angie488 17.11.09, 22:40 Witam! Czy ktoś mógłby udzielić mi informacji czy warto wybrać się po towar do Textil Trade w Gdyni? Jeżeli nie to może znacie jakąś inną hurtownię godną polecenia? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szmatka-gratka Re: Textil Trade???? 18.11.09, 01:44 Jeżeli dobrze pamiętam,to na ten temat już była dyskusja. Poszukaj na forum. Odpowiedz Link
angie488 Re: Textil Trade???? 18.11.09, 07:46 Wiem, że ten wątek na temat Tekstil Trade był ale dość dawno. Z doświadczenia wiem że poziom sprzedawanego towaru w hurtowni może się drastycznie zmienić i chodziło mi o uzyskanie informacji jak sytuacja wygląda na dzień dzisiejszy. Odpowiedz Link
vogue2008 Re: Textil Trade???? 19.11.09, 08:32 Brałam od nich jakiś czas dopóki nie przejrzałam na oczy i nie zaczęły się potknięcia z towarem, ciuchy śmierdzące stęchlizną, w ich pseudo creamch 70% ciężkie i niemodne rzeczy ( np. jeansowe katany, ogromne stery, które na wadze wynosiły 43 zł a gdzie tu zarobek, nie wspomnę o jeansowych spodniach - takie rzeczy absolutnie nie maja prawa znajdować się w creamie !!!! ??? ), mało tego oni skupują też ciuchy ze sklepów i te ciuchy z powrotem trafiają do nas, trafił mi się sweter z metką z polskiego lumpexu, od tamtej pory nie biorę już NIC !!! Aha a niesorty to same śmieci, nie znajdziecie w nich żadnego kąska ani ciucha z metką !!! I dla informacji samej firmy, która będzie się broniła rękoma i nogami po tym co napisałam - NIE JESTEM KONKURENCJĄ !!! Odpowiedz Link
swietlana-second Re: Textil Trade???? 01.12.09, 10:16 Brałam niedawno towar i muszę przyznać, że co do opinii, to nie mogę się zgodzić. Cream dość dobry jak za taką cenę. Trochę mało zimy, więcej lata, ale nie stracę na tym, odłożę to w marcu na tym zarobię. Wzięłam też swetry i płaszcze w sorcie i mi się spodobały. Zresztą prawie wszystko. Co do niesortu, to trudno mi się wypowiedzieć, bo biorę bardzo rzadko i jakoś źle nie trafiłam. Pozdrawiam Odpowiedz Link
annakorba Re: Textil Trade???? 01.12.09, 21:56 chyba musisz tam pracowac, ze wyrazasz taka opinie. Towar jest fatalny, na 3 bigbagi prawie cale 3 na smieci, w helikopterkach tylko kilka oryginalnych workow, reszta luz, pojedyncze buty i skarpety. a crem - to 1 gatunek Odpowiedz Link
kissklaudia Re: Textil Trade???? 03.12.09, 09:43 Witam! Ja biorę u nich wylącznie niesort "Helikopterki" i od czasu do czasu sort i nie mogę narzekać na towar.Więć ja tą hurtownie POLECAM!!! Odpowiedz Link
aramika Re: Textil Trade???? 04.12.09, 09:17 Witam Ja kupuje w textilu towar już od bardzo dawna ,towar przywożą mi na miejsce bezpłatnie ,wiadomo że nie zawsze jest super ,ale nigdzie tak nie ma ,a kupuje wszystko sorty ,niesorty czasem nawet cream i jestem zadowolona . Odpowiedz Link
dyziazyzia Re: Textil Trade???? 09.12.09, 09:46 Świetna hurtownia,ja jestem zadowolona.Mają duży wybór asortymentu i dobry towar. Odpowiedz Link
secondhand222 Re: Textil Trade???? 09.12.09, 12:02 Textil trade , dawny dom plast, zmienili nazwę,ale nie zmienili sposobu reklamowania, zakładają dziesiątki nowych nicków i malo inteligentnie, reklamują hurtownie jako klienci.A sama firma niestety zamiast niesortu sprzedaje resztki po sorcie.Proponuję poszukac w wyszukiwarce na temat dom plast to ta sama firma. Odpowiedz Link
mademoisellecoco Re: Textil Trade???? 09.12.09, 12:46 Brałam ich towar w Miłocinie k. Rzeszowa ,totalne dno-niesort-wiecej nie kupię,ale każdy może próbowac-wszak na forum sami zachwyceni towarem. Odpowiedz Link