pytanie7 18.06.04, 11:42 zastanawiam się nad zmianą sposobu odżywiania, przy okazji chciałabym stracić parę kilogramów. co myślicie o tej diecie? jakie są opinie osób, które ją stosują? gdzie mogę znaleźć opinie dietetyków na temat tej diety? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malgoska1976 Re: dieta Montignac 19.06.04, 19:41 Czytalam ksiazke na temat tej diety i moim zdaniem ma sens ,bo ograniczasz niedobre weglawodany.Wiem ze jest sporo info.na ten temat na internecie ,poszukaj tam.Narazie !Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
a.kopiko1 Re: dieta Montignac 27.06.04, 22:55 Ja ją stosowałam i szczerze mogę powiedzieć, że jest rewelacyjna. Chudnie się mniej więcej kilogram tygodniowo. Stosując ją czułam się naprawdę wspaniale i lekko. Naprawdę ją polecam. Książka jest bardzo dobra i pożyteczna ("Jeść aby schudnąć"), tam dowiesz się wszystkiego co potrzebne. Kosztuje ok.25 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
jogger Re: dieta Montignac 27.06.04, 22:57 Powinna być we wtorek w Gazecie kobieta.gazeta.pl/wysokie_obcasy/1,53581,2150175.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: dieta Montignac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.04, 09:59 Niestety, dziś wtorek a w Gazecie kopenhaska :( Ponoć Montignac ma być w czwartek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: dieta Montignac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.04, 10:02 sorry, pomyliło mi się. Ma być jutro, tzn. w środę Odpowiedz Link Zgłoś