nietylkomama 02.02.10, 09:27 jaki mozecie polecić? najchętniej najtaniej, ale jak należy wydać więcej, by działał, to będę sklonna:) chcę go uzywać do poprawienia ogólnej kondycji, wieczorami do TV:D nie do ćwiczeń ekstremnalnych poprosze o poradę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
izauura Re: rower stacjonarny 05.02.10, 11:02 Wygodny :) Większość ma siodełka do kitu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karina2 Re: rower stacjonarny IP: *.uni.opole.pl 28.02.10, 19:10 Ja kupiłam jakiś rok temu taki: link Jest on naprawdę dobry i jeszcze ani razu mi się nie zepsuł.Myślę, że jest godny polecenia. Cena jest przystępna, nie taka jak za te chińskie podróbki za 200zł. Odpowiedz Link Zgłoś
fitteur Re: rower stacjonarny 01.03.10, 13:38 A co powiesz na super motywujące zajęcia z Bikingu na warszawiance, w tym fitnessparku na piętrze? Byłam tam już 6 razy i chyba złapałam bakcyla. Na pewno nie odpuszczę przez najbliższe parę tygodni, może nawet miesięcy. Już zauważyłam, że w pośladkach mi ubyło, w pasie też sporo. Magda M też tam ćwiczyła ;) www.fitnesspark.pl/magda_m.html Odpowiedz Link Zgłoś