Dodaj do ulubionych

Pure Targówek KICHA i żenada.

IP: *.home.aster.pl 26.03.11, 23:24
Dzisiaj byłem zapisać się do klubu Pure Targówek.Były dwie Panie i jeden Pan.Pełno kartonów jak na bazarze porozrzucanych przy alejce handlowej.Jedna Pani siorbała szejka druga jadła ciasto a Pan chyba podrywał dziewczyny.Fakt dziewczyny ładne ale nic więcej.Niczego ciekawego się nie dowiedziałem.Nie zapisałem się.Nawet nie podałem numeru telefonu ani maila,gdyż podobno później wydzwaniają parę razy dziennie.
Obserwuj wątek
    • Gość: anonim Re: Pure Targówek KICHA i żenada. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.11, 23:19
      Pracowalem tam krotki czas, jeszcze bez umowy. Nie polecam! Problemy są ...
    • Gość: nieważne kto... Re: Pure Targówek KICHA i żenada. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.11, 17:30
      ta?to przyjdż tera.....jest zajebiście.
    • Gość: misia Re: Pure Targówek KICHA i żenada. IP: *.play-internet.pl 06.12.11, 19:35
      dokładnie zgadzam sie z Toba mało tego to oszusci rozliczaja ludzie a sami sa nie wyplacalni nie umieja obslugiwac prostego programu to zabieraja ludziom karty i jestem taka malo inteligentna ruda pani ktora szczerzy zeby czy jest potrzeba czy nie nie spotkalem sie z takim nigdzie klubem
      • zer0khan Re: Pure Targówek KICHA i żenada. 22.12.11, 11:41
        ;P
    • Gość: Inka Re: Pure Targówek KICHA i żenada. IP: 94.42.183.* 31.12.11, 12:26
      Ale bzdury wypisujesz. Jeszcze ktoś pomyśli, że to prawda. Klub jest super. Chodzimy całą rodziną, więc to opinia wielu płci i osób w różnym wieku. Jak zwykle kiepskiej baletnicy przeszkadza rąbek u spódnicy.
      • Gość: lalka Re: Pure Targówek KICHA i żenada. IP: *.pifpaf.pl 26.01.12, 14:26
        Klub sam w sobie jest OK... ale jest kilka ostrych niedociagniec... Pierwsza sprawa to woda pod prysznicem - JAKAS MASAKRA !!! raz leci letnia za chwile zimna a chwile pozniej goraca... ale najwiecej chlodnej... jak sie wychodzi z pod prysznica to ciarki i dreszcze... Jak z tym cos nie zrobia to im sie szybciutko osoby wykrusza bo non stop slychac rozmowy na temat wody w szatni... Nastepna rzecz - zajecia FAT BURNING - jakas porazka !!! to nie ma nic wspolnego z FAT BURNING !!! najlepsza z tyego wszytskiego jest rozgrzewka...a potem ciag glupich, nudnych i malomeczacych krokow na stepie lub bez... OGOLNIE PORAZKA !!! na zajeciach jest doslownie kilkanascie osob... i zawsze jakies wychodza bo jest po prosto MEGA nudno... Co do samego klubu to jeszcze mozna zarzucic ze trenerzy sa... ale tylko personalni czyli zainetersuja sie toba jak zaplacisz... tak to totalnie ich nie widac... a wedlug mnie powinni byc widoczni i sluzyc rada... jakies dziwne to zwyczaje panuja ogolnie... i jak sie za ta nie wezma to ludzie zaczna rezygnowac... bo to co tu napisalam to nie tylko moja opinia !!!
        • Gość: mmm Re: Pure Targówek KICHA i żenada. IP: *.pifpaf.pl 26.01.12, 15:30
          zgadzam się z tym co napisała lalka.

co do wody pod prysznicem... zwracałam uwagę w recepcji już kilka razy niestety problem nie został usunięty.

na zajęciach fat burnig nie byłam, ale słyszałam o nich niepochlebne opinie.

moim zdaniem powinno być więcej zajęć od godziny 17:00 do godz. 20:00 i powinny być ciekawsze, mniej monotonne.
          • Gość: koor Re: Pure Targówek KICHA i żenada. IP: *.dynamic.chello.pl 09.07.13, 11:31
            Też się zastanawiałem nad Purem ale po tym co tu przeczytałem to biegnę zapisać się do Saturna :) . Nie dość, że siłownia po generalnym remoncie to masa ciekawych zajęć i fajna atmosfera, cały grafik zajęć rozpisany i na bieżąco aktualizowany na ich stronie. Na razie korzystam z darmowych 7 dni i jestem bardzo pozytywnie zaskoczony. Szatnia bywa odrobinę za mała w godzinach szczytu ale nie ma miejsc idealnych (na coś ponarzekać zawsze trzeba :)).
        • Gość: lola Re: Pure Targówek KICHA i żenada. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.12, 12:35
          Bzdury zajeciua z Fut Burningu są super ...
        • Gość: Purowiczka Re: Pure Targówek KICHA i żenada. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.12, 12:41
          Zajecia o których piszesz prowadzi najlepsza trenerka, chodze na nie od miesiecy i jestem zadowlona. tak samo TBC czy Pump. Raz na jakiś wpadnie taka lala jak Ty co sie jej nogi plączą i krytykuje. Goraco polecam!!
          • Gość: Lena Re: Pure Targówek KICHA i żenada. Warto posłuchać! IP: *.home.aster.pl 11.03.12, 00:23
            www.youtube.com/watch?v=CBHbtE8VfxU
            • nawrotka1 Re: Pure Targówek KICHA i żenada. Warto posłuchać 12.03.12, 09:27
              Padłam :D Powiem krótko: co za palant!
              Nie rozumiem, dlaczego facet podpisał umowę dla żony, ktora nie chciała chodzić (i konsekwentnie nie chodziła).
              Nie rozumiem, dlaczego podpisał najdroższą umowę ( a właściwie 2) za 230 zł (?????), skoro można taniej, równiez z możliwością wypowiedzenia.
              A najlepsze było to, jak poszedł do klubu i chciał zwrotu pieniędzy za to, że żona nie skorzystała z opłaconego karnetu. :D Trzeba być niepełnosprawnym umysłowo, żeby na coś takiego wpaść.
              Sama chodzę do Pura (dlatego otworzyłam linka) i mam pod ich adresem parę zastrzeżeń, ale ten filmik nic konkretnego nie wnosi, 15 minut bezsensownego ględzenia. Aż żal czasu straconego na oglądanie.
            • Gość: Dżon Kolins Re: Pure Targówek KICHA i żenada. Warto posłuchać IP: 46.227.110.* 31.07.12, 18:36
              Oddam opłacony karnet na sierpień 2012 do siłowni Pure w Warszawie za 50 zł.,czyli za połowę ceny.mail- grek27-81@o2.pl.Czas na przekazanie do 5.08
          • Gość: lalka Re: Pure Targówek KICHA i żenada. IP: *.pifpaf.pl 15.03.12, 11:22
            trenerka jest bardzo dobra i inne zajecia prowadzi fajnie... ale zajecia fat burning prowadzi bardzo dziwnie... robi dziwne uklady gdzie bardziej sie trzeba skupic na zapamietaniu oraz wykonaniu danego kroku...a kroki te zazwyczaj sobie przekombinowane a do tego rzadko kiedy mecza... dlatego tez uwazam ze nie ma to nic wspolnego z fat burning!!! moze kolezanki ktore sie wypowiadaja nie wiedza co znaczy fat burning ... ? ;) bylam na nich kilka razy, za kazdym razie ludzie wychodza... a nigdy tlumow na nich nie widzialam... takze chyba fakty mowia za siebie...
    • Gość: Ania Re: Pure Targówek KICHA i żenada. IP: *.ip.netia.com.pl 30.05.12, 09:01
      brud, smród, grzyb, obsługa tragedia, za darmo więcej nie pójdę...
    • Gość: DAG Re: Pure Targówek KICHA i żenada. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.12, 17:51
      Kicha i żenada to delikatne określenia tej "siłowni". Z przykrością muszę się przyznać, że byłam klubowiczką Pure. Płaciłam regularnie gotówką lub kartą w recepcji co miesiąc, a pure co miesiąc pobierał mi z karty(ponieważ trzeba podać nr karty płatniczej) 2 razy więcej niż miałam w umowie, pomimo tego, ze opłaty były wcześniej uregulowane. Dodatkowo na początku każdego miesiąca dostawałam od nich telefony z pretensją, ze nie zapłaciłam, podczas gdy kwota była pobrana przez pure, a dodatkowo opłacona przeze mnie. Panie, które tam pracują dzwonią do klientów z przypomnieniem o nieuregulowanej płatności, a na pytanie na jakiej podstawie tak twierdzi usłyszałam, cytuję "no nie wiem, bo mam zapisane na takiej kartce pani numer telefonu i nazwisko" a mi się wydaje, że mając dostęp do systemu i profilu w tym systemie każdego użytkownika należałoby sprawdzić przed wykonaniem takiego telefonu jak wygląda historia płatności. Ponadto odnośnie Pań "pracujących" tam należałoby jeszcze powiedzieć, że są miłe, ale tylko dla Panów, którzy się do nich wdzięczą. Jak natomiast przychodzi do obsługi kobiety odnosiłam wrażenie, ze pracują tam za karę, bo były poprostu niemiłe i wręcz opryskliwe, szczególnie Pani Dorota i Kasia, niestety reszty imion nie pamiętam. Nie umieją niczego załatwić ani pomóc, udzielają błędnych informacji, jedna drugiej zaprzecza. Po długich wyjaśnianiach spraw odnośnie płatności, a konkretnie jak wyżej pisałam bezzasadnego pobierania pieniędzy z konta celem przedłożenia tego na poczet następnego miesiąca od każdej z pań dostawałam inną informację. Na pytanie jak wygląda przeksięgowanie środków na następny miesiąc słyszałam, już wszystko załatwione, po czym pieniądze były pobierane po raz kolejny, i jak się pewnie domyślacie telefon z przypomnieniem. Nie wspomnę już nawet o Pani manager, która chyba nie ma pojęcia kim powinien być manager i jak jego praca oraz obsługa klient powinna wyglądać, zupełny brak kompetencji. Uwierzcie mi, że ja nie jestem osobą, która lubi narzekać i się czepiać, na początku nawet to olałam, bo stwierdziłam, że pewnie jakaś pomyłka, ale po kilku miesiącach notorycznie zdarzających się takich sytuacji ma się dosyć. Złożyłam więc wypowiedzenie- UWAGA trzeba pamiętać że jest miesięczny okres wypowiedzenia! Ale to nic nie dało, musiałam zablokować kartę w banku, ponieważ pomimo upłynięcia terminu wypowiedzenia wydzwaniano do mnie z pytaniem czemu nie można pobrać z mojego konta pieniędzy!! P A R A N O J A ! Wypowiedzenie złożyłam w lipcu, więc w sierpniu przestałam być klubowiczką pure. Dziś jest 12.10.2012, aja nadal dostaje telefony z takimi durnymi pytaniami. Okazało się, że nie mogą znaleźć mojej kopii wypowiedzenia umowy, doniosłam więc im moją kserokopię. Ale nic to nie dało bo doręczyłam im to miesiąc temu, a sytuacja się powtarza, tylko że telefonów nie mam raz w miesiącu a co drugi dzień. Jeśli chodzi o warunki panujące tam też nie polecam. Proponują zajrzeć do Gravitana i brać z nich przykład. A opłata miesięczna przy open jest taka sama! kultura i warunki o niebo lepsze. Łazienki w Pure- nie chciałabym tego pisać ale inaczej się nie da- smród niesamowity niezależny od pory dnia. W związku z tym że przebieralnia i łazienka, to miejsce w którym spędza się sporo czasu powinna być przyjemna i pachnąca a nie śmierdząca. Mogliby chociaż zapachy jakieś kupić a tu nic tylko smród. Mogłabym więcej takich sytuacji opisać bo, rozmawiałam z innymi ludźmi którzy tam chodzą, ale juz i się nie chce, bo jest to po prostu nieprawdopodobne.
      • Gość: ABE Re: Pure Targówek KICHA i żenada. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.12, 11:25
        U mnie ta sama sytuacja. Złożyłam wypowiedzenie i nadal pobierali mi pieniądze. Już 4 miesiące walczę o zwrot pieniędzy. Ostrzegam ze w tej sytuacji jest ok 50 osób. Proszę nie dawać im swojej karty by mogli ustawić zlecenie stałe. Są to normalni złodzieje.
        • Gość: Anna Re: Pure Targówek KICHA i żenada. IP: *.centertel.pl 23.11.12, 20:13
          mam to samo dokładnie, a Panie menagerki chowaja się po kątach w szczególności Pani Żaneta jak również i Pani Ola... kiedy sie nie przyjdzie do klubu slyszy sie ze nie ma zadnej z Pan, proszą o umowienie się na spotkanie, albo sa na lunchu i tak jest o kazdej porze dnia itp Nie wiem czemu ale mam wrazenie ze kadra tam sie caly czas zmienia, a moze wystarczyloby zmienic 1 osobe a nie wszystkich skoro nie potarfi zarzadzac. Było kilka dziewczyn fajnych ale się przeniosly, a te co zostaly to chyba tez juz zwolnili ze starej ekipy :/ Żenada
          • Gość: Agnieszka Re: Pure Targówek KICHA i żenada. IP: *.dynamic.chello.pl 07.01.13, 15:57
            Witam. Odradzam korzystanie z tego klubu. Mam podpisaną umowę na 3 miesiące-kończy mi się w marcu. I tutaj zrobił mi się problem. Chciałam dziś wypowiedzieć umowę-mam świadomość tej decyzji i konsekwencji i wiecie co? Pani mnie poinformowała, że w umowie na 3 miesiące nie mam możliwości zapłacenia 40%. Oczywiście pokłóciłam się, bo podczas podpisywania była inna gadka. Zadzwoniłam na infolinie-oczywiście Pani była silnie zaskoczona podejściem klubu, bo jak najbardziej mogę wypowiedzieć umowę i nie muszę płacić całej kwoty tylko 40 %. Oczywiście mieli do mnie z Pura zadzwonić. Standardowo olanie sprawy. Co mi się jeszcze nie podoba? A np. to, że nie zgodziłam się na przetwarzanie moich danych itd. a parokrotnie dzwonili do mnie i proponowali trening personalny, bo inaczej trener niestety nie może mi pomóc, ba wytłumaczenie działania niektórych maszyn to zbyt wiele dla nich. Skoro płacę za siłownie to chyba mam prawo się zapytać trenera o jakieś ćwiczenia, to zajmuje zaledwie parę minut. Mój kolega chodzi do s4 i wiecie co??? Tam mu trener rozpisał trening na cały miesiąc-a nie wykupił treningu personalnego. NIE POLECAM TEGO KLUBU, NIE MARNUJCIE CZASU, PIENIĘDZY I NERWÓW.
            • Gość: PIGI Re: Pure Targówek KICHA i żenada. IP: *.zaba-gw.waw.supermedia.pl 10.01.13, 19:08
              Uwaga na ten klub fitness !!!! Bardzo słaba wentylacja w szatniach. Do łazienki zeby umyc rece nie da sie wejsc bo smierdzi kałem. Napisze skarge do sanepidu. Wiecznie brak zetonów do solarium , Panie w recepci nie miłe i olewają klientów. W szafkach syf .
    • Gość: sportowiec Re: Pure Targówek KICHA i żenada. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.13, 09:35
      nie jest dobrze w piure, na rembielińskiej szatnia nie do uzywania, od m-cy rozwalone szafki, brak wieszakow, recepcja z damskim"menago" denna, nieodpowiedzialna ZENADA,tylko potrafia bez zawiadomienia podnosic oplaty- nie dziwota ze mala frekfencja!!!!
      na malborskiej w carfur w szatni smrod wydobywajacy sie z toalet,drzwi wiecznie otwarte pseudo sauna z temp 50 stopni- recepcja bezsilna!!!!

Pytam sie- czy ktos jest za to odpowiedzialny? z kierownictwa naturalnie zwanym szumnie menażerami ( i poco ta amerykanizacja)
      • Gość: zawiedziona Re: Pure Targówek KICHA i żenada. IP: 92.60.130.* 11.02.13, 09:11
        Klub na Targówku jest ok. Bardzo czysty i zadbany. Byłam tam tylko przez 2 godziny ale zrobił na mnie dobre wrażenie.
        Szkoda jednak, że "menadżer" nie potrafi rozmawiac z ludźmi - negocjować . Generalnie to nie wiem po co on tam, skoro nie powiedział nic innego niż dziewczyna z którą próbowałam ustalić warunki. Moze nawet dziewczyna sama mogłaby mi coś lepszego zaproponować.
        Wcześniej była podobno Pani menadżerka i można było się z nią dogadać.
    • Gość: Berez Re: Pure Targówek KICHA i żenada. IP: *.play-internet.pl 17.02.13, 14:40
      Niestety muszę to potwierdzić .szatnie są tragiczne. z toalet wydobywa się smród. Szatnie są małe jak na taką liczbę osób. wieczorami przeludnienie. Panie W recepci nie miłe. Ogólny syf. Dodatkowo chamstwo i przepych do urządzeń. CH targówek
      • Gość: Flexor Re: Pure Targówek KICHA i żenada. IP: *.dynamic.chello.pl 05.08.13, 17:37
        Jak nie podobało wam się w tym miejscu to możecie zobaczyć sobie Saturn Fitness. Zapisałem się gdzieś ze 3 tygodnie temu. Do tej pory nie narzekam, spoko sprzęt no i sporo miejsca. Klub czysty i po remoncie więc nie będzie takich przypadków jak opisujecie...
    • Gość: gość portalu Re: Pure Targówek KICHA i żenada. IP: *.jmdi.pl 19.09.13, 13:12
      Zgadzam się z negatywną opinią o Pure Targówek! Odradzam ten Klub!
      Wybrałam ten klub tylko i wyłącznie ze względu na wyjątkowego instruktora zumby. Obsługa klubu jest niemiła, a wręcz chamska, brak jej jakiegokolwiek profesjonalizmu i to na każdym szczeblu pracowników – dziś pan manager klubu (Mariusz Roguski) w trakcie rozmowy odwrócił się na pięcie i zamkną się w swoim pokoiku kończąc w ten sposób ze mną rozmowę. Poinformowanie klientów o braku zajęć przez 15 minut od planowego ich rozpoczęcia i przeproszeniu za zaistniała sytuację wykracza poza ich możliwości i standardy obsługi klienta. No cóż ratują ich długo terminowe umowy, które zatrzymują klientów. Każdemu polecam przemyślenie podpisania takowej umowy. Przed podpisaniem umowy są mili po podpisaniu dopiero wychodzą standardy Klubu Pure.
      Pozdrawiam serdecznie :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka