caesar_pl 13.05.13, 20:48 dobre dla odwarznych.Ten kraj nie oferuje ciekawostek jak np,Tajlandia. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elefsen Re: Ostzerzenie 16.05.13, 21:12 tua-reg napisał(a): > > Rzartujesz hyba? Lubię to :D Odpowiedz Link
avital84 Re: Nie radze jechac do Meksyku. 26.05.13, 10:02 A co widziałaś w Meksyku? I o jakich ciekawostkach mówisz? Bo moim zdaniem różnorodności i oferty Meksyku nie da się porównać do Tajlandii. Odpowiedz Link
hanna_sty Re: Nie radze jechac do Meksyku. 29.05.13, 14:00 Byłam i tu i tu. Jedno jest ciekawe i drugie. Nie można porównywać. Tak jak jabłka i gruszki - to owoc i to owoc tyle, że inny, A tak na marginesie nie rozumiem tego typu "porad". Mogę powiedzieć z cała odpowiedzialnością, że NIE MA KRAJU NA ŚWIECIE który nie byłby ciekawy, interesujący i którego nie byłoby warto poznać. Spędziłam wiele lat , jako żona dyplomaty a więc pokazywano mi rzeczy najciekawsze i w sposób najbardziej atrakcyjny, w 3 róznych krajach - każdy daleko od granic Polski, żadnej nie położony w Europie. Jeżdżę bardzo duzo po Polsce, Europie, świecie. Ostatnio odkryłam Kaszuby - przepiękne, jestem zakochana w Danii, zachwycona Chinami a jeśli tylko mogę włóczę się po miasteczkach na Mazowszu. Odpowiedz Link
gelati Caesar salad 29.05.13, 17:05 hanna_sty napisała: > A tak na marginesie nie rozumiem tego typu "porad". Zgadzam sie z Toba. Facet piszacy te zalosne posty to analfabetyczny idiota ktory nigdy jeszcze nie napisal zadnego zdania poprawnie. Nikt nie zwraca uwagi na jego kretynskie "porady". Polemika z nim to strata czasu. To matol. Odpowiedz Link
kosel_maruwi Re: Nie radze jechac do Meksyku. 27.05.13, 11:33 caesar_pl napisał: > Ten kraj nie oferuje ciekawostek jak np,Tajlandia. www.google.de/search?q=yucatan+sehenswerte&lr=&hl=de&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=0CWjUbXzIYn44QSSi4CYCA&ved=0CAoQ_AUoAQ&biw=1536&bih=825 Odpowiedz Link
kamil-oss Re: Nie radze jechac do Meksyku. 30.05.13, 19:06 Ostatnio znajomy był, raczej chwalił te Państwo :) Odpowiedz Link
milandjukic Re: Nie radze jechac do Meksyku. 30.05.13, 21:46 cesar ty idealnie nadajesz się na "idiotę za granicą" w polskim wydaniu. Zgłoś się na Woroniczą a może cie wszyscy zobaczą na żywo w TV. Odpowiedz Link