Dodaj do ulubionych

Gdzie kupić atlas

24.01.15, 13:01
Witajcie - czy ktoś może polecić jakiś sklep gdzie mógłbym kupić i zobaczyć sprzęt fitness ?
Obserwuj wątek
    • fitmaniac2015 Re: Gdzie kupić atlas 27.01.15, 14:53
      Faktycznie :) jest salon w ldz :D a ja biegałem po Decathlonie i Go Sporcie i nic nie mogłem znaleźć. Dzięki :P
      • jacekzborowski Re: Gdzie kupić atlas 27.01.15, 15:04
        Cześć. Prowadzę salon Lord-a w Łodzi, sprzedaję sprzęt treningowy od wielu lat - mamy najbardziej urozmaiconą i rozbudowaną ofertę na rynku. Jestem również trenerem personalnym wiec uwierz mi - wybiorę Ci sprzęt najbardziej odpowiedni dla Ciebie. Zapraszam
        • Gość: Qtno Re: Gdzie kupić atlas IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.15, 16:20
          Polecam człowieka! Wiem co mówię :)
        • Gość: TuttiFruttiDiMare Re: Gdzie kupić atlas IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.15, 16:29
          No proszę, na Inflanckiej macie też salon... hehe to 2 minuty marszu ode mnie. Jutro przyjdę :) Potrzebuję się rozejrzeć za jakimś dobrym sprzętem Cardio ;D
        • kaga9 Spam z tym samym IP n/t 29.01.15, 01:14
          • Gość: Cześć Re: Spam z tym samym IP n/t IP: *.centertel.pl 29.01.15, 11:04
            Kaga9 szanowna Pani "informatyk", pół Polski ma internet w neostradzie i każdy kto napisze z Neostrady będzie miał to samo "niby po Twojemu IP"... Nieudana prowokacja :-D
          • Gość: hahahaa Puknij się w czoło - to nie IP tylko dostawca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.15, 11:30
            hahaha kaga9, na czyje zlecenie dzialasz :) Maciecierewicza?
            • kaga9 A może...się zalogujecie, wiarygodni?:-) n/t 30.01.15, 03:06
              • Gość: Ciekawy? Re: A może...się zalogujecie, wiarygodni?:-) n/t IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.15, 16:56
                O co chodzi z tymi IP ? U mnie też się wyświetla "internetdsl.tpnet.pl" i mam neostradę. Czy to coś złego? O co chodzi?
                • 2wilqqq Re: Nic komuś (kaga9) się pokiełbasiło z IP ... 30.01.15, 16:59
                  Nic komuś się pokiełbasiło z IP i pisze bzdury... oczywiste jest jak ktoś ma neo to sie wyswietla dostawca jako tp... Ehhhh Ci ludzie
        • kalinowskia Re: Gdzie kupić atlas 30.01.15, 17:51
          Widzę, że ma Pan Finnlo, co będzie lepsze czy taki , czy jakaś brama np. Ft1 lub Ft2? Jak dobrać atlas do mnie? chyba chce wyrobicz ogolną masę mieśniowa. Wiedzy (narazie) o tym niemam, ale nie od razu Pabianice zbudowano :P
      • Gość: JannJa Re: Gdzie kupić atlas IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.15, 16:25
        W decathlonie i gosporcie to masz dno. Chcialem tam kupic atlas i jak zobaczylem te luzy i jakosc wykonczenia i spawów, zrerzygnowałem. to są molochy, gdzie na to łapią sie tylko ludzie ktorzy patrza na cene, ale nie patrza ze to im w kazdej chwili moze sie rozsypac. sluchaj atlas to jest kilkaset kg stali, chyba nie chcesz zeby to sie rozsypalo nad toba?!?!
        • jacekzborowski Re: Gdzie kupić atlas 29.01.15, 16:55
          Nawet nie wiedziałem, że tam są atlasy, orbitreki i bieżnie na pewno. Niemniej jednak - jak jesteś z Łodzi albo okolic - zapraszam do mnie na inflancką 23 - coś Ci dobiorę :)
          • Gość: JannJa Re: Gdzie kupić atlas IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.15, 09:54
            Chętnie :) Tak więc do zobaczenia
    • kaga9 Namolny spam z tym samym IP n/t 29.01.15, 01:13
      • Gość: Cześć Re: Namolny spam z tym samym IP n/t IP: *.centertel.pl 29.01.15, 11:05
        Kaga9 szanowna Pani "informatyk", pół Polski ma internet w neostradzie i każdy kto napisze z Neostrady będzie miał to samo "niby po Twojemu IP"... Nieudana prowokacja :-D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka