Dodaj do ulubionych

Ubranka dla piesków

18.09.05, 20:32
Gdzie można kupic ubranka dla szczeniaka? Mój Roczek już strasznie się
trzęsie na dworzu, i martwię się co będzie jak zrobi się jeszcze zimniej... a
on przecież jest jeszcze taaaaki mały...
Obserwuj wątek
    • iranda Re: Ubranka dla piesków 19.09.05, 22:36
      anne, bez problemu kupisz ubranka w każdym sklepie zoologicznym:)Mój Gucio ma sweterek i hmmm... skafander z czterema łapkami:)))
      • ania19755 Re: Ubranka dla piesków 23.09.05, 09:57
        powiedzcie mi czy one jeśli się je nie będzie ubierało mogą się zaziębić?
        widziałam pewną panią właśnie z takim pieskiem który bardzo się trzęsie na
        dworze jak mu zimno.Chciałabym mieć takiego pieska,ale mój mąż uważa że
        ubieranie to już lekka przesada :)
        • iranda Re: Ubranka dla piesków 23.09.05, 23:15
          Witaj na moim forum aniu:))
          Tak, te pieski muszą być ubierane, zresztą, dobermany, boksery, sznaucery itp. też się ubiera, bo są to psy delikatne.
          Kupno tego psiaka polecam, ale ubranka dla niego też:)
          Pozdrawiam serdecznie i zapraszam do dalszych wpisów:)
        • kula223 Re: Ubranka dla piesków 07.10.06, 10:27
          to nie przesada muszisz go ubierac i jak sie przezibi to bedzie staraszy problem
    • begietka Re: Ubranka dla piesków 14.11.05, 12:25
      W zasadzie psy nie powinny być ubierane.....To nieprawda,że rsatelerki,
      dobermany itp. czyli psy krótko-czy gładkowłose muszą chodzić w ubrankach,bo
      jest zimno na dworze....Powinno się je ubierać, ponieważ mogą zachorować przy
      dużych różnicach temperatur.Tzn. Jeżeli w mieszkaniu jest CO i temp. wynosi +
      25 stopni, a na dworze jest -15, to sami rozumiecie....Natomiast moja Duśka,
      gdy jesteśmy na ranczo cały dzień biega po dworze ( Tylko biega!!! a nie idzie
      na smyczy!!!!!) a gdy zmarznie wskakuje do budy Reksa, gdzie na słomie
      odpocznie, trochę się do niego przytuli i zaraz znowu jest na zewnątrz.Gdy ją
      wołam do domu wcale nie chce przyjść. Jeszcze jedno,gdyby prawdą było, że psy
      gładkowłose są delikatne, to wszystkie a przynajmniej większość owczarków niem.
      i różnych mieszańców typu mój Reks, co pilnuje podwórka i za Chiny nie wejdzie
      do domu- powinno wyzdychać. Tymczasem Rekso jest okazem zdrowia......I nie ma
      cweterka:(
      • iranda Re: Ubranka dla piesków 15.11.05, 21:56
        Osobiście mam trzeciego psa gładkowłosego i nadal uważam, że takie psy powinny
        chodzić w ubrankach , tym bardziej te mniejsze, ponieważ brzuszki mają tuż przy
        ziemi a tam ,jak wiemy jest najzimniej:)) Fakt , nie miałam psa przy budzie ,
        może one inaczej się chowają.Pozdrawiam:)
    • doral2 Re: Ubranka dla piesków 04.01.06, 10:49
      ja uważam że należy ubierać pieski, chyba że się jest powtorem i bez mrugnięcia
      powieki i serca może się przyglądać jak się piesek trzęsie z zimna.
      • iranda Re: Ubranka dla piesków 07.01.06, 22:02
        Masz rację doral, ja codziennie buzgam na faceta, który sam się omota w łachów
        kupę, idzie z tym swoim wypasionym brzuchem a sunia (ratlerek) szczupła jak
        słomka zasuwa bez niczego, on sobie z kolegami pije piwko, a psina się
        trzęsie... Ech takiego dziada na mróz nago wygnać!!!
        • doral2 Re: Ubranka dla piesków 09.01.06, 11:33
          zabić padalca to mało...powinien sam sobie na golasa postać pod sklepem i wtedy
          piwko pić...piątkowa noc byłaby dla niego dobra, akuracik było minus piętnaście
          stopni! pozdrawiam kubraczki
          • iranda Re: Ubranka dla piesków 12.01.06, 21:11
            :))
    • kula223 Re: Ubranka dla piesków 07.10.06, 10:26
      najlepiej poszukaj w zoligicznych i to szybko!!
    • deodyma Re: Ubranka dla piesków 07.10.06, 20:24
      ubranko dla swojego pupila mozesz kupic w sklepie zoologicznym.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka