Gość: Ulka IP: *.acn.waw.pl 09.05.03, 19:25 Uwazam ze dzisiejszy test byl o wiele za trudny. Moze nie jestem osoba ani najgorsza ani znow najlepsza, ale to byla przesada dla mnie to bylo trudne !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Spawn_real Re: Sprawiedliwosc!!!!!!!!!!!!! IP: *.kogeneracja.com.pl 09.05.03, 19:29 uwarzam ze matma byla o wiele prostsza niz humanistyczny, ze wzgledu na zadania z dluga wypowiedzia (30,31) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Erynia Re: Sprawiedliwosc!!!!!!!!!!!!! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 19:30 widać po Twojej ortografii.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartek Re: Sprawiedliwosc!!!!!!!!!!!!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 19:33 Nie chce sie chwalic ale na polrocze mialem 6 z polskiego a 4 z matmy. I wiecie ze z tego co sobie obliczalem to lepiej mi wypadl mat-przyr, nie byl on taki trudny, dla przecietnego ucznia w sam raz. Oczywiscie tacy co nic nie robili przez 3 lata to niech sie nie wypowiadaja... Odpowiedz Link Zgłoś