minkipinki 15.12.07, 14:08 Właśnie czytam "Otchłań zła" i baaaardzo mi się podoba. Taka drobiazgowość w prowadzeniu śledztwa. Przede mną czytała moja koleżanka, ale nie była zachwycona. Czekam na wasze opinie. Czytał ktoś? A może pozostałe książki? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
siostra_pelagia Re: Maxime Chattam 15.12.07, 14:21 Tu kiedyś o nim koleżaństwo dyskutowało: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=33434&w=60126007&v=2&s=0 Ja na razie seryjnych ubijców mam po dziurki w nosie. Odpowiedz Link
negev56 Re: Maxime Chattam 15.12.07, 15:00 Swego czasu oglądałam w księgarni, ale wątek o tym autorze skutecznie mnie zniechęcił. Odpowiedz Link
zorija Re: Maxime Chattam 16.12.07, 14:27 Ja czytałam "Krew czasu" i bardzo mi się podobało. Mama także i też ma pozytywne wrażenia. Natomiast ta reszta... niezbyt lubię seryjnych, autorzy chyba prowadzą tu ze sobą swoisty wyścig "kto wymyśli brutalniejsze i bardziej ochydne morderstwo". Odpowiedz Link
minkipinki Re: Maxime Chattam 16.12.07, 17:03 Zakończenie "Otchłani" rozczarowało mnie. Mnij więcej po połowie książki z trochę mniejszym zapałem po nią sięgałam. W każdym razie nie znudziły mi się jeszcze książki o seryjnych zabójcach. Odpowiedz Link
siostra_pelagia Re: Maxime Chattam 27.02.08, 19:25 Skusiłam się, ale niespecjalnie mnie zachwycił. Za dużo bebechów i trupów. Wolę coś mniej krwawego... Odpowiedz Link