Dodaj do ulubionych

Chcesz schudnac-to b.proste

06.02.02, 00:03
Wiem jak to jest probowac "wszystkiego" bez widocznych efektow.Sam mialem
podobny problem,ale znalazlem rozwiazanie.W ciagu 1.5 miesiaca stracilem ok.12
kg nie robiac jednej pompki czy przysiadu--jestem za leniwy.Teraz moja zona to
przerabia,i trzeba przyznac z sukcesem,zeszla z64 na 56kg w 2
miesiace.Tajemnica sukcesu nazywa sie Xenadrine,nie wiem czy jest dostepna w
Polsce(mieszkam w USA).W polaczeniu z LEKKA dieta efekt murowany.Ja stosowalem
diete Norweska,zeby efekt byl widoczny szybko.Zaznaczam ze nie jestem dealerem
tego specyfiku,ani nim nie handluje i nie podaje tej wiadomosci dla zarobku ale
z zyczliwosci.Dla zaspokojenia ciekawosci podaje ze w sieci sklepow GNC
kosztuje to ok.$36 za miesieczna dawke (4 tabl.dziennie).Powodzenia.
Obserwuj wątek
    • jogger Re: Chcesz schudnac-to b.proste 06.02.02, 01:22
      Xenadrine używają wyczynowi kulturyści. Zawiera mieszankę termogeniczną ECA
      (efedryna+kofeina+aspiryna), skłądniki są nie syntetyczne, a pochodzenia
      roślinnego. W Polsce jest niedostępna legalnie, ze względu za zawartość
      efedryny. W Stanach efedryna jest legalna. Pojedyńcze opakowania można zamówić
      przez internet i na ogół dochodzą. Większa ilość może zostać zakwestionowana,
      tak jak to się kilka tygodni temu przytrafiło na Okęciu mojemu koledze. Uważam
      to środek dla desperatów, gdyż od takiego koktailu można paść na serce.
      • Gość: Viteek Re: Chcesz schudnac-to b.proste IP: *.dyn.optonline.net 06.02.02, 04:04
        Od Viagry tez mozna pasc na serce,a jednak uzywaja tego przecietni
        ludzie.Oczywiscie moze sie "cos"zdarzyc,ale zazywanie lekow zawsze wiaze sie z
        jakims ryzykiem.
        Zarzynanie sie na silowni wcale nie jest zdrowsze,a na pewno jest mniej
        efektywne.Z reszta nikt nikogo nie zmusza,kazdy robi co chce.Ja ZADNYCH efektow
        ubocznych nie zauwazylem,no moze wzrost energii,co jest normalne bo jest to lek
        uzywany jako "energy booster" albo "weight-loss ".
        • jogger Re: Chcesz schudnac-to b.proste 06.02.02, 09:39
          Gość portalu: Viteek napisał(a):

> Od Viagry tez mozna pasc na serce,a jednak uzywaja tego przecietni
          > ludzie.Oczywiscie moze sie "cos"zdarzyc,ale zazywanie lekow zawsze wiaze sie z
          > jakims ryzykiem.
          Ryzyko jest chyba wieksze niż przy Viagrze:

U.S. Federal Trade Commission Warning: This product contains ephedra or
          ephedrine. Taking more than the recommended serving may result in heart attack,
          stroke, seizure or death. Consult a health care practitioner prior to use if you
          have high blood pressure, heart or thyroid disease, diabetes, difficulty
          urinating, prostate enlargement, or glaucoma, or are using any prescription drug.
          Do not use if you are taking a MAO inhibitor or any allergy, asthma, or cold
          medication containing ephedrine, pseudoephedrine, or phenylpropanolamine.
          Discontinue use if dizziness, sleeplessness, loss of appetite, or nausea occurs
          • Gość: Ada.sz Re: Chcesz schudnac-to b.proste IP: *.*.*.* 06.02.02, 13:00
            Wy chyba nie macie "równo pod sufitem"!!! Specyfiki farmaceutyczne sposobem na
            schudnięcie?! I co potem? Problemy ze zdrowiem za cenę pozbycia się (i to
            chwilowego) zbędnych kilogramów? Głupota totalna!
            Schudnięcie jest b. proste, jak pisze autor wątku. Naprawdę, mówię bez ironii.
            Wiem, bo sama przez to przeszłam z dobrze widocznymi efektami. Z tym, że sposób
            zdrowy i trwały jest tylko jeden: ograniczenie jedzenia i trochę (wcale nie
            forsownego) wysiłku fizycznego. Wystarczy ograniczyć liczbę kalorii o 7000 i
            rozłożyć je powiedzmy na 7- 10 dni, aby schudnąć 1 kg. Do tego jeszcze
            przesiąść sie z autka na własne nóżki i śmigać piechotą z pracy do domu. Czy to
            naprawdę takie trudne? Dodam jeszcze tylko, że w ten sposób w ciągu 7 mies. mój
            BMI zmniejszył sie z 31 do 22.
            Pozdrawiam.
            • Gość: A27 Re: Chcesz schudnac-to b.proste IP: *.ipt.aol.com 18.02.02, 02:48
              Moj brat i jego panna tez to brali. Najpierw schudli on do 175 funtow (6.1in)
              ona do 118. Dzisiaj dzieki Bogu minelo poltora roczku i brat wazy 193 a
              dziewczyna 132.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka