiedzi jaką dajesz
      gwarancje że nie ściemniasz????wiesz jak kitujesz duużo osób skrzywdzisz i
      wqrwisz wiec radze mówić samą prawde:PPP
      • Gość: legolass Re: mam w 100% pewne odpowiedzi na jutro... IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.03, 21:31
        Ej stary ja ci w 100% wierzę, jak możesz to napisz kilka zamkniętych i mniej
        więcej wszystkie otwarte na legolass@tenbit.pl Będę
        baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo wdzięczny!!!!!!!
        PLEASE!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Bass Re: mam w 100% pewne odpowiedzi na jutro... IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 08.05.03, 22:40
        Jak bedziecie pisac tes to zrobcie z 5 zadan a jak bedzie sie zgadzc z tymi co
        podal to zaznaczcie wszystkie
      • Gość: **KaCpEr** Re: mam w 100% pewne odpowiedzi na jutro... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.03, 23:25
        Gosciu jak to jest kapa to ja pierdole dorwe Cie i ci dupe skopie madafaka :)
        Kapitan comandos heheh
    • Gość: de Re: mam w 100% pewne odpowiedzi na jutro... IP: *.skwierzyna.sdi.tpnet.pl 08.05.03, 21:34
      proszę wyślij na tormet@cil.pl
    • Gość: ello Re: mam w 100% pewne odpowiedzi na jutro... IP: *.lukow.sdi.tpnet.pl 08.05.03, 21:55
      jak ktoś ma odpowiedzi na pytania otwarte to niech napisze do mnie na gg 2827377
    • Gość: kasia Re: mam w 100% pewne odpowiedzi na jutro... IP: *.chelm.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.03, 21:57
      k**** jak bedzie trzeba powtarzac test, to ja znajde ta matke tego syna i w
      ogole nie wiem co zrobie... ale dpowiezi i tak spisze
    • Gość: mlody Re: mam w 100% pewne odpowiedzi na jutro... IP: *.mps.org.pl 08.05.03, 22:00
      Ej testy sa inne dla kazdego wojewodztwa wiec do jakiego jest ten???? oby
      pomorskiego :-D
      • Gość: marny_hid_magic Re: mam w 100% pewne odpowiedzi na jutro... IP: *.rypin.sdi.tpnet.pl 08.05.03, 22:02
        Te majster, testy sa dla kazdego woj. takie same wiec nie swiruj, marker oby
        testy byly prawidlowe jak tak to masz u mnie wodke :>
        • Gość: mlody Re: mam w 100% pewne odpowiedzi na jutro... IP: *.mps.org.pl 08.05.03, 22:07
          nam mowili w szkole ze nie. ale mam nadzieje ze tak :-D
    • Gość: ania4126 Re: mam w 100% pewne odpowiedzi na jutro... IP: *.visp.energis.pl 08.05.03, 22:09
      jeśli masz zadania proszę prześlij na mój adres ania4126@wp.pl, bo jestem
      strasznie cienka z mat-fiz.itp.
    • Gość: ENDRIU Re: mam w 100% pewne odpowiedzi na jutro... IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 08.05.03, 22:10
      ZOBACZCIE STATUS MARKERAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!o 22:10
      • Gość: kasia NIE DAJCIE SIE OSZUKAC IP: *.chelm.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.03, 22:13
        nosz kurwa mac jak ja go znajde to bedzie zalowal- chcialam tylko powiedziec ze
        zadan zamknietyh jest 25 a nie 20
        • Gość: Jego mama Re: NIE DAJCIE SIE OSZUKAC IP: *.rypin.sdi.tpnet.pl 08.05.03, 22:16
          Marker ty chuju, za co teraz bede pila, wydales ostatnie 50 zl ktore zarobilam
          na ulicy, ty chlopaku pokurwiony w chuj ze wsi :>
          • Gość: Marcin Re: NIE DAJCIE SIE OSZUKAC IP: 192.166.0.* 08.05.03, 22:26
            O ja przeciezon jest ninormalny... Kuźwa mac . ;(
            • Gość: Maniek Re: NIE DAJCIE SIE OSZUKAC IP: *.nowy-targ.sdi.tpnet.pl 08.05.03, 22:29
              narobił debil tylko nadzieji! powiesić chuja
    • Gość: LIPA TO JEST LIPA!!!!!! IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 08.05.03, 22:12
      TO JEST LIPA!!!!!!TO JEST LIPA!!!!!!TO JEST LIPA!!!!!!TO JEST LIPA!!!!!!TO JEST
      LIPA!!!!!!TO JEST LIPA!!!!!!TO JEST LIPA!!!!!!TO JEST LIPA!!!!!!TO JEST
      LIPA!!!!!!TO JEST LIPA!!!!!!TO JEST LIPA!!!!!!
    • Gość: Jego mama Złamał się chyba w klopie za 50 zł. IP: *.acn.waw.pl 08.05.03, 22:13
    • Gość: bubu Re: mam w 100% pewne odpowiedzi na jutro... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.03, 22:26
      marker jestes zajebanym w dupe komuchem, takie jaja nie wyjda ludziom na dobre,
      zastanow sie baranie zanim cos zrobisz !!
      zycie ci kurwa zebys napsial na 5 pkt i nigdzie sie di budy nie dostal tylko
      myl szyby na stacji
      • Gość: maciek Re: mam w 100% pewne odpowiedzi na jutro... IP: 80.50.13.* 08.05.03, 22:30
        jak te odpowiedzi nie bedo dobre inie bedzie takich zadan to bardzo sie
        rozczaruje a wszystko bedzie przez markera qrwa ja tu caly czas ucze sie o tyh
        fotosyntezah itp jak tego nie bedzie to odnajdziemy cie i wpierdolimy
        • Gość: cyc Re: mam w 100% pewne odpowiedzi na jutro... IP: *.radom.dialup.inetia.pl 08.05.03, 22:57
          zajebie jak to nieprawda cię MArkerze zajebany
      • Gość: marker Re: mam w 100% pewne odpowiedzi na jutro... IP: *.tmxnet.pl 08.05.03, 23:22
        za pozno. ja juz sie dostalem do liceum 2 lata temu. takie zycie.
    • Gość: Jajko Re: mam w 100% pewne odpowiedzi na jutro... IP: *.za.digi.pl 08.05.03, 22:39
      Zajebie cie skurwysynie jebany w dupe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: sss znaczy że robi nas w jajo??? IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 08.05.03, 22:54
      • Gość: ktos Re: mam w 100% pewne odpowiedzi na jutro... IP: *.master.pl 08.05.03, 22:57
        trzeba było się uczyc wczesniej, a nie liczyc na łatwiznę...z takim podjściem
        to wszyscy będziecie myć szyby na stacjach benzynowych...marker...szkoda
        staran...nie warto chłopie..nie warto, na co Ci teraz te wyzwiska?..dobrymi
        chęciami piekło jest wybrukowane (tak mówia)
        • Gość: marker Re: mam w 100% pewne odpowiedzi na jutro... IP: *.tmxnet.pl 08.05.03, 23:24
          spoko. tylko ze wiesz. ja sram na tych ludzi i na to co o mnie mowia. a to ze
          wierza ze ktos moze dac do internetu dobre odpowiedzi to swiadczy o nich
          wystarczajaco zle. 'bedzie o tym huczal internet'
        • Gość: mar Re: mam w 100% pewne odpowiedzi na jutro... IP: *.acn.pl 08.05.03, 23:25
          KUrcze tez w to nie wierze ale taki juz jestem ze sie wykuje :P
    • Gość: Kamyk Re: mam w 100% pewne odpowiedzi na jutro... IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 06:12
      jesli to ściema to trudno sprawdzic zawsze warto. Ale jak to sciema niezyjesz!!!
    • Gość: cezar Re: mam w 100% pewne odpowiedzi na jutro... IP: *.pl 09.05.03, 09:56
      mieszkasz w warszawie falenica dokladnie :) masz neta od 1 maja lub otwock lub karczew ale z miejscowosci twojej napisanej na gg wynika ze warszawa i od niedawna macie wiec mysle ze jak to jest sciema powinienes przeprosic bo podam ip waszego serwa i bedzie kiepsko :) bo krag zawiaze sie do wezszej liczby osob :)) to jak???????????
      • Gość: EdYtKa . IP: *.acn.waw.pl 09.05.03, 10:58
        Qrwa ty ja pierdole byłam zajebiście przygotowana do tego egzaminu ale mimo to
        spisałam te odpowiedzi. I chuj qrwa prawie wsyztskie były źleeeeeee!!!!! Łeeeee
        koleś nie dadzą ci spokoju teraz .... hehehe
        • arka_dius Re: . 09.05.03, 10:59
          A mówiłem żebyście nie wierzyli...
          • Gość: kasiulka Re: . IP: *.acn.waw.pl 09.05.03, 11:02
            proste! takie ściemy to nie przejdą.! co nie?
      • Gość: Kasiulka Buehhehe IP: *.acn.waw.pl 09.05.03, 11:00
        O żesz kurwa nie no takiej ściemy jeszcze nie widziałam ! Buehehehe ładnie
        dłanie kolego MARKER!!!! Ale i tak dzięki za dobre chęci . . .
        • Gość: hacker qrwa znajde cie IP: *.pl 09.05.03, 11:32
          masz przejebane nie pokazuj sie na necie przez 2 miechy minimum bo twoje ip prawie calem mam huju znajde cie warszawo-felenico jak wejdziesz ty namieze cie i puszcze mass emaila do wszystkich a w nim twoj adres
    • Gość: ZeL Re: mam w 100% pewne odpowiedzi na jutro... IP: *.infinity.net.pl 09.05.03, 12:11
      i jak ci Asie test poszedl ? :) ten niby 100% ?
      • Gość: mika Re: mam w 100% pewne odpowiedzi na jutro... IP: *.ustrzyki-dolne.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 13:00
        ale sie zbłaźniłeś z tymi odpowiedziami przecież wiadomo że jest 25 a nie 20 a
        po zatym to one są tak zapakowane że napewno nikt nie ma do nich dostępu i
        napewno nie ty
        • Gość: marker przeczytajcie moi drodzy!!!! IP: *.tmxnet.pl 09.05.03, 14:51
          z ciekawosci napisalem topic ze mam testy. zglosilo sie do mnie okolo 150
          osob. DAJCIE SOBIE SPOKOJ!!! czy nie rozumiecie tego ze jesli ktos ma taki
          przeciek to napewno nie powie o nim nikomu a tym bardziej nie napisze tego w
          internecie. nie pamietacie co bylo rok temu bodjaze w toruniu??? wszystkie
          teskty typu rodzice czy ciocia w kuratorium czy drukarni, albo tez
          podpieprzenie skads to oszustwa. DAJCIE SOBIE SPOKOJ!!! siadzcie jeszcze na
          chwile do ksiazek albo porobcie sciagi ale na Boga nie liczcie na to ze ktos
          bedzie prometeuszem i da wam odpowiedzi. pozdrawiam.
          • Gość: Mart.. Co za idiota IP: 213.25.85.* 09.05.03, 15:11
            Eh marker, koleś ty jesteś naprawde nienormalny. po jakiego chuja dawales
            odpowiedzi skoro wiedziales ze sa zle? ja ich nawet nie spisywalam bo
            wiedzialam że to ściem. ale po co to zrobiles? Tak bardzo chciales zeby ci
            wszyscy grozili? podnieca cie to kurwa? ;] nie no kretyn, koleś jesteś
            jebniety ;] no!:D
    • Gość: kurwa Re: mam w 100% pewne odpowiedzi na jutro... IP: *.spam.mim.pl 09.05.03, 16:26
      kur*********************************!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! CZEMU JA
      DOPIERO DZISIAJ WIDZE TE ODPOWIEDZI!!!!!!!!???/?/???? JA PIER******
    • Gość: ja Re: mam w 100% pewne odpowiedzi na jutro... IP: *.rzeszow-pilsudskiego.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 16:30
      hehe... tylko niektorzy mogli sie przeliczyc :D
      bo egzaminy byly przygotowywane przez komisje w Warszawie i Krakowie, wiec
      jesli ktos myslal (np z Podkarpacie) ze ma odpowiedzi, to nieco sie
      przeliczyl... u mnei nei bylo NIC o fotosyntezie hehe

• Gość: hacker Re: mam w 100% pewne odpowiedzi na jutro... IP: *.pl 09.05.03, 23:40
        myslisz ze zapomnimy otoz nie qrwoooooo
        • Gość: ALL Re: mam w 100% pewne odpowiedzi na jutro... IP: *.mogilany.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 23:43
          BOSHE KTO W TO WIERZYL BYL IDIOTA. NA BOGA JAK WY DZIS NAPISALISCIE NA 40 45
          50 p Z TAKIM POZIOMEM INTELIGENCJI !!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka