27.11.10, 18:20
Czy jedzac bardzo malo i duzo cwicząc moje grube nogi schudną a nie rozbuduja mi sie mięsnie ud i łydek? nie moge znalezc odpowiedzi na to pytanie. Bardzo proszę o odpowiedz.
Dodam jeszcze, ze ostatnio jem bardzo malo, poniewaz nie mam czasu i ochoty. Mam prawie codziennie trening: Biegam 1,5h, ale bardzo wolno, jednak jest to spory wysilek dla organizmu + taniec. Chcę wiedziec czy dalej nie majac ochoty jesc + cwiczenia uzyskam efekt szczuplych nóg? wczoraj zjadlam tylko 700 kcal, bo bylam prawie caly dzien po za mieszkaniem... Nie czuje sie zmeczona, bo taki mam tryb zycia niestety ale czy jak dalej będę jesc w takich granicach 700-1000 kcal dziennie a do tego spalac bardzo duzo kcal, moje nogi tez straca kilka cm w obwodzie?
Obserwuj wątek
    • Gość: zuza Re: Nogi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.10, 15:30
      Nieeee rob tak !!!! jesli nie chce ci sie jesc i intensywnie cwiczysz to mam obawy co z tego bedzie... to nie jest sposob!!! predzej czy pozniej opadniesz z sil to po 1. po 2 jesli jesz rzadko, twoj wyglodzony organizm kazdy przyplyw "jedzenia" bedzie magazynowal jako tluszcz poniewaz taki jest mechanizm w chwili glodu. organizm jakby nie wie kiedy zosatnie dotarczona kolejna dawka wiec woli przechowac ktora juz dostaje. czy to naprawde taki wielki problem zeby raz na 2/3 godziny zjesc banana aolbo serek wiejski. zwlaszcza po wyslku powinnas zjesc cos biakowego np. serek lub twarzoek z rzodkiewka albo miodem, albo ryz z piersia z kurczaka. co do cwiczen - jesli chcesz schudnac wykonuj je intensywnie i na lekkich obciazeniach czy to jest orbitrek, czy stepper, czy rowerek czy silownia. tutaj masz ciekawy artykul na ten temat moze pomoze poradnik-zdrowia.pl/artykul/silownia-pod-znakiem-kobiety,18052.html dodam tylko ze wiem co mowie bo tez mialam problem z nogami i pupą...
      • peligrosa13 Re: Nogi 30.12.10, 11:53
        ja mam stepperek www.sport-shop.pl/stepper-body-sculpture-skretny-z-kolumna-bs-1650-p-3037.html\
        nogi na sylwestra będą zgrabne :) tyle powiem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka