Dodaj do ulubionych

NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:)

• klymenystra Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 02.06.05, 18:29
      czarna spodniczka portfelowka krotka hennes za 6.80 :)
    • mariolkka Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 03.06.05, 12:42
      Wczoraj kupilam sobie super spodenki NIKE, krotkie czarne, ale niestety cale 14
      zl mnie kosztowaly. Jednak i tak jestem z nich bardzo zadowolona :))
      • andzia-anik Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 03.06.05, 14:39
        Ja dziś upolowałam super żakiecik,mały, czarny, dopasowany na dwa duże,metalowe
        guziki-5 zł, czarne rybaczki ściągane na dole przy nogawce-7zł, czarny
        dopasowany sweterek na zamek-4zł, nowiutkie jeansy Logg-10 zł. Ogólnie rzecz
        biorąc jestem zadowolona z "łowów":)
    • marvellous Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 03.06.05, 22:25
      Ja dziś upolowałam bluzkę swetrową na grubych ramiączkach na guziki. kolor pistacjowy, 6 zł.
      • marvellous Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 03.06.05, 22:28
        Aha, prawie nieużywana, metka wewnątrz jest świeżutka, prawie wogóle nie sprana:D.
        • mariolkka Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 04.06.05, 17:40
          Ja dzis upolowalam zaczepiste spodnie strasznie szerokie z cala masa kieszonek
          i kieszni i duza iloscia klamerek, paseczkow, rewelacja dawno takich szukalam i
          na dodatej sa czerwone :))) Kosztowaly cale 21 zl :(( Niestety, ale jednak
          warte sa swojej ceny :)))
    • klymenystra Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 06.06.05, 20:15
      dzis znow- dwie spodniczki- jedna zielona, na podszewce, troche ponad kostki, w
      brazowe delikatne wzory- za 12 zeta, a druga brazowa, z czegos takiegos
      sliskiego, w biale kwaity, za kolana, rozszerzana- pieeeeekna :) za 7 zlotych :)
    • magdaksp Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 06.06.05, 20:21
      dzisiaj spodniczka w panterke,którą zamierzam nosic jako bluzke:)za 5.85 na
      swietokrzyskiej i swietna bluzka na jedno ramie wiazana z boku za1.8o przy
      metrze kabaty
      • markotka120 Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 07.06.05, 12:43
        miłe Panie - a może tak chwaliłybyśmy się też gdzie te "łowy" się odbyły, tzn.
        gdzie trafiacie na takie extra ciuchy po tak atrakcyjnych cenach - pewnie każda
        jest z innego miasta, ale mogłyby to być wskazówki dla innych kobiet, gdzie
        wybierać się na łowy.
        co Wy na to?
        Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi z adresami takich polecanych second-handów!
        MOJA ZDOBYCZ - DKNY czarna bluzeczka za 10pln jak nowa w second handzie Gdynia
        Wielkopolska koło przystanku i Apteki.
      • malutka_mamutka Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 07.06.05, 16:03
        dzisiaj cienko. tylko jedna zdobycz.
        czarny top na cieniutkich ramiączkach, stan idealny, z h&m. 3 zł :)
        • 30i Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 07.06.05, 16:18
          Błekitna sukenka w kratkę wyszywana w kwiatuszki - Marks&Spencer dla 2latki 2zł
          Ogrodniczki, spodenki w kwiatki H&M też po 2 zł
          Łowicz - tuz przy stacji PKP
          • mortisza Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 07.06.05, 17:37
            hej jestem nowa na forum =) ale tak samo jak wy uwielbiam chodzić po naszych
            kochanych sklepikach =)
            dzisiaj byłam na Gajowej (Wrocław) i kupiłam katane PARIS JEANS i kremową
            bluzeczke na ramiaczkach ESTELLE =)
            polecam ten sklepik dla maniaczek bluzek takich jak ja =)
            pozdrawian !!
    • sweetkiss Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 08.06.05, 09:14
      Wczoraj śliczny czarny, dopasowany, kaszmirowy sweterek z dużym dekoldem h&m -
      10 zł.
      • kinga044 Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 08.06.05, 09:40
        Wczoraj zupelnie przypadkiem i nie majac za duzo czasu wstapilam do lumepsu kolo
        mnie i co???Zakupilam dla mojej mamusi cudowny kardigan,nowy,ze wszystkimi
        metkami,w kolorze bordo z cienkim skórzanym paseczkiem,za...10zl!!!Jakbym
        jeszcze poszperala,to pewnieznalazlabym jeszcze pare fajnych rzeczy,ale jak
        pisze,niestety nie mialam czasu:-(
        Ale mamusia się ucieszy!
        • black_currant Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 08.06.05, 16:46
          Dwie ŚLICZNE bluzeczki Dorothy Perkins (jedna z metką), jaśniutkoszare sztruksy
          NEXT (bez metek, ale na mój gust nienoszone) i jeansy jakieś nieznanej mi firmy,
          ale fajne, cieniutkie, takie na lato. Całość - 46zł - warto było :-)

---------------------------------------
          Ania - podwójna mama październikowa :-)
          Emilka (1.10.2001)
          Grześ (18.10.2004)
    • sweetkiss Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 08.06.05, 21:14
      Prawie się dziś popłakałam, takie piękne leviski widziałam za 15 zł, chyba
      nówki, albo w bardzo dobrym stanie, granatowe, lekko przecierane, proste
      nogawki, cudo, no tylko niestety 2 numery za małe. Ale ktoś będzie miał radość
      z tych spodni :-(
      • 30i Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 08.06.05, 22:45
        Bermudy dla synka i spodenki dla córki (Dekathlon) razem 5 zł.
        Koszulkę w paski (Cubus) i druga liliowa w kwiatki za 4 zł.
        Śliczna koszulkę ciemna sliwka , zgrabniutka 10zł.
        Z ostaniej pozycji zadowolona jestem najbardziej.
        • mariolkka Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 09.06.05, 17:00
          Moja dzisiejsza zdobycz to super spodnica z wydluzonym przodem, super wyglada,
          jedyny minus to to, ze jest fioletowa, a nieswiadomie w sumie do kompletu
          kupilam sobie bluzeczke na ramiaczka firmy C&A w fioletowe wzorki :)) Calosk 15
          zl, w tym bluzeczka 2 zl :)
    • nighthrill Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 10.06.05, 09:17
      Wczoraj :
      - beżowy golfik Tally Weijl
      - koszulka w batikowe wzory, rudo-brązowa, nieznanej mi firmy Olly Casual
      - czerwona bluzka z rękawem 3/4, firmy, która ma taki bohomaz na metce, coś w
      rodzaju liter Bhs...ktoś wie, jak brzmi nazwa?

W moim lumpeksie są niestety głównie bluzki, spodnie i spódnice fatalne, fasony
      sprzed czterdziestu lat.
      • qapsik Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 10.06.05, 14:32
        Gdańsk Sobótki: Wspaniała dżinsowa spódniczka za kolano, zwykła, prosta, za 14
        zł. Szukałam takiej strasznie długo (z rok ;), ale w "normalnych" sklepach
        kosztowały z 70-80 zł :)
        Francuska Szafa w Gdańsku: Dwie bluzeczki, nie znam firm, ani marek, jedna
        długi rękaw, druga na grubszych ramiączkach. Najśmieszniejsze to to, że zaraz
        potem weszłam do Reserved i zobaczyłam taką samą, tylko ciemniejszy kolorek, za
        20 zł. A ja kupiłam za 6 :D I jeszcze spodenki krótkie, takie, których też
        długo szukałam, ale wszędzie są tylko takie króciótkie, nie na moją figurę...

I co? SUPERZADOWOLONA :))))
        • prucha Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 10.06.05, 16:29
          Dwie bluzeczki VERO MODA z długim rękawem, jedna z cienkiej bawełenki(pieluchy
          takiej), styl etniczny z hafcikiem, druga w pięknym szarym kolorze dwuwarstwowa
          prześwitująca tu i tam ,zakładana na biuście.Za obie zapłaciłam 7,90.;)))))))
          Jestem zachwycona.
          A parę dni temu( u mnie w ciucharni dostawa dwa razy w tygodniu)-przezroczysta
          czarna zapinana na guziki z kołnierzykiem z krótkim rękawem przeszywana
          koronkami h&m i golfik bez rękawów Vero moda melanż pomarańczowo-zielony-11 zł
          za obie.;)))Od razu mam lepszy humor.
          • tygrysek2006 Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 10.06.05, 17:34
            A ja kupuję przede wszytskim w lumpeksach. Mam wiele rzeczy, ale te, które
            uwielbiam to: kurtka ze skóry ekologicznej w kolorze lilowym zapinana na
            suwaczek, krótka do pasa oraz bluzka PROMOD z małym rękawkiem w serek i
            obszyciami w kolorze zielonkawym.
            • yennefer81 Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 10.06.05, 17:58
              Levisy za 6,90, prawie nowe, nie widac sladu uzywania. Podkoszulki zwykle z H&M,
              sztruksowa marynarka za 35zl (podobna widzialam w Tatuum za 200zl), bluzki na
              lato za smieszne pieniadze, genralnie teraz prawie wszystkie ciuchy mam z
              lumpeksow. T chyba rzeczywiscie nalog, bo nie moge sie przekkonac, zeby wydac
              wiecej niz 50zl na jakas rzecz ze sklepu :P
              • basiek13 Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 10.06.05, 18:24
                Ta marynarka.....jejku masz szczęscie. Ja dzisiaj szukałam cos dla siebie i
                nic.Jest zimno i marzy mi sie sztruksowa marynarka zwłaszcza za 35 zł.
                • kinga044 Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 11.06.05, 16:20
                  Dzisiaj kupilam cudną,no po prostu cudna spódnicę,za kolana,rozkloszowana,czarna
                  w niebiesko-zielone sliczne jakies kwiatkowe motywy,doskonala na
                  lato,bezfirmowa,uszyta jak na mnie,za 5 zl:-)Ale sie ciesze,juz dawno na taką
                  poluję!
        • sargen1 Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 31.01.06, 13:21
          Gdzie to jest Francuska szafa?
      • sheep1 Bhs 10.06.05, 18:23
        za chiny sobię nie przypomnę jak ta firma sie nazywa,ale był kiedyś we
        Wrocławiu sklep firmowy i nawet mam kilka ciuszków od nich. To jest angielska
        firma, z rozmiarówką chyba do 18.Ponoć sklep przenieśli do Warszawy,pewnie nie
        mieli utargu,no ale czego można się spodziewać wynajmując całą kamienicę w
        samym rynku.Ceny były wysokie i po przecenie bluzki kosztowały ok. 60 zł.
    • mariolkka Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 13.06.05, 12:39
      Moj ostatni zakup to super spodniczka krotka do polowy uda plisowana firmy
      Morgan, a zapomnialam dodac ze ciemny jeans :) Szkoda ze cena wysoka bo 23 zl,
      ale byla jeszcze z metka cena na niej to 59.99 $ :) wiec jednak jest sie z
      czego cieszyc :)
      • 30i Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 14.06.05, 00:39
        2 koszulki (to już 5 w przeciągu 10 dni) jedna brudny róż-rękawki i polowa dołu
        z niby- koronki, a druga jasno żółla wyszywana w małe kwiatuszki . Obie za 10
        zł.
        Dobrze, że dostawa za 2 tyg to mam trochę spokoju.
      • giovanka Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 14.06.05, 10:09
        Kupilam 4 letniej córce sukienke Jacadi, biala w stateczki i koniki morskie za 1
        zł :)(Jacadi w Paryżu to około 80 euro za sukienke),sweterek Ralph Lauren za 5
        zl.Wszytko w Warszawie przy Hali Banacha.Dla siebie kupuje amerykanskie ubrania
        w Raszynie, np. sukienka CKline za 15 zl czy sztruksy Gap za 12 zl.Wszystko jak nowe
        • malutka_mamutka Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 14.06.05, 14:09
          a ja dzisiaj miałam udane łowy :)))

bezowy T-shirt bardzo fajny, firmy schfresh (zna ktoś?)
          bezowo-brązową bluzke stylizowaną na vintage - firmy life&legend (tez nie
          znam...)
          czarną koszulę new look
          spodnie bojówki divided :) jakby uszyte na mnie :)

razem 16zł :D
          • kat_ja1 Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 14.06.05, 14:29
            a gdzie jest ten ciuchland przy hali banacha??
            • bezsenna Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 15.06.05, 17:41
              a ja dzis sie obkupilam:
              cieslisty top wiazany na szyi
              bluzeczka w paski
              biodrowka z plisami w czarno-biala krate9 mini)
              zielony obcisły t-shirt
              jestem szczesliwa;))
              • 30i Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 15.06.05, 22:24
                Ja łowiczanka, odwiedziłam dziś kumpele w W-wie i oczywiście zachaczyłam o
                cichland zaraz przy metrze Natolin. Cena wprawdzie nie łowcka, bo 40 zł za kg,
                ale po 10 min. wybrałam : dżinsową princeske dla córki, kolorowa koszulke dla
                niej na ramiączka i dwie koszule dla syna. U nas towar kiepski, a lepsze rzeczy
                jak te dzisiaj sa wyceniane i to wychodzi drozej. W W-wie wyszło mi tylko 4 zł
                za te 4 rzeczy
                • mariolkka Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 16.06.05, 12:00
                  A ja wczoraj znowu zaszalalam :)
                  Super bordowy gorsecik 5 zl
                  Koszulka biala sportowa 4 zl
                  sportowa koszulka FILA 10 zl
                  Jeansowy gorsecik z odkrytymi plecami ORSAY 10 zl
                  i wiosenna kurteczka GAP za 9 zl :))
                  Troche drogo ale warto bylo :))
                • 30i Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 17.06.05, 17:12
                  oczywiscie miałam na mysli po 4 zł za sztuke
    • sweetkiss Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 16.06.05, 14:18
      A ja wczoraj znalazłam fajną trapezową spódniczkę hennes w kolorze ecru za 5
      zł. i 3 bluzeczki H&M na moją 11 miesięczną chrześniaczkę - 5 zł. za wszystkie,
      a naprawdę śliczne.
      • dori7 Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 17.06.05, 09:04
        Nowuitka z metka letnia biala bluzeczka Marks&Spencer, 100% cupro - moja mater
        twierdzi, ze to jakis super material na lato, rzeczywiscie jest b. przyjemny.
        Cale 4 zlote :))
        • agnieszka.jg Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 22.06.05, 22:17
          Spodnie Marks&Spencer są super ;-) za 20 zł
    • sweetkiss Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 17.06.05, 16:30
      Dziś kupiłam jeansową spódniczkę L.O.G.G H&M, przed kolano, lekko trapezowa,
      ściągana sznureczkiem, za 18 zł, ale warto bo jest naprawdę super, taki
      cieniutki jeans, na lato w sam raz.
    • klymenystra Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 17.06.05, 20:20
      biala bluzeczka w punkciki. boska :) jak zwykle- w majewskim na pilsudskiego za
      cale 5.50 :)
    • mariolkka Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 20.06.05, 17:34
      MOje weekendowe zdobycze super spodenki rybaczki sportowe PUMY za 4 zl,
      cieniutka jakby plisowana bluzeczka firmy CHE za 7 zl i sukienka tej samej
      firmy na lato czerwona w kwiaty za 17 zl, a swoja droga czy zna ktos ta firme?
      bo w ciucholadzie, w ktorym sie ostatnio zaopaatruje jest bardzo duzo ciuchow
      tej fimry, ale glownie male rozmiary 38 najwiekszy :)
      • kat_ja1 do mariolkki:) 21.06.05, 13:14
        a gdzie jest ten ciucholand , w którym się zaopatrujesz o ile zechcesz
        zdradzić:)
        • mariolkka Re: do mariolkki:) 22.06.05, 18:36
          Oczywiscie, ze moge zdradzic :) Ten ciuchland znajduje się w Legionowie przy
          ulicy Sobieskiego, zaraz obok miejskiego targowiska :) Polecam, maja bardzo
          fajne ciuchy i dosc tanie, moj chlopak kupil sobie tam ostatnio spodenki prawie
          nowe Nike za 3 zl, a swojej siostrzenicy kupil koszulke orginalna reprezentacji
          Angli tylko ze w miniaturowym wykonaniu :)
    • parapluie Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 20.06.05, 20:58
      czarna koszulkowa bluzeczka z satyny-3 zł
      biala koszula Esprit-2 zł
      bluzka aksamitna,wiązana z boku-20 zł
      • ewa9923 Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 21.06.05, 16:15
        nowy biustonosz H&M - cudny za 7zł
        i biała, bawełniana bluzeczka na ramiączkach - 2zł
        Świętochłowice

• fragola_di_giardino Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 21.06.05, 22:13
      Dziś 3 bluzeczki:
      *dwie New Look, jedna seledynowa o oryginalnym fasonie, druga różowa
      *trzecia pomarańczowa firmy Bik Bok, ciekawy materiał oraz krój :)))))
      Zapłaciłam 11zł :))))
      Pozdrawiam!
      • mariolkka Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 22.06.05, 18:41
        Zakupy z mojego ulubionego ciuchlandu spodnie jeansy nieznanej firmy za 14 zl
        (ze streczem, takich szukalam) i sukienka jeansowa tez nieznanej firmy
        ogrodniczka za kolano, po bokach sa rozporki na rzepy 10 zl :)
        Widzialam tez fajne sukienki ESPRITA po 10 zl, szkoda ze byly na mnie
        za duze :(((
        Legionowo :))
    • fragola_di_giardino Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 22.06.05, 20:01
      Dziś 2 bluzki - jedna nieznanej mi firmy Buffalo(????), w kolorową łączkę,
      druga ciemny róż, z bufkami, Hennes
      Poza tym zółty skórzany pasek.
      Całość 14zł
      Pozdrawiam!
    • kinga044 Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 23.06.05, 17:54
      A ja zdobylam dla ukochanej mamusi sliczną bluzkę, w ciekawe wzory
      fioletowe,C&A,nówka!Całe 3 zł :-)
    • smagliszka Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 23.06.05, 18:49
      Spodnie hugo boss sztruksy stan idealny dla męża za 10 złotych :)))
    • phenik_s Hej jestem nowa :-) 24.06.05, 10:41
      znalazłam Wasze forum jakis czas temu i bacznie się jemu przyglądam. Ja też
      lubie lumpeksy ale raczej z markowymi ciuchami, dziś idę zapolować w okolicach
      nowego światu, chmielnej itd... Moje największa zdobycz to była czarna tunika z
      rozcinanym dekoldem wykończonym piękną koronką rękaw od łokcia rozszerzany -
      jak u księżniczki, jest cudowna, mogła bym chodzić w niej co dzień! firmowa
      promodu za 30 zł - drogo ale nie mogłam się oprzeć. Pozdrawiam ;-*
    • dori7 Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 24.06.05, 23:48
      Najciekawsze ostatnie lupy:

1. Sliczna, czerwona letnia sukienka Marks&Spencer w idealnym stanie - 7 zl
      2. Lniana blekitna tunika na lato za zlotych 8
      3. Azurowy bialy sweterek za 6 PLN z groszami
      • bezsenna Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 25.06.05, 09:05
        a ja czekoladowobrazowy t-shirt obcisły z połyskliwego materialu
        Hennesa-śliczny-9 pln :)
        • bezsenna Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 25.06.05, 19:47
          a dzis blekitna polowke z miekkiego frotee
          oraz bezowa spodniczke biodrowke z materialu-letnia, w sam raz do czekoladowej
          bluzeczki:D
          • filemonka_26 Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 26.06.05, 11:26
            a ja wczoraj nabyłam niebieską bluzeczkę na ramiączka w idealnym stanie, z
            porządnej bawełny z lycrą, więc się wcale nie rozciąga firmy MEXX za 4 zł.

• filemonka_26 Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 26.06.05, 11:36
      mój najbardziej udany zakup: wiosenna beżowa kurteczka ze sztruksu, ze stójką
      firmy MARKS&SPENCER, kolekcji Autograph kupiona w Sklepie Charytatywnym w
      Londynie za 3 funty, czyli jakies 18 zł. Bardzo trafiony zakup. Poza tym nayłam
      tez fajną bluzę z polaru ze stójką na suwak, kolor czarny firmy River Island za
      1 funta = 6 zł.
      Za każdym razem gdy wyjeżdzam do UK biegam po Sklepach Charytatywnych, bo mozna
      kupić duzo fajnych rzeczy za śmieszne pieniądze.
    • zemfiroczka Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 27.06.05, 19:49
      Śliczny obcisły sweterek w paski , dekolt w serek z Hennesa za 14zl
    • parapluie Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 31.01.06, 15:59
      piękny kopertowy swetrek czarny-tak "dostatni" nie gruby,ale ciepły i toszke
      dłuższy(nie wystają nerki;)-14 zł w dniu dostawy
      -klasyczne levisy 501-17 zł
      -lekko rozszerzane dżinsy jakiejś angielskiej firmy-19 zł
      -baletki.Pierwsze buty z sh.Raz sie zyje.Pani w sklepie zapewniała,że sama
      nigdy nic nie złapała od butów...no i 13 zł,grzech niue kupić
      -bluzeczka w groszki Marks&Spencer-3,60
      -hmmm...kawałek zielonej siatki...-jakieś 2 na 2 metry.nie wiem jak opisać,ale
      wiem ze mi sie przyda do dekoracji stołu np.na wielkanoc,alno do robienia
      kartek.
      • kasiap51 Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 03.02.06, 19:42
        Sztruksy Miss Sixty za 10 zł. Bardzo fajne biodróweczki w idealnym stanie.
    • hanureku Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 04.02.06, 19:57
      *czarny golfik z krotkimi rekawkami, przylegajacy do ciala Kaleidoscope 2,60
      * bluzka Dorothy Perkins czarny, z haftowanymi rozowymi kwiatami i z wiazaniem
      na biodrze 3,20
      * kolejna bluza "mundurek szkolny" czyli granatowa kangurka z nadrukiem na
      plecach i haftem na piersi (jakas druzyna uniwersytecka) zupelnie jak
      Abercrombie 5,50
    • shiva773 Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 05.02.06, 18:45
      Wczoraj przy okazji zakupów do własnego sklepiku:) kupiłam sobie: Płaszczyk
      czarny wiosenny Hannes,Bluzeczkę bawełnianą esprit,"polarek -misiowy" vroom&
      dresman.Jakiś tydz. temu równiez przy okazji zakupu towaru do mojego
      sklepu:)kupiłam: bluzeczke bawełniana z kr rekawkiem New look i
      worehause,żakiecik next i spódnice dżinsową gap:)
      pozdrawiam
      • doda1983 Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 07.02.06, 16:49
        Dzisiaj upolowałam :)
        - jedwabny, bladorózowy top, z haftem motyla z cekinów i koralików - Atmosphere
        - zielony, cienki sweterek z dekoltem w serek - River Island
        - dżinsowa, plisowana spódnica biodrówka - H&M
        To wszystko w stanie idealnym, na wagę za 16zł. Ponadto w drugim sklepie
        kupiłam jeszcze eleganckie czarne biodrówki "w kant" z kieszeniami za 8zł. Nie
        lada wyczyn te dzisiejsze zakupy, bo noszę roz. 34 ;)
        • bezsenna Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 07.02.06, 21:44
          satynowa,zwiewną bluzeczke z dekoldem i rozciętymi krótkim rękawkami w kolorze
          granatu-New Look

czarna kopertową torebkę na złotym łańcuszku
          małego PRosiaczka z Kubusia Puchatka ( nic nie wazył-więc Pani mi go podarowała :D )

za wszytsko 10 pln
          • bezsenna Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 07.02.06, 22:08
            zapomnialam jeszcze o bezowej kurteczce ze skaju-obcisła-dopasowana,bezowa,z
            delikatnym paseczkiem-verry sexy
            • doda1983 Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 14.02.06, 17:35
              Dziś :)))) :
              - oliwkowy puchowy bezrękawnik za 25zł
              - beżowo-brązowe biodrówki Vero Moda roz.34 za 12zł
              - różowa koszulka ST.Oliver za 2,90zł
              - czarna spódnica ołówkowa z prawdziwego aksamitu za 5zł

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka