antekwielki 11.06.10, 09:40 Jaki wynik obstawiacie? Ja typuje 1:0 dla Meksyku saludos, Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
motylanoga71 Re: MŚ - Meksyk vs RPA 11.06.10, 14:45 Wprawdzie gospodarz nigdy nie przegral meczu ale kiedys musi byc ten pierwszy raz. 3:1 dla "Naszych" Mexico Mexico Ra RA RA a tu cos dla kibicow :) www.youtube.com/watch?v=VwN21x43dIU&feature=related antekwielki napisał: > Jaki wynik obstawiacie? > Ja typuje 1:0 dla Meksyku > > saludos, Odpowiedz Link
antekwielki Re: MŚ - Meksyk vs RPA 11.06.10, 18:15 slabiutko. a juz myslalem, ze bedzie placz w meksyku. saludos, Odpowiedz Link
dor217 Re: MŚ - Meksyk vs RPA 11.06.10, 18:20 No wlasnie, szkoda ;-( Bo liczylam na lepszy wynik Meksyku. Chociaz nie jestem zacietym fanem pilki noznej to tyle emocji wokolo udzielilo sie i mnie... Que pasó muchachos?! Odpowiedz Link
jszafranski Re: MŚ - Meksyk vs RPA 14.06.10, 11:59 skutecznosc to nie byla mocna strona Cabrones w tym meczu. Ale bedzie lepiej :) Odpowiedz Link
antekwielki Re: MŚ - Meksyk vs Francja 14.06.10, 21:23 w czwartek mexicole graja z francuzami. jak stawiacie? ja typuje 2:1 dla Francji. saludos, Odpowiedz Link
dor217 Re: MŚ - Meksyk vs Francja 16.06.10, 21:39 Niespodzianki zdarzaja sie na tym mundialu, dlatego typuje przewrotnie - 2:1 dla Meksyku ;-) pozdr. Odpowiedz Link
jszafranski Re: MŚ - Meksyk vs Francja 17.06.10, 22:59 Que bonito :)) Viva Mexico !!! dor217 napisała: > Niespodzianki zdarzaja sie na tym mundialu, dlatego typuje > przewrotnie - 2:1 dla Meksyku ;-) pozdr. Odpowiedz Link
antekwielki Re: MŚ - Meksyk vs Urugway 18.06.10, 17:19 no to jaki bedzie wynik ostatniego meczu w grupie? beda grac na remis czy wygra ambicja? :) chociaz i porazka 1:0 nie powinna zmienic ustawienia w grupie. saludos, Odpowiedz Link
jszafranski Re: MŚ - Meksyk vs Urugway 18.06.10, 21:12 Mysle ze Meksyk bedzie grac o zwyciestwo, to tak naprawde Urusow urzadza remis bo nie trafia wtedy w II rundzie na Argentyne. El Tri tez nie chca na nia przeciez trafic wiec... Mex bedzie atakowac (oby skutecznie) a URU sie bronic i wyprowadzac kontry (oby nieskutecznie :) ) Szkoda tylko Veli, ponoc kontuzja nie pozwoli mu zagrac w ostatnim meczu grupowym. 2:1 dla El Tri :) Ayayayay Canta no llores ..... :) antekwielki napisał: > no to jaki bedzie wynik ostatniego meczu w grupie? > > beda grac na remis czy wygra ambicja? :) > chociaz i porazka 1:0 nie powinna zmienic ustawienia w grupie. > > saludos, Odpowiedz Link
antekwielki Re: MŚ - Meksyk vs Argentyna 26.06.10, 16:36 nie daje duzych szans meksykowi na zwyciestwo. stawiam 2:0 dla argentyny saludos, Odpowiedz Link
jszafranski Re: MŚ - Meksyk vs Argentyna 27.06.10, 23:08 no niestety. Robili co mogli. Szkoda ze sedzia uznal 1 gola dla Arg bo moglo byc roznie. Ale takie bledy sedziowskie i to w takich mieczach (wczesniej Niemcy Anglia) to juz przesada. antekwielki napisał: > nie daje duzych szans meksykowi na zwyciestwo. > stawiam 2:0 dla argentyny > > saludos, Odpowiedz Link
antekwielki Re: MŚ - Meksyk vs Argentyna 28.06.10, 19:36 no i w ten sposob meksykance zakonczyly zywot tego tematu :) saludos, Odpowiedz Link