Dodaj do ulubionych

John Sandford

15.04.06, 01:03

Obserwuj wątek
    • joanna.szydlowska Re: John Sandford 26.04.06, 08:27
      Hej, nigdy nie ma Sanforda w księgarniach obcojęzycznych. Ja przywożę ze
      Stanów. Nie mam całej serii "prey" i tylko jednego Kidda z LuEllen. Skąd
      zdobywasz?
      JoSzka
      • lola165 Re: John Sandford 26.04.06, 12:23

• joanna.szydlowska Re: John Sandford 27.04.06, 09:20
          Hi there,
          tylko "The Devil's Code", zawsze się Kiddów bałam, bo jestem komputerowy
          neptek, czyli tzw. "natural born user". "Prey'ów" tez nie mam wszystkich. Z
          punktu widzenia dostępności książek mieszkanie w Stanach jest rajem. Z innych
          punktow widzenia bywa czyśccem. Nie widziałam żadnego Sanforda w tłumaczeniu na
          polski. W Polsce są głównie dostępne wydawnictwa brytyjskie, a nie gustuję w
          dzielnych ex-inspektorach Scottland Yardu na prowincji...
          JoSzka
          • lola165 Re: John Sandford 28.04.06, 14:46

--Witam,
            --a ja wlasnie skonczylam " The Fool's Run", fajowa jest, nawet bez znajomosci
            komputerowych zawilosci(sic!).
            --Tu faktycznie ksiazek pod dostatkiem, czasami az trudno bez przewodnika
            wybrac te odpowiednia,dlatego czytam autorami.A propos czyscca, doznalam
            takiego skojarzenia oto" A Season in Purgatory" by Dominick Dunne, jestem
            ciekawa czy w Polsce sie ukazala?
            --Brakuje mi jednak polskich ksiazek, a zwlaszcza buszowania po antykwariatach.
            --Pozdrowka

...iii tam
            • ja_rena Re: John Sandford 28.04.06, 15:09
              Tu faktycznie ksiazek pod dostatkiem, czasami az trudno bez przewodnika
              > wybrac te odpowiednia

No, właśnie. Mam ten problem. Kupiłabym sobie jakiś zapasik do czytania w Polsce (jestem chwilowo w
              stanach), ale tych ksiazek jest tyle, i - prawde powiedziawszy - dotad zwykle czytalam tylko brytyjskie
              (dzielni inspektorzy na prowincji smile)
              Poleć prosze swoje ulubione

jarenka
              • lola165 Re: John Sandford 28.04.06, 15:59

• lola165 Re: John Sandford 28.04.06, 17:37

--Jeszcze jest paru wartych przeczytania, mysle. Lubie Richarda North-Pattersona
                  --najlepsza to chyba" Degree of Guilt", "Eyes of a Child", "Silent Witness".
                  --David Baldacci z " Absolute Power", " The Winner,"wyszla ostatnio " The Camel
                  Club", nie czytalam jeszcze.
                  --No i Scott Turow(jest na Forum watek mu poswiecony}, "The Burden of Proof" to
                  moj typ chociaz starenka "Ordinary Heroes"tez dobra.
                  A Ty zamierzasz zakupione books taszczyc ze soba? Ciezko troche.Moze wyslac
                  paczki lepiej.

...iii tam
              • joanna.szydlowska Re: John Sandford 30.04.06, 17:15
                Lee Child, jeśli lubisz medyczne thrillery to Kathy Reichs i Patricia Cornwell,
                w Stanach też są antykwariaty i paperbacki po dolarze....
                JoSzka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka