klymenystra Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 02.06.05, 18:29 czarna spodniczka portfelowka krotka hennes za 6.80 :) Odpowiedz Link
mariolkka Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 03.06.05, 12:42 Wczoraj kupilam sobie super spodenki NIKE, krotkie czarne, ale niestety cale 14 zl mnie kosztowaly. Jednak i tak jestem z nich bardzo zadowolona :)) Odpowiedz Link
andzia-anik Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 03.06.05, 14:39 Ja dziś upolowałam super żakiecik,mały, czarny, dopasowany na dwa duże,metalowe guziki-5 zł, czarne rybaczki ściągane na dole przy nogawce-7zł, czarny dopasowany sweterek na zamek-4zł, nowiutkie jeansy Logg-10 zł. Ogólnie rzecz biorąc jestem zadowolona z "łowów":) Odpowiedz Link
marvellous Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 03.06.05, 22:25 Ja dziś upolowałam bluzkę swetrową na grubych ramiączkach na guziki. kolor pistacjowy, 6 zł. Odpowiedz Link
marvellous Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 03.06.05, 22:28 Aha, prawie nieużywana, metka wewnątrz jest świeżutka, prawie wogóle nie sprana:D. Odpowiedz Link
mariolkka Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 04.06.05, 17:40 Ja dzis upolowalam zaczepiste spodnie strasznie szerokie z cala masa kieszonek i kieszni i duza iloscia klamerek, paseczkow, rewelacja dawno takich szukalam i na dodatej sa czerwone :))) Kosztowaly cale 21 zl :(( Niestety, ale jednak warte sa swojej ceny :))) Odpowiedz Link
klymenystra Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 06.06.05, 20:15 dzis znow- dwie spodniczki- jedna zielona, na podszewce, troche ponad kostki, w brazowe delikatne wzory- za 12 zeta, a druga brazowa, z czegos takiegos sliskiego, w biale kwaity, za kolana, rozszerzana- pieeeeekna :) za 7 zlotych :) Odpowiedz Link
magdaksp Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 06.06.05, 20:21 dzisiaj spodniczka w panterke,którą zamierzam nosic jako bluzke:)za 5.85 na swietokrzyskiej i swietna bluzka na jedno ramie wiazana z boku za1.8o przy metrze kabaty Odpowiedz Link
markotka120 Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 07.06.05, 12:43 miłe Panie - a może tak chwaliłybyśmy się też gdzie te "łowy" się odbyły, tzn. gdzie trafiacie na takie extra ciuchy po tak atrakcyjnych cenach - pewnie każda jest z innego miasta, ale mogłyby to być wskazówki dla innych kobiet, gdzie wybierać się na łowy. co Wy na to? Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi z adresami takich polecanych second-handów! MOJA ZDOBYCZ - DKNY czarna bluzeczka za 10pln jak nowa w second handzie Gdynia Wielkopolska koło przystanku i Apteki. Odpowiedz Link
malutka_mamutka Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 07.06.05, 16:03 dzisiaj cienko. tylko jedna zdobycz. czarny top na cieniutkich ramiączkach, stan idealny, z h&m. 3 zł :) Odpowiedz Link
30i Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 07.06.05, 16:18 Błekitna sukenka w kratkę wyszywana w kwiatuszki - Marks&Spencer dla 2latki 2zł Ogrodniczki, spodenki w kwiatki H&M też po 2 zł Łowicz - tuz przy stacji PKP Odpowiedz Link
mortisza Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 07.06.05, 17:37 hej jestem nowa na forum =) ale tak samo jak wy uwielbiam chodzić po naszych kochanych sklepikach =) dzisiaj byłam na Gajowej (Wrocław) i kupiłam katane PARIS JEANS i kremową bluzeczke na ramiaczkach ESTELLE =) polecam ten sklepik dla maniaczek bluzek takich jak ja =) pozdrawian !! Odpowiedz Link
sweetkiss Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 08.06.05, 09:14 Wczoraj śliczny czarny, dopasowany, kaszmirowy sweterek z dużym dekoldem h&m - 10 zł. Odpowiedz Link
kinga044 Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 08.06.05, 09:40 Wczoraj zupelnie przypadkiem i nie majac za duzo czasu wstapilam do lumepsu kolo mnie i co???Zakupilam dla mojej mamusi cudowny kardigan,nowy,ze wszystkimi metkami,w kolorze bordo z cienkim skórzanym paseczkiem,za...10zl!!!Jakbym jeszcze poszperala,to pewnieznalazlabym jeszcze pare fajnych rzeczy,ale jak pisze,niestety nie mialam czasu:-( Ale mamusia się ucieszy! Odpowiedz Link
black_currant Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 08.06.05, 16:46 Dwie ŚLICZNE bluzeczki Dorothy Perkins (jedna z metką), jaśniutkoszare sztruksy NEXT (bez metek, ale na mój gust nienoszone) i jeansy jakieś nieznanej mi firmy, ale fajne, cieniutkie, takie na lato. Całość - 46zł - warto było :-) --------------------------------------- Ania - podwójna mama październikowa :-) Emilka (1.10.2001) Grześ (18.10.2004) Odpowiedz Link
sweetkiss Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 08.06.05, 21:14 Prawie się dziś popłakałam, takie piękne leviski widziałam za 15 zł, chyba nówki, albo w bardzo dobrym stanie, granatowe, lekko przecierane, proste nogawki, cudo, no tylko niestety 2 numery za małe. Ale ktoś będzie miał radość z tych spodni :-( Odpowiedz Link
30i Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 08.06.05, 22:45 Bermudy dla synka i spodenki dla córki (Dekathlon) razem 5 zł. Koszulkę w paski (Cubus) i druga liliowa w kwiatki za 4 zł. Śliczna koszulkę ciemna sliwka , zgrabniutka 10zł. Z ostaniej pozycji zadowolona jestem najbardziej. Odpowiedz Link
mariolkka Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 09.06.05, 17:00 Moja dzisiejsza zdobycz to super spodnica z wydluzonym przodem, super wyglada, jedyny minus to to, ze jest fioletowa, a nieswiadomie w sumie do kompletu kupilam sobie bluzeczke na ramiaczka firmy C&A w fioletowe wzorki :)) Calosk 15 zl, w tym bluzeczka 2 zl :) Odpowiedz Link
nighthrill Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 10.06.05, 09:17 Wczoraj : - beżowy golfik Tally Weijl - koszulka w batikowe wzory, rudo-brązowa, nieznanej mi firmy Olly Casual - czerwona bluzka z rękawem 3/4, firmy, która ma taki bohomaz na metce, coś w rodzaju liter Bhs...ktoś wie, jak brzmi nazwa? W moim lumpeksie są niestety głównie bluzki, spodnie i spódnice fatalne, fasony sprzed czterdziestu lat. Odpowiedz Link
qapsik Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 10.06.05, 14:32 Gdańsk Sobótki: Wspaniała dżinsowa spódniczka za kolano, zwykła, prosta, za 14 zł. Szukałam takiej strasznie długo (z rok ;), ale w "normalnych" sklepach kosztowały z 70-80 zł :) Francuska Szafa w Gdańsku: Dwie bluzeczki, nie znam firm, ani marek, jedna długi rękaw, druga na grubszych ramiączkach. Najśmieszniejsze to to, że zaraz potem weszłam do Reserved i zobaczyłam taką samą, tylko ciemniejszy kolorek, za 20 zł. A ja kupiłam za 6 :D I jeszcze spodenki krótkie, takie, których też długo szukałam, ale wszędzie są tylko takie króciótkie, nie na moją figurę... I co? SUPERZADOWOLONA :)))) Odpowiedz Link
prucha Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 10.06.05, 16:29 Dwie bluzeczki VERO MODA z długim rękawem, jedna z cienkiej bawełenki(pieluchy takiej), styl etniczny z hafcikiem, druga w pięknym szarym kolorze dwuwarstwowa prześwitująca tu i tam ,zakładana na biuście.Za obie zapłaciłam 7,90.;))))))) Jestem zachwycona. A parę dni temu( u mnie w ciucharni dostawa dwa razy w tygodniu)-przezroczysta czarna zapinana na guziki z kołnierzykiem z krótkim rękawem przeszywana koronkami h&m i golfik bez rękawów Vero moda melanż pomarańczowo-zielony-11 zł za obie.;)))Od razu mam lepszy humor. Odpowiedz Link
tygrysek2006 Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 10.06.05, 17:34 A ja kupuję przede wszytskim w lumpeksach. Mam wiele rzeczy, ale te, które uwielbiam to: kurtka ze skóry ekologicznej w kolorze lilowym zapinana na suwaczek, krótka do pasa oraz bluzka PROMOD z małym rękawkiem w serek i obszyciami w kolorze zielonkawym. Odpowiedz Link
yennefer81 Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 10.06.05, 17:58 Levisy za 6,90, prawie nowe, nie widac sladu uzywania. Podkoszulki zwykle z H&M, sztruksowa marynarka za 35zl (podobna widzialam w Tatuum za 200zl), bluzki na lato za smieszne pieniadze, genralnie teraz prawie wszystkie ciuchy mam z lumpeksow. T chyba rzeczywiscie nalog, bo nie moge sie przekkonac, zeby wydac wiecej niz 50zl na jakas rzecz ze sklepu :P Odpowiedz Link
basiek13 Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 10.06.05, 18:24 Ta marynarka.....jejku masz szczęscie. Ja dzisiaj szukałam cos dla siebie i nic.Jest zimno i marzy mi sie sztruksowa marynarka zwłaszcza za 35 zł. Odpowiedz Link
kinga044 Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 11.06.05, 16:20 Dzisiaj kupilam cudną,no po prostu cudna spódnicę,za kolana,rozkloszowana,czarna w niebiesko-zielone sliczne jakies kwiatkowe motywy,doskonala na lato,bezfirmowa,uszyta jak na mnie,za 5 zl:-)Ale sie ciesze,juz dawno na taką poluję! Odpowiedz Link
sargen1 Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 31.01.06, 13:21 Gdzie to jest Francuska szafa? Odpowiedz Link
sheep1 Bhs 10.06.05, 18:23 za chiny sobię nie przypomnę jak ta firma sie nazywa,ale był kiedyś we Wrocławiu sklep firmowy i nawet mam kilka ciuszków od nich. To jest angielska firma, z rozmiarówką chyba do 18.Ponoć sklep przenieśli do Warszawy,pewnie nie mieli utargu,no ale czego można się spodziewać wynajmując całą kamienicę w samym rynku.Ceny były wysokie i po przecenie bluzki kosztowały ok. 60 zł. Odpowiedz Link
mariolkka Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 13.06.05, 12:39 Moj ostatni zakup to super spodniczka krotka do polowy uda plisowana firmy Morgan, a zapomnialam dodac ze ciemny jeans :) Szkoda ze cena wysoka bo 23 zl, ale byla jeszcze z metka cena na niej to 59.99 $ :) wiec jednak jest sie z czego cieszyc :) Odpowiedz Link
30i Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 14.06.05, 00:39 2 koszulki (to już 5 w przeciągu 10 dni) jedna brudny róż-rękawki i polowa dołu z niby- koronki, a druga jasno żółla wyszywana w małe kwiatuszki . Obie za 10 zł. Dobrze, że dostawa za 2 tyg to mam trochę spokoju. Odpowiedz Link
giovanka Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 14.06.05, 10:09 Kupilam 4 letniej córce sukienke Jacadi, biala w stateczki i koniki morskie za 1 zł :)(Jacadi w Paryżu to około 80 euro za sukienke),sweterek Ralph Lauren za 5 zl.Wszytko w Warszawie przy Hali Banacha.Dla siebie kupuje amerykanskie ubrania w Raszynie, np. sukienka CKline za 15 zl czy sztruksy Gap za 12 zl.Wszystko jak nowe Odpowiedz Link
malutka_mamutka Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 14.06.05, 14:09 a ja dzisiaj miałam udane łowy :))) bezowy T-shirt bardzo fajny, firmy schfresh (zna ktoś?) bezowo-brązową bluzke stylizowaną na vintage - firmy life&legend (tez nie znam...) czarną koszulę new look spodnie bojówki divided :) jakby uszyte na mnie :) razem 16zł :D Odpowiedz Link
kat_ja1 Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 14.06.05, 14:29 a gdzie jest ten ciuchland przy hali banacha?? Odpowiedz Link
bezsenna Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 15.06.05, 17:41 a ja dzis sie obkupilam: cieslisty top wiazany na szyi bluzeczka w paski biodrowka z plisami w czarno-biala krate9 mini) zielony obcisły t-shirt jestem szczesliwa;)) Odpowiedz Link
30i Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 15.06.05, 22:24 Ja łowiczanka, odwiedziłam dziś kumpele w W-wie i oczywiście zachaczyłam o cichland zaraz przy metrze Natolin. Cena wprawdzie nie łowcka, bo 40 zł za kg, ale po 10 min. wybrałam : dżinsową princeske dla córki, kolorowa koszulke dla niej na ramiączka i dwie koszule dla syna. U nas towar kiepski, a lepsze rzeczy jak te dzisiaj sa wyceniane i to wychodzi drozej. W W-wie wyszło mi tylko 4 zł za te 4 rzeczy Odpowiedz Link
mariolkka Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 16.06.05, 12:00 A ja wczoraj znowu zaszalalam :) Super bordowy gorsecik 5 zl Koszulka biala sportowa 4 zl sportowa koszulka FILA 10 zl Jeansowy gorsecik z odkrytymi plecami ORSAY 10 zl i wiosenna kurteczka GAP za 9 zl :)) Troche drogo ale warto bylo :)) Odpowiedz Link
30i Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 17.06.05, 17:12 oczywiscie miałam na mysli po 4 zł za sztuke Odpowiedz Link
sweetkiss Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 16.06.05, 14:18 A ja wczoraj znalazłam fajną trapezową spódniczkę hennes w kolorze ecru za 5 zł. i 3 bluzeczki H&M na moją 11 miesięczną chrześniaczkę - 5 zł. za wszystkie, a naprawdę śliczne. Odpowiedz Link
dori7 Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 17.06.05, 09:04 Nowuitka z metka letnia biala bluzeczka Marks&Spencer, 100% cupro - moja mater twierdzi, ze to jakis super material na lato, rzeczywiscie jest b. przyjemny. Cale 4 zlote :)) Odpowiedz Link
agnieszka.jg Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 22.06.05, 22:17 Spodnie Marks&Spencer są super ;-) za 20 zł Odpowiedz Link
sweetkiss Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 17.06.05, 16:30 Dziś kupiłam jeansową spódniczkę L.O.G.G H&M, przed kolano, lekko trapezowa, ściągana sznureczkiem, za 18 zł, ale warto bo jest naprawdę super, taki cieniutki jeans, na lato w sam raz. Odpowiedz Link
klymenystra Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 17.06.05, 20:20 biala bluzeczka w punkciki. boska :) jak zwykle- w majewskim na pilsudskiego za cale 5.50 :) Odpowiedz Link
mariolkka Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 20.06.05, 17:34 MOje weekendowe zdobycze super spodenki rybaczki sportowe PUMY za 4 zl, cieniutka jakby plisowana bluzeczka firmy CHE za 7 zl i sukienka tej samej firmy na lato czerwona w kwiaty za 17 zl, a swoja droga czy zna ktos ta firme? bo w ciucholadzie, w ktorym sie ostatnio zaopaatruje jest bardzo duzo ciuchow tej fimry, ale glownie male rozmiary 38 najwiekszy :) Odpowiedz Link
kat_ja1 do mariolkki:) 21.06.05, 13:14 a gdzie jest ten ciucholand , w którym się zaopatrujesz o ile zechcesz zdradzić:) Odpowiedz Link
mariolkka Re: do mariolkki:) 22.06.05, 18:36 Oczywiscie, ze moge zdradzic :) Ten ciuchland znajduje się w Legionowie przy ulicy Sobieskiego, zaraz obok miejskiego targowiska :) Polecam, maja bardzo fajne ciuchy i dosc tanie, moj chlopak kupil sobie tam ostatnio spodenki prawie nowe Nike za 3 zl, a swojej siostrzenicy kupil koszulke orginalna reprezentacji Angli tylko ze w miniaturowym wykonaniu :) Odpowiedz Link
parapluie Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 20.06.05, 20:58 czarna koszulkowa bluzeczka z satyny-3 zł biala koszula Esprit-2 zł bluzka aksamitna,wiązana z boku-20 zł Odpowiedz Link
ewa9923 Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 21.06.05, 16:15 nowy biustonosz H&M - cudny za 7zł i biała, bawełniana bluzeczka na ramiączkach - 2zł Świętochłowice Odpowiedz Link
fragola_di_giardino Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 21.06.05, 22:13 Dziś 3 bluzeczki: *dwie New Look, jedna seledynowa o oryginalnym fasonie, druga różowa *trzecia pomarańczowa firmy Bik Bok, ciekawy materiał oraz krój :))))) Zapłaciłam 11zł :)))) Pozdrawiam! Odpowiedz Link
mariolkka Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 22.06.05, 18:41 Zakupy z mojego ulubionego ciuchlandu spodnie jeansy nieznanej firmy za 14 zl (ze streczem, takich szukalam) i sukienka jeansowa tez nieznanej firmy ogrodniczka za kolano, po bokach sa rozporki na rzepy 10 zl :) Widzialam tez fajne sukienki ESPRITA po 10 zl, szkoda ze byly na mnie za duze :((( Legionowo :)) Odpowiedz Link
fragola_di_giardino Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 22.06.05, 20:01 Dziś 2 bluzki - jedna nieznanej mi firmy Buffalo(????), w kolorową łączkę, druga ciemny róż, z bufkami, Hennes Poza tym zółty skórzany pasek. Całość 14zł Pozdrawiam! Odpowiedz Link
kinga044 Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 23.06.05, 17:54 A ja zdobylam dla ukochanej mamusi sliczną bluzkę, w ciekawe wzory fioletowe,C&A,nówka!Całe 3 zł :-) Odpowiedz Link
smagliszka Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 23.06.05, 18:49 Spodnie hugo boss sztruksy stan idealny dla męża za 10 złotych :))) Odpowiedz Link
phenik_s Hej jestem nowa :-) 24.06.05, 10:41 znalazłam Wasze forum jakis czas temu i bacznie się jemu przyglądam. Ja też lubie lumpeksy ale raczej z markowymi ciuchami, dziś idę zapolować w okolicach nowego światu, chmielnej itd... Moje największa zdobycz to była czarna tunika z rozcinanym dekoldem wykończonym piękną koronką rękaw od łokcia rozszerzany - jak u księżniczki, jest cudowna, mogła bym chodzić w niej co dzień! firmowa promodu za 30 zł - drogo ale nie mogłam się oprzeć. Pozdrawiam ;-* Odpowiedz Link
dori7 Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 24.06.05, 23:48 Najciekawsze ostatnie lupy: 1. Sliczna, czerwona letnia sukienka Marks&Spencer w idealnym stanie - 7 zl 2. Lniana blekitna tunika na lato za zlotych 8 3. Azurowy bialy sweterek za 6 PLN z groszami Odpowiedz Link
bezsenna Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 25.06.05, 09:05 a ja czekoladowobrazowy t-shirt obcisły z połyskliwego materialu Hennesa-śliczny-9 pln :) Odpowiedz Link
bezsenna Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 25.06.05, 19:47 a dzis blekitna polowke z miekkiego frotee oraz bezowa spodniczke biodrowke z materialu-letnia, w sam raz do czekoladowej bluzeczki:D Odpowiedz Link
filemonka_26 Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 26.06.05, 11:26 a ja wczoraj nabyłam niebieską bluzeczkę na ramiączka w idealnym stanie, z porządnej bawełny z lycrą, więc się wcale nie rozciąga firmy MEXX za 4 zł. Odpowiedz Link
filemonka_26 Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 26.06.05, 11:36 mój najbardziej udany zakup: wiosenna beżowa kurteczka ze sztruksu, ze stójką firmy MARKS&SPENCER, kolekcji Autograph kupiona w Sklepie Charytatywnym w Londynie za 3 funty, czyli jakies 18 zł. Bardzo trafiony zakup. Poza tym nayłam tez fajną bluzę z polaru ze stójką na suwak, kolor czarny firmy River Island za 1 funta = 6 zł. Za każdym razem gdy wyjeżdzam do UK biegam po Sklepach Charytatywnych, bo mozna kupić duzo fajnych rzeczy za śmieszne pieniądze. Odpowiedz Link
zemfiroczka Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 27.06.05, 19:49 Śliczny obcisły sweterek w paski , dekolt w serek z Hennesa za 14zl Odpowiedz Link
parapluie Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 31.01.06, 15:59 piękny kopertowy swetrek czarny-tak "dostatni" nie gruby,ale ciepły i toszke dłuższy(nie wystają nerki;)-14 zł w dniu dostawy -klasyczne levisy 501-17 zł -lekko rozszerzane dżinsy jakiejś angielskiej firmy-19 zł -baletki.Pierwsze buty z sh.Raz sie zyje.Pani w sklepie zapewniała,że sama nigdy nic nie złapała od butów...no i 13 zł,grzech niue kupić -bluzeczka w groszki Marks&Spencer-3,60 -hmmm...kawałek zielonej siatki...-jakieś 2 na 2 metry.nie wiem jak opisać,ale wiem ze mi sie przyda do dekoracji stołu np.na wielkanoc,alno do robienia kartek. Odpowiedz Link
kasiap51 Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 03.02.06, 19:42 Sztruksy Miss Sixty za 10 zł. Bardzo fajne biodróweczki w idealnym stanie. Odpowiedz Link
hanureku Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 04.02.06, 19:57 *czarny golfik z krotkimi rekawkami, przylegajacy do ciala Kaleidoscope 2,60 * bluzka Dorothy Perkins czarny, z haftowanymi rozowymi kwiatami i z wiazaniem na biodrze 3,20 * kolejna bluza "mundurek szkolny" czyli granatowa kangurka z nadrukiem na plecach i haftem na piersi (jakas druzyna uniwersytecka) zupelnie jak Abercrombie 5,50 Odpowiedz Link
shiva773 Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 05.02.06, 18:45 Wczoraj przy okazji zakupów do własnego sklepiku:) kupiłam sobie: Płaszczyk czarny wiosenny Hannes,Bluzeczkę bawełnianą esprit,"polarek -misiowy" vroom& dresman.Jakiś tydz. temu równiez przy okazji zakupu towaru do mojego sklepu:)kupiłam: bluzeczke bawełniana z kr rekawkiem New look i worehause,żakiecik next i spódnice dżinsową gap:) pozdrawiam Odpowiedz Link
doda1983 Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 07.02.06, 16:49 Dzisiaj upolowałam :) - jedwabny, bladorózowy top, z haftem motyla z cekinów i koralików - Atmosphere - zielony, cienki sweterek z dekoltem w serek - River Island - dżinsowa, plisowana spódnica biodrówka - H&M To wszystko w stanie idealnym, na wagę za 16zł. Ponadto w drugim sklepie kupiłam jeszcze eleganckie czarne biodrówki "w kant" z kieszeniami za 8zł. Nie lada wyczyn te dzisiejsze zakupy, bo noszę roz. 34 ;) Odpowiedz Link
bezsenna Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 07.02.06, 21:44 satynowa,zwiewną bluzeczke z dekoldem i rozciętymi krótkim rękawkami w kolorze granatu-New Look czarna kopertową torebkę na złotym łańcuszku małego PRosiaczka z Kubusia Puchatka ( nic nie wazył-więc Pani mi go podarowała :D ) za wszytsko 10 pln Odpowiedz Link
bezsenna Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 07.02.06, 22:08 zapomnialam jeszcze o bezowej kurteczce ze skaju-obcisła-dopasowana,bezowa,z delikatnym paseczkiem-verry sexy Odpowiedz Link
doda1983 Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 14.02.06, 17:35 Dziś :)))) : - oliwkowy puchowy bezrękawnik za 25zł - beżowo-brązowe biodrówki Vero Moda roz.34 za 12zł - różowa koszulka ST.Oliver za 2,90zł - czarna spódnica ołówkowa z prawdziwego aksamitu za 5zł Odpowiedz Link