17.05.06, 19:00
Słuchajcie dziewczyny (z Łodzi szczególnie!!!) napisałam do redakcji portalu
www.kobiety.lodz.pl zeby przeprowadzic jakąś akcje informacyjną o endo. bo z
tych wszystkich forów wynika, ze choroba jest, a z leczeniem i wiedzą co i
jak jest róznie... ja przyznam szczerze, ze dopoki nie zachorowałam, to o
endo nie miałam pojęcia!!!!! Jak sobie przypomnę co przezywałam szukajac
informacji, to aż mi się wyć chce... sama, zagubiona, rozgoryczona i
wystraszona na maxa. Co o tym myślicie???
jutro ide ustalić termin operacji... polowa czerwca najwczesniej (cholerne
strajki!!!!) ale przynajmniej z sesją na uczelni się wyrobię. pozdrawiam was
mocno i ciepło!!!!!
Obserwuj wątek
    • ap77 Re: ENDOakcja 17.05.06, 21:46
      extra tylko, ze to powinna byc akcja na cala Polske np. zrobiona przez Gazete
      (Wysokei Obcasy) ? Ale ja juz pisalam do wszytskcih gazet i prawie zerowy odzew...
    • sucherin Re: ENDOakcja 17.05.06, 21:54
      Ja też jestem jak najbardzie za Wysokie obcasy to dobry pomysł.Tylko trzeba
      pomyśleć jak i kogo zainteresować.
      • justka_k Re: ENDOakcja 18.05.06, 13:04
        No własnie.... Ale małymi kroczkami dokonamy wielkich rzeczy. Poratl do którego
        pisałam napisze o tym ze chcemy taka akcje przeprowadzic bo juz dostałam
        odpowiedz. Napisałam tez do rozmów w toku, im wiecej z nas to zrobi tym wieksze
        szanse ze cos w tym kierunku zrobia, jak ktos nas zuwazy, to moze bedzie nam
        łatweij!!!!
        • ap77 Re: ENDOakcja 18.05.06, 22:42
          Dziewczyny z Bociana pisaly do miasta kobiet na TVN Style, zero odzewu.
          • justka_k Re: ENDOakcja 19.05.06, 08:11
            Ja jeszcze do rozmów w toku... tez milcza... tylko jeden z łodzkich portali
            obiecał ze pomoze...
            • justka_k Re: ENDOakcja 23.06.06, 13:44
              Portal www.kobiety.lodz.plchce objąc patronat nad próbą zorganizowania
              stwoarzyszenia kobiet chorych na endo!! Dostaniemy swoje osobne miejsce na
              stronce i bedziemy mogły tam umieszcac informacje, materiały, wszystko, co
              chcemy... Ja myslę, że jak na początek to i tak dużo, co wy na to??
              • ewa.sz3 Re: ENDOakcja 23.06.06, 14:15
                Ja myśle, ze to jest super ;-)
                • duda102 Re: ENDOakcja 23.06.06, 16:30
                  wlsnei tak..super..moze cos sie ruszy
              • zaria Re: ENDOakcja 23.06.06, 18:38
                Super!
                Od kiedy portal się otworzył czy raczej wzbogacił może być naprawdę fajnym
                partnerem z siłą przebicia :) Tyle tylko że lokalnym... Ale może tak - lokalnie
                łatwiej coś rozkręcić?
                • justka_k Re: ENDOakcja 23.06.06, 19:00
                  Od czegoś trzeba zaczac... małymi kroczkami i rozkręci się jeszcze bardziej!!
                  Tylko sama nie dam rady... nie wiem dokładnie co powinnam umieszcać na tej
                  stronie i wogole... poza tym nie chciałabym, żeby to było tylko moje
                  osiagnięcie dlatego może razem coś pomyslimy, a ja to tylko przekazę
                  portalowi?? pozdrawiam
                  • zaria Re: ENDOakcja 23.06.06, 19:45
                    Justka, wysłałam do Ciebie maila na adres gazetowy.

Byłoby fajnie, gdybyśmy my, osoby piszące na forum spotkały się na jakimś
                    czacie. Można by wtedy kwestię tej strony o endo przegadać bezpośrednio. Co o
                    tym myślicie?
                    • zaria Re: ENDOakcja 23.06.06, 20:25
                      Jeśli chodzi o jakąś akcję informacyjną, to dobrze byłoby zacząć od znanego i
                      dostępnego środowiska - na przykład studenckiego. Taka masa młodych dziewczyn
                      choruje... Wprawdzie "wypadam" z niego po wakacjach, ale kontakty zostają,
                      Uniwersytet Łódzki czy jakakolwiek inna uczelnia może spojrzałaby przychylnie na
                      taką akcję, udostępniła swoja powierzchnię. Albo WSHE - oni sa otwarci na różne
                      akcje i imprezy.
                      • justka_k Re: ENDOakcja 24.06.06, 10:27
                        Ja też z Łodzi i tez o tym myslałam!! Co prawda dopiero 1 rok,ale cos tam mogę
                        już pokombinować na pażdziernik bo teraz to chyba juz nie ma sensu... co do
                        pomysłu z czatem czemu nie!! Podaję wam maila jak macie jakies pomysły i
                        sugestie to piszcie justka_k@wp.pl i gg 7021098 w sumie jeszce cały lipiec bede
                        w Łodzi mozna by już cos podziałać!! pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka