Dodaj do ulubionych

Kto do Frycza-Modrzewskiego w Wawie ? Ile pkt ?

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.06.03, 21:30
Kto idzie do tej szkoły, ile macie punktów rekrutacyjnych i z egzaminu i di
jakiej klasy ?

moje gg nr to :2144233
Obserwuj wątek
    • Gość: 2144233 Re: Kto do Frycza-Modrzewskiego w Wawie ? Ile pk IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.06.03, 12:58
      No, napiszcie coś może tak ? Proszę, chcę coś się dowiedzieć .
    • Gość: 2144233 Re: Kto do Frycza-Modrzewskiego w Wawie ? Ile pk IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.03, 13:09
      Witam !!!
      No to jak będzie ? Napisz coś ktoś, czy nie ?
      • Gość: olooha Re: Kto do Frycza-Modrzewskiego w Wawie ? Ile pk IP: *.acn.waw.pl 16.06.03, 14:14
        moze ludzie nie chca pisac bo juz trzy razy byl taki watek, ale spoko. ja
        chcialabym sie dostac do klasy 1A (ang-niem) mam punktow (lacznie, za wszystko)
        160. a ty?
        • Gość: 2144233 Re: Kto do Frycza-Modrzewskiego w Wawie ? Ile pk IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.03, 00:12
          No to nie za dobrze, ja też do 1A i mam 184!!!!!!!!
          • Gość: olooha Re: Kto do Frycza-Modrzewskiego w Wawie ? Ile pk IP: *.acn.waw.pl 18.06.03, 10:59
            fajnie, gratuluje. ja moze jednak zrezygnuje z tej klasy, bo jak bym miała byc
            z takimi kujonami to bym sie chyba zabila... pewnie bawic sie nie umiesz a
            tylko siedzisz nad ksiazkami. no ale twoj wybor. ja jestem calkiem zadowolona z
            mojego wyniku.
            • Gość: olooha Re: Kto do Frycza-Modrzewskiego w Wawie ? Ile pk IP: *.acn.waw.pl 18.06.03, 11:03
              a i jeszcze jedno--> moze w komorowie to daja lepsze ocenki zeby sie uczniowie
              wyrwali z wiochy? i po co ci dojezdzac te kilkanascie km codziennie?? trudno ci
              bedzie, mowie ci. wszyscy z warszawy, jakies wspolne wyjscie a tobie godzine
              zajmuje dojazd. moze troche za bardzo na ciebie napadlam ale wqrwilo mnie to
              twoje "nie za dobrze".
    • Gość: miki Re: Kto do Frycza-Modrzewskiego w Wawie ? Ile pk IP: delta:* / 10.10.10.* 18.06.03, 08:15
      Czy ktos składał podanie do Slowackiego w W-wie?
    • Gość: Młoda Re: Kto do Frycza-Modrzewskiego w Wawie ? Ile pk IP: *.dialup.medianet.pl 18.06.03, 18:21
      Do niemieckiej - mam ok. 249 pkt.
      • Gość: olooha Re: Kto do Frycza-Modrzewskiego w Wawie ? Ile pk IP: *.acn.waw.pl 18.06.03, 18:22
        Gość portalu: Młoda napisał(a):

> Do niemieckiej - mam ok. 249 pkt.
        hehhehehe no to z moimi 160 chyba naprawde mam male szanse do frycza
        buahahaha...
        • Gość: Młoda Re: Kto do Frycza-Modrzewskiego w Wawie ? Ile pk IP: *.dialup.medianet.pl 18.06.03, 18:53
          na normalne to ja mam mnie od ciebie, bo 152... ale właśnie sie dowiedziałam w
          Unii Edukacyjnej ze mam 293/300 więc nie wiem coś mi nie halo, bo tyyyyle
          przeciez nie mam... coś pochrzaniłam... komputerem mam sie jeszcze zajmowac, ja
          z infy mam 4!!!
          • Gość: Helmut Do MŁODEJ IP: 213.241.23.* 18.06.03, 21:34
            Ale Ci dobrze Młoda, mnie niestety nie przyjęli tzn. nie zaliczyłem testu nie
            wiem wogóle dlaczego, zawsze byłem taki dobry z niemieckiego, a tu skwasiłem.
            Bardzo sie tam chciałem dostać, no ale. Fajnie, ze Ci się poszczęściło,a mam
            jeszcze pytanko: chodzisz na Twardą, bo 21 osób z tamtąd przeszło dalej. Jak
            możesz to napisz do mnie na gg to pogadamy(nr 5323485,pozdrawiam :-)
            • Gość: Młoda Re: Już nawet w necie wszyscy wiedzą gdzie chodzę IP: *.dialup.medianet.pl 20.06.03, 18:28
              Tak, Twarda, chodze, to znaczy chodziłam teraz już, inaczej trudno by było o te
              93 chyba że bym była Niemką...
    • Gość: Helmut Re: Kto do Frycza-Modrzewskiego w Wawie ? Ile pk IP: 213.241.23.* 18.06.03, 21:29
    • Gość: 2144233 Re: Kto do Frycza-Modrzewskiego w Wawie ? Ile pk IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.06.03, 23:56
      Oj, najmocniej przepraszam. Nie w tej kolejności. Mam 148 a nie 184, więc to Ty
      jesteś lepsza. Swoją drogą to nie będe miał problemów z dojazdem, a ocenki
      rzeczywiście stawiają dobre, łatwo się steruje nauczycieli.
      • Gość: olooha Re: Kto do Frycza-Modrzewskiego w Wawie ? Ile pk IP: *.acn.waw.pl 20.06.03, 10:47
        =) pocieszyles mnie.
        • Gość: Młoda Re: Kto do Frycza-Modrzewskiego w Wawie ? Ile pk IP: *.dialup.medianet.pl 20.06.03, 18:29
          Mnie też ja bym się nigdzie nie dostała z tymi 150 i pare...
          • Gość: Helmut DO MŁODEJ!!!!!!!!!! IP: 213.241.23.* 21.06.03, 18:05
            Siemka! Proszę Cię, odezwij się, idziemy praktycznie do tych samych LO,więc sie
            może spotkamy. Masz gg???? PS Do Goethego mam 148pkt
            • Gość: lala nie dolujcie ludzi :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.03, 22:36
              ja ide do frycza do niemieckiej i mam cos kolo 250 pkt... ale nie jestem z
              twardej i sie cholernie ciesze, ze przeszlam te testy, bo nie chodze do zadnego
              gimnazjum z niemieckim na super poziomie, a chce sie tam dostac jak cholera...
              • Gość: Młoda Re: nie dolujcie ludzi :D IP: *.dialup.medianet.pl 23.06.03, 18:53
                To sądzę że się spotkamy, wiesz coś ci powiem, z nami to się wszystkim wydaje,
                że jesteśmy całą klasą mocni z niemca, a powiem ci że do tej pory są osoby
                które mało umieją powiedzieć, i na przykład na wymianie nie gadali w ogóle ze
                swoimi Niemcami poza wydukaniem: "Um wieviel Uhr treffen wir uns?" mało jest
                takich ale tu tez trzeba chcieć się uczyć bo inaczej można wylądować na
                poziomie nawet niższym niż w "normalnej" szkole. 250, to ładnie, ja 257, chyba
                się spotkamy.
                DO ZOBACZENIA W NOWEJ SZKOLE, heheh :D
                • Gość: lala Re: nie dolujcie ludzi :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.03, 17:40
                  to sie na pewno spotkamy...masz moze gg? ja jestem w tejze klasie i mam
                  nadzieje, ze troche chlopakoof bedzie, bo jak nie, to na razie :O) pozdroofka
              • Gość: Młoda DOSTAŁAŚ SIĘ OCZYWIŚCIE?!! IP: *.dialup.medianet.pl 25.06.03, 18:35
                JA TEŻ JESTEM 10 NA LIŚCIE I SIĘ CIESZĘ... DO GOETHEGO JESTEM 7... ALE JUŻ
                PRAWIE JESTEM ENTSCHLOSSEN NA FRYCZA...
            • Gość: Młoda Re: DO HELMUTA!!!!!!!!!! IP: *.dialup.medianet.pl 23.06.03, 18:50
              Nie mam gg, zawsze pod tym względem wyłamywałam się z norm. Dziś okazało się że
              do klasy dwujęzycznej mam 257, ten wynik mnie cieszy, a w Goethem potwierdzono
              że mam 164 więc też nienajgorzej, ale ciebie też przyjmą, tam podobno każdego
              przyjmą (nie wiem czy to pocieszenie :)))
    • Gość: Młoda UDAŁO SIĘ! IP: *.dialup.medianet.pl 25.06.03, 18:30
      Jestem!!!
      • Gość: olooha MI TEŻ ale nie dokonca IP: *.acn.waw.pl 25.06.03, 18:40
        no to sie spotkamy w nowej szkole!! nie w klasie bo ja sie dostalam do ang-ros
        (czekam jeszscze na rezerwie na ang-niem). pozdrawiam i milych wakacji!! :]
        • Gość: Młoda Re: MI TEŻ ale nie dokonca IP: *.dialup.medianet.pl 25.06.03, 18:43
          A na którym jesteś w rezerwie? Bo moja koleżanka ma 151 pkt i jest 206 paranoja
          z tą klasą...
          • Gość: olooha Re: MI TEŻ ale nie dokonca IP: *.acn.waw.pl 25.06.03, 19:54
            na 61 a mam 160 punktow...
            • Gość: hih Re: MI TEŻ ale nie dokonca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.03, 17:37
              ja tez jestem w dwujezycznej we fryczu...hihi fajnie fajnie :O)
              • Gość: Młoda Re: MI TEŻ ale nie dokonca IP: *.dialup.medianet.pl 26.06.03, 18:50
                To ładnie a jedziemy do Sromowiec byłam tam w 3 klasie podstawówki,
                przygotujcie się na ziiiiiiiiiiiiiiiiiimny wiatr chyba że będą upały... jej nie
                moge się doczekać jak was ludzie wszystkich poznam....
                • Gość: Kasiunia Re: MI TEŻ ale nie dokonca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.03, 19:53
                  Ja też jestem we Fryczu
                  dostałam się do 1c (ang-ros)
                  Do zobaczenia na obozie:)
                  • Gość: olooha Re: MI TEŻ ale nie dokonca IP: *.acn.waw.pl 26.06.03, 19:58
                    =)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka