stokrotka.beauty 15.07.09, 18:21 Witam cieplutko,czy ktoś z Was orientuje się,z którego kraju w Europie organizowane są rejsy wycieczkowe na Karaiby? Udało mi się znależć jedynie oferty z przelotem.Będę wdzięczna za informacje.Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mojito Statkiem na Karaiby. 15.07.09, 23:51 stokrotka.beauty napisała: "...z którego kraju w Europie organizowane są rejsy wycieczkowe na Karaiby? Udało mi się znależć jedynie oferty z przelotem." Stokrotko Piękna, Nie ma bezpośrednich rejsów liniowych z Europy na Karaiby. Jedyną plywającą opcją jest transatlantycki rejs z Southampton do Nowego Jorku na statku Queen Mary 2 (Cunard) i przelot do np. Miami na statek wycieczkowy odbywający rejs do portów karaibskich. Jeżeli nie spieszysz się bardzo to możesz poczekac tydzien lub dwa w Nowym Jorku na rejs Queen Mary 2 na Karaiby. Statek wypływa z Nowego Jorku kilka razy w roku w tamtym, ciepłym, kierunku. Jednostki pływające o których piszesz to zdecydowanie statki. Promy plywają na krótszych dystansach - np. Świnoujście-Ystad. Ewentualny bon voyage, m. Odpowiedz Link
jetlag1 Re: Promem na karaiby-skąd? 16.07.09, 15:05 stokrotka.beauty napisała: > Witam cieplutko,czy ktoś z Was orientuje się,z którego kraju w > Europie organizowane są rejsy wycieczkowe na Karaiby? Z UK jest pare rejsow, sprawdz na P&O Cruises, sa to dosc dlugie i drogie sprawy, prawdopodobnie opcja fly/cruise z Mia jest tansza. i "przyjemniejsze" staki, PO o typowym angielskiem charakterze. bon voyage jetlag Odpowiedz Link
kuszko_s Re: Promem na karaiby-skąd? 15.06.10, 06:46 na konradtravel.pl masz teraz oferty rejsow Odpowiedz Link
kokolores Re: Promem na karaiby-skąd? 25.05.10, 23:06 z Niemiec np : www.aida.de/kreuzfahrt/reisen-mit-aida/ziele/karibik.18952.html? www.royalcaribbean.de/reiseziele/karibik.html?cid=banner_karibik www.kreuzfahrten.de/Region-4-MittelamerikaKaribik.html kreuzfahrt.guenstiger.de/Karibik/tsh.html Koko Odpowiedz Link