uczen123 25.05.03, 10:36 wszyscy nauczyciele to świnie!! Zaden z nich z mojej szkoly nie potrafi tłumaczyć, mają nas w d**** są chamscy i Stronnniczośc to ich jedna z głównych cech!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: chemik Re: Nauczyciele!!!!!!!!! IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 25.05.03, 11:06 rozumiem ze to spontaniczna reakcja? Bo nie wszyscy. Masz pecha. U mnie czesc jest calkiem ok. NP. babka od matmy tlumaczy świetnie, Chemiczka nie daruje sobie dopoki kazdy (doslownie) nie bedzie rozumial. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
mamosz Re: Nauczyciele!!!!!!!!! 26.05.03, 12:51 Chyba nie wszyscy miałeś po prostu pecha.Pociesz się że zaraz wakacje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patyczak Re: Nauczyciele!!!!!!!!! IP: *.tkdami.net 26.05.03, 19:57 Tak, uczniu, tak.... zycie szkolne jest brutalne... ale słyszłes taką przestrogę? "Obys cudze dzieci uczył?" Ich dola tez jest cięzka... ja to widzę z punktu mojej ostatniej ławki... Ale wiesz, nie to, żebym ich broniła. Nie wszystkich. ale znam nauczycieli, którzy sa naprawde w porządku... a czasami nawet te okropne piły sa OK. Gorzej, że wiekszośc za tamtymi nie nadaża :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bodo Re: Nauczyciele!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.03, 21:54 uczen123 napisał: > wszyscy nauczyciele to świnie!! Zaden z nich z mojej szkoly nie potrafi > tłumaczyć, mają nas w d**** są chamscy i Stronnniczośc to ich jedna z > głównych cech!!!!!!! Uogólniasz . Wśród szerokiej rzeszy tych chamskich u stronniczych są wyjątki . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman Re: Nauczyciele!!!!!!!!! IP: 195.116.194.* 30.05.03, 16:34 uczen123 napisał: > wszyscy nauczyciele to świnie!! Zaden z nich z mojej szkoly nie potrafi > tłumaczyć, mają nas w d**** są chamscy i Stronnniczośc to ich jedna z > głównych cech!!!!!!! Moja babcia mawiała: Szkoła nie jest do lubienia, szkoła jest do skończenia. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś