p.m.b 06.08.03, 12:08 czy ktos wie jak usunac Internet Explorera z Windy98 razem ze wszystkimi smieciami ktorych on uzywa ? Czy jest to wogole mozliwe nie niszczac systemu, czy moze MS skazuje swoich klientow na ta ochydna przegladarke ? Link Zgłoś Obserwuj wątek
yasny Re: Jak usunac IE ? 06.08.03, 13:07 nie da sie usunac, niestety ale moze sobie przeciez lezec nieuzywany ... (choc dla dzialania takiego GG jest niezbedny ;/) Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Jak usunac IE ? IP: *.visp.energis.pl 06.08.03, 18:09 yasny napisał: > nie da sie usunac, niestety Da się! Był jakiś patent, ale ja go nie znam, nie używałem. Dało się nawet modyfikować instalator Win98 tak, że instalował się sam system (bez IE). Link Zgłoś
Gość: Goodman Re: Jak usunac IE ? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 06.08.03, 21:52 ze 3 lata temu czytalem w pcword facet twierdzil ze sie da, ale nigdy nie sprawdzalem jak znajde w domu ten numer pc to napisze pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: eee Re: Jak usunac IE ? IP: *.tychy.net.pl / 10.10.54.* 06.08.03, 22:15 antywirusem:) Link Zgłoś
mapmuh Re: Jak usunac IE ? 06.08.03, 22:32 Był taki program, nie jestem pewnien, czy dobrze pamiętam nazwę: IERadicator - podobno usuwał 99% plików i wpisów IExplorera, pozostawiając tylko te niezbędna do pracy systemu. Raz go odpaliłem i pięć minut później instalowałem Win od nowa. Czyli nie polecam. Link Zgłoś
p.m.b Re: Jak usunac IE ? 08.08.03, 02:44 a czy ktos moze wie skad zassac ten programik ??? nigdzie go nie moge znalezc a jak juz cos jest to wszedzie ten sam nieaktywny link :( Please HELP! pozdrawiam Link Zgłoś