rajmund0 31.01.14, 11:12 Ktoś czytał? Fajne? Niefajne? Warto? Nie warto? Bo zastanawia mnie że w księgarni leżą te książki zarówno z napisem "bestseller" jak i "-20%". A to wywołuje u mnie sprzeczne emocje. czyżby to był "sukces" jak Colorado kid? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
negev56 Re: Doktor Sen - S. King 31.01.14, 18:45 Przeczytałam i nie narzekam, choć znawcy tematu i Kinga twierdzą, że nie bardzo. Proponuję przeczytać i zdanie wyrobić. Odpowiedz Link
ach_dama_byc_z_kanady Re: Doktor Sen - S. King 02.02.14, 05:37 hmmm, to ma byc ten chlopczyk Danny Torrance ze Lsnienia juz jako dorosly, jego nowe przygody. Ale sam King napisal ze po Lsnieniu nie odwazylby sie napisac drugiego Lsnienia, wiec Doktor Sen jest inna para majtek, jakkolwiek zwiazana z umiejetosciami Danny-ego. Moim zdaniem - nie tak dobra jak L, nie ma co tez ksiazek porownywac, ale da sie czytac. Minie Odpowiedz Link
sesolello Re: Doktor Sen - S. King 02.02.14, 12:01 Kiszka jak dla mnie, tzn. Kinga da się czytać zawsze, ale jak dla mnie jego książki dzielą się na 2 nurty: absolutnie wciągające historie o normalnym życiu w małym miasteczku w którym nagle dzieje się coś absolutnie przerażającego oraz próby opisywania przerażających rzeczy które dzieją się ludziom głównie w głowie i jak nie jesteś tym ludziem to głównie pogardliwie parskasz. I "Doktor Sen" to ten 2 przypadek. Ale mi się podobał "Colorado kid" bo jak dla mnie King tylko w skondensowanej formie jest znośny. Odpowiedz Link
jeepwdyzlu Re: Doktor Sen - S. King 03.02.14, 14:21 nie doczytałem do końca co zdarza mi się bardzo rzadko.. zieeeeew po Joylandzie - kolejne rozczarowanie... jeep Odpowiedz Link