anne9 18.09.05, 20:32 Gdzie można kupic ubranka dla szczeniaka? Mój Roczek już strasznie się trzęsie na dworzu, i martwię się co będzie jak zrobi się jeszcze zimniej... a on przecież jest jeszcze taaaaki mały... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iranda Re: Ubranka dla piesków 19.09.05, 22:36 anne, bez problemu kupisz ubranka w każdym sklepie zoologicznym:)Mój Gucio ma sweterek i hmmm... skafander z czterema łapkami:))) Odpowiedz Link
ania19755 Re: Ubranka dla piesków 23.09.05, 09:57 powiedzcie mi czy one jeśli się je nie będzie ubierało mogą się zaziębić? widziałam pewną panią właśnie z takim pieskiem który bardzo się trzęsie na dworze jak mu zimno.Chciałabym mieć takiego pieska,ale mój mąż uważa że ubieranie to już lekka przesada :) Odpowiedz Link
iranda Re: Ubranka dla piesków 23.09.05, 23:15 Witaj na moim forum aniu:)) Tak, te pieski muszą być ubierane, zresztą, dobermany, boksery, sznaucery itp. też się ubiera, bo są to psy delikatne. Kupno tego psiaka polecam, ale ubranka dla niego też:) Pozdrawiam serdecznie i zapraszam do dalszych wpisów:) Odpowiedz Link
kula223 Re: Ubranka dla piesków 07.10.06, 10:27 to nie przesada muszisz go ubierac i jak sie przezibi to bedzie staraszy problem Odpowiedz Link
begietka Re: Ubranka dla piesków 14.11.05, 12:25 W zasadzie psy nie powinny być ubierane.....To nieprawda,że rsatelerki, dobermany itp. czyli psy krótko-czy gładkowłose muszą chodzić w ubrankach,bo jest zimno na dworze....Powinno się je ubierać, ponieważ mogą zachorować przy dużych różnicach temperatur.Tzn. Jeżeli w mieszkaniu jest CO i temp. wynosi + 25 stopni, a na dworze jest -15, to sami rozumiecie....Natomiast moja Duśka, gdy jesteśmy na ranczo cały dzień biega po dworze ( Tylko biega!!! a nie idzie na smyczy!!!!!) a gdy zmarznie wskakuje do budy Reksa, gdzie na słomie odpocznie, trochę się do niego przytuli i zaraz znowu jest na zewnątrz.Gdy ją wołam do domu wcale nie chce przyjść. Jeszcze jedno,gdyby prawdą było, że psy gładkowłose są delikatne, to wszystkie a przynajmniej większość owczarków niem. i różnych mieszańców typu mój Reks, co pilnuje podwórka i za Chiny nie wejdzie do domu- powinno wyzdychać. Tymczasem Rekso jest okazem zdrowia......I nie ma cweterka:( Odpowiedz Link
iranda Re: Ubranka dla piesków 15.11.05, 21:56 Osobiście mam trzeciego psa gładkowłosego i nadal uważam, że takie psy powinny chodzić w ubrankach , tym bardziej te mniejsze, ponieważ brzuszki mają tuż przy ziemi a tam ,jak wiemy jest najzimniej:)) Fakt , nie miałam psa przy budzie , może one inaczej się chowają.Pozdrawiam:) Odpowiedz Link
doral2 Re: Ubranka dla piesków 04.01.06, 10:49 ja uważam że należy ubierać pieski, chyba że się jest powtorem i bez mrugnięcia powieki i serca może się przyglądać jak się piesek trzęsie z zimna. Odpowiedz Link
iranda Re: Ubranka dla piesków 07.01.06, 22:02 Masz rację doral, ja codziennie buzgam na faceta, który sam się omota w łachów kupę, idzie z tym swoim wypasionym brzuchem a sunia (ratlerek) szczupła jak słomka zasuwa bez niczego, on sobie z kolegami pije piwko, a psina się trzęsie... Ech takiego dziada na mróz nago wygnać!!! Odpowiedz Link
doral2 Re: Ubranka dla piesków 09.01.06, 11:33 zabić padalca to mało...powinien sam sobie na golasa postać pod sklepem i wtedy piwko pić...piątkowa noc byłaby dla niego dobra, akuracik było minus piętnaście stopni! pozdrawiam kubraczki Odpowiedz Link
kula223 Re: Ubranka dla piesków 07.10.06, 10:26 najlepiej poszukaj w zoligicznych i to szybko!! Odpowiedz Link
deodyma Re: Ubranka dla piesków 07.10.06, 20:24 ubranko dla swojego pupila mozesz kupic w sklepie zoologicznym. Odpowiedz Link