Dodaj do ulubionych

Gadu-Gadu,czemu tak zaczelo sie pieprzyć?

IP: *.net 10.01.04, 15:24
Używam tego komunikatora od dluższego czasu,prawie codziennie były jakies
króciutkie przerwy w dostępie,ale to co dzieje się ostatnio to szczyt
dziadostwa,wczoraj byłem niedostepny kilka godzin a dzisiaj to samo od
rana,wiem,że sporo osób ma ten sam problem.
Obserwuj wątek
    • Gość: A. Re: Gadu-Gadu,czemu tak zaczelo sie pieprzyć? IP: 81.186.232.* 10.01.04, 15:33
      O ile wiem, wszyscy mamy ten sam problem. Podobno coś z serwerem.
      • Gość: mich_oles Re: Gadu-Gadu,czemu tak zaczelo sie pieprzyć? IP: *.toya.net.pl 10.01.04, 17:43
        Może warto napisać zbiorową skargę do twórców programu. Pewnie zastanawiacie
        sięczemu wspólną. Otóż może wogóle zareagują a nie tak jak w przypadku pisma
        wysłanego przez jedną osobę. Podają na stronie mail na który trzeba pisać w
        razie problemu i nie odpowiadają. Jeśli zgodzicie się ze mną to dobrze jeśli
        nie to trudno. Pozdrawiam wszystkich użytkowników gg.
    • Gość: Ania Re: Gadu-Gadu,czemu tak zaczelo sie pieprzyć? IP: *.kra.cdp.pl / *.kra.cdp.pl 10.01.04, 15:33
      Ja też tak mam. Przedwczoraj wysiadło mi chyba na dwie godziny (wieczorem).
      Dziś nie mam go od samego rana. Mojemu koledze w innym miescie dzieje się
      dokładnie to samo :-(((
      • koktajl_molotowa ludziska, gadka tu niczego nie zmieni 10.01.04, 15:45
        chyba, że jak potękacie, to wam się humory poprawią. Takie zapytania i pretensje
        należy kierować do właścicieli GG. Na stronie jest kontakt.
        Może nie zdają sobie sprawy, jakie te przerwy są uciążliwe ;)
        • Gość: tomek Strona GG też nie działa,czeski film (n/t) IP: *.net 10.01.04, 15:57
    • Gość: Argh Re: Gadu-Gadu,czemu tak zaczelo sie pieprzyć? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.04, 16:19
      Ja polecam wszystkim zajrzeć na stronę www.jabberpl.org i poczytać co tam jest napisane o sieci jabber. Do tego jeszcze polecam obejrzeć gaim.sourceforge.net oraz ewentualnie wpkontakt.wp.pl. Nie będę się rozpisywał, poczytacie, zobaczycie.
    • Gość: effendi Re: Gadu-Gadu,czemu tak zaczelo sie pieprzyć? IP: *.tvgawex.pl 10.01.04, 17:35
      jesli trudno dociec przyczyny, to prawie zawsze jest jedna i ta sama ..K A S A.
      Ktos stracił, a zyskac miał, ten drugi nie liczył na nic, a tu prosze manna z
      nieba.
      • Gość: gadulec trzeba zadbać o siebie IP: *.pila.sdi.tpnet.pl 10.01.04, 17:38
        Podobno żywioł ognia strawił serwery GG, na tydzień się zamkną. Ja szukam nowego
        komunikatora. A tylu znajomków byó :(
    • Gość: kell Re: Gadu-Gadu,czemu tak zaczelo sie pieprzyć? IP: 24.42.160.* 10.01.04, 17:43
      btw;)
      7thguard.net/news.php?id=3690
    • maciejowy caly dzien nie moge sie... 10.01.04, 18:09
      polaczyc:( chyba przejde do tlena
      www.tlen.pl
    • Gość: 9219 Propaganda IP: *.citysat.com.pl / *.citysat.com.pl 10.01.04, 18:34
      Radzil bym wszystkim urzytkownikom gg przejsc na tlen bo to chyba najlepszy komunikator te problemy z serwami moga wykanczyc psychicznie. Ale nic z tego poniewaz zaden user nigdy nie slyszal o czym takim jak tlen. Wniosek jest jeden trzeba rozpoczac PROPAGANDE PRECZ Z GADU-GADU.
      • Gość: kell Re: Propaganda IP: 24.42.160.* 10.01.04, 18:39
        gg, tlen, co za roznica? czemu nie uzywac jabbera?;)
    • Gość: sw Jabber IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 10.01.04, 20:27
      Najwyższa pora przejść na Jabbera. Najciekawszy klient to chyba PSI. Wiele jest serwerów jabbera, co gwarantuje, że nie da się wyłączyć całej sieci na raz. Przykładowe serwery to: jabberpl.org, jabber.org, chrome.pl, jabber.wp.pl. Nie ma numeru trudnego do zapamiętania, jest adres formatu użytkownik@serwer, podobny do e-maila. Siecią jabbera jest sieć WPKontakt, dzięki czemu nie ma problemu z połączeniami między użytkownikami WP i zwykłego jabbera. Wiele serwerów zapewnia tzw. transporty, co umożliwia kontaktowanie się także z użytkownikami Gadu-Gadu czy Tlenu (zresztą tlen powstał w oparciu o jabbera, to gorsza kopia jabbera). Wiele informacji znajdziecie na stronie beta.jabberpl.org/
      • ths Re: Jabber 11.01.04, 09:54
        Hej mam problemy z założeniem konta pokazuje sie komunikat "Wystąpił błąd
        podczas komunikacji z serwerem Jabbera. Szczegóły błąd połączenia: Nie
        znaleziono serwera"
        Jak ma dokładnie wyglądać Jabber ID bo chyba coś źle robie
        Prosze o pomoc
        • Gość: sw Re: Jabber IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 12.01.04, 10:50
          np user@chrome.pl (przy tym serwerze trzeba się chyba zarejestrować na www), user@jabberpl.org (rejestracja z klienta jabbera)
    • sniffier Wogóle nie ma problemu!!! 11.01.04, 10:40
      Po prostu trzeba ściągnąć sobie Tlen (www.tlen.pl). Tam możesz gadać z osobami
      z tlena i gg. I tam gg jest prawie zawsze . Ja mam Tlena od dwóch dni i tylko
      raz miałem problem z GG, który trwał może z 2 godzinki. A Tlen ma o wiele
      więcej możliwości.
      • blarr Re: Wogóle nie ma problemu!!! 11.01.04, 10:47
        Ale niestety tlen.pl jest juz zamkniętym komunikatorem i nie można pisać i
        odbierać wiadomości z GG. www.petitiononline.com/tlenpl/
        • Gość: BeMBeN To powyzej to kalmstwo IP: *.icpnet.pl 19.01.04, 17:06
          > Ale niestety tlen.pl jest juz zamkniętym komunikatorem i nie można pisać i
          > odbierać wiadomości z GG. www.petitiononline.com/tlenpl/

caly czas mozna kozystac z gg. w petycjii chodzi o to by moc laczys sie z tlenem przez inne jabberowe komunikatory.
    • Gość: lllllllll Re: Gadu-Gadu,czemu tak zaczelo sie pieprzyć? IP: *.mroczna.net.pl 19.01.04, 14:28
      Gadu gadu to gowno i tyle ma powalone servery ktore prawie codziennie sie
      zawieszają najlepszy jest tlen.pl mozna tam obslogiwac gg i tlen...
      i sie tak przynajmniej nie zawiesza...
    • Gość: llllllllll Re: ...Bo tlen jest lepszy IP: *.mroczna.net.pl 19.01.04, 20:59
      tlen jest DARMOWY i jest o 50% lepszy od gg........jest dla zaawansowanych a
      nie dla takich jak ty...
      • Gość: id Re: ...Bo tlen jest lepszy. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.04, 22:44
        ta.... zaawansowanych w czym? czatowaniu przez neta? gratulacje. nie ma to jak
        byc zawodowcem w czatowaniu. wymaga to wielu lat praktyki. potu i lez.

tak w ogole to oddupccie sie wszyscy od gadu! banda spamerow i mamisynkow.
        "nie dziala mi gadu. ojej, bu-hu." lajzy.

--------
        representin' gg since 2001
      • pollak Re: ...Bo tlen jest lepszy 19.01.04, 23:13
        Gość portalu: llllllllll napisał(a):

> tlen jest DARMOWY i jest o 50% lepszy od gg........jest dla zaawansowanych a
        > nie dla takich jak ty...

Czy jest jakiś klient tlena, którego można zostawić w screenie? Pytam,
        bo często z tego korzystam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka