zona.kinooperatora 03.06.04, 12:48 Pomóżcie blondynce!!! Czy jest jakiś sposób żeby zasejwować zdjęcia z prezentacji w Macromedia Flash Player? Próbowałam przez Print Screen, nie da się. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: jerek Re: Macromedia Flash Player IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.04, 14:19 Jeżeli używasz Opery to znajdziesz odtwarzany plik w ustawieniach/cache. A w Ie - nie wiem Link Zgłoś
zona.kinooperatora Re: Macromedia Flash Player 03.06.04, 15:38 Gość portalu: jerek napisał(a): > Jeżeli używasz Opery to znajdziesz odtwarzany plik w ustawieniach/cache. > A w Ie - nie wiem Nie używam Opery! Link Zgłoś
Gość: xen Re: Macromedia Flash Player IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.04, 21:24 To masz problem(y)! Link Zgłoś
Gość: senin Re: Macromedia Flash Player IP: *.192.220.203.acc01-lord-gla.comindico.com.au 03.06.04, 21:43 wprawdzie nie zdjecia,lecz cale filmy w Flashu mozesz sciagac programem "Arty Flashripper" za darmo tutaj: www.softdigger.com/ Link Zgłoś
zona.kinooperatora Re: Macromedia Flash Player 03.06.04, 22:34 Z filmami to sobie radzę przy pomocy Flash Movie Extract Pilot, no i właśnie chodzi mi o zdjęcia... Link Zgłoś
zona.kinooperatora Re: Macromedia Flash Player 04.06.04, 18:09 > Pomóżcie blondynce!!! > Czy jest jakiś sposób żeby zasejwować zdjęcia z prezentacji w Macromedia > Flash Player? Próbowałam przez Print Screen, nie da się. Z filmami sobie radzę przy pomocy Flash Movie Extract Pilot, ale czy jest coś do pojedynczych zdjęć? Link Zgłoś
blekot Re: Macromedia Flash Player 04.06.04, 18:50 zona.kinooperatora napisała: > Z filmami sobie > radzę przy pomocy Flash Movie Extract Pilot, ale czy jest coś do pojedynczych > zdjęć? jest taki program do łamania swf`ów (inny niż podany przez Ciebie) nie pamiętam nazwy, przy jego pomocy można wyciągać skrypty więc zdjęcia też powinno się dac a co ten Pilot umie? P_ Link Zgłoś
Gość: zona itede Re: Macromedia Flash Player IP: *.048-15-73746f7.cust.bredbandsbolaget.se 04.06.04, 23:18 Umie zasejwowac kazdy filmik i wszystko co sie rusza, ale jak we Flashu jest seria zdjec to on lapie tylko okladke. Link Zgłoś
blekot Re: Macromedia Flash Player 05.06.04, 09:01 Gość portalu: zona itede napisał(a): > Umie zasejwowac kazdy filmik i wszystko co sie rusza, ale jak we Flashu jest > seria zdjec to on lapie tylko okladke. to ściągnij tego tu: www.sothink.com/flashdecompiler/index.htm to chyba ten o którym pisałem w wersji trialowej możliwe jest rozkminianie tylko kilku klatek ale jak kupisz całość to ...wszystkie swf`y Twoje :-) p_ Link Zgłoś
Gość: MD Re: Macromedia Flash Player IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.04, 09:51 Dobrze zrobiona animacje we Flashu jest zabezpieczona hasłem ;( Link Zgłoś
zona.kinooperatora Re: Macromedia Flash Player 05.06.04, 10:57 Dzięki, to działa ta jak piszesz, za darmo można zasejwować dwa zdjęcia z każdej grupy, dobre i to. Link Zgłoś