Dodaj do ulubionych

HMB i L-Karnityna w treningu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 18:59
Mam ochotę zrzucić parę kilo. Ba, wlasciwie to chcę wyrobić sobie bardziej
mięśnie. Mam czas i ochotę, by się za to zabrać. Kupiłem L-Karnitynę i HMB.
Chcialbym z ich pomocą zacząć ćwiczyć. Czy mogę łykać je razem? Nie wplywają
na siebie ujemnie? Z góry dziękuję za odpowiedz :-)
Obserwuj wątek
    • Gość: lili Re: HMB i L-Karnityna w treningu IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 11.02.05, 23:35
      mozna lykac je razem ale polaczenie HMB i L-Karnityny przyspieszy spalenie
      tkanki tluszczowej. Jesli chcesz nadbudowac mase miesniowa lykaj jednoczesnie
      HMB i kreatyne. pozdrawiam
      • Gość: lili202 Re: HMB i L-Karnityna w treningu IP: *.ls.net.pl 12.02.05, 12:42
        lili czyli hmb i karnityna to jest dobre dla tych co sie odchudzaja (a raczej
        odtluszczaja) czyli dla kobiet?
        • Gość: lili Re: HMB i L-Karnityna w treningu IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 12.02.05, 15:48
          tak, kobiety tez moga to bez obaw stosowac. Efekty sa bardzo szybko widoczne.
          Tluszcz znika w oczach a miesnie ladnie ale delikatnie sie zarysowuja. Wlasnie
          polaczenie HMB i L-karnityny szczegolnie polecane jest konietom. Powoduje
          silniejsza redukcje tkanki tluszczowej sprzyjajac poprawie jedrnosci ciala. Aby
          uzyskac takie efekty dawka HMB nie powinna przekraczac 1,5g na dobe. Najlepiej
          jest przyjmowac przed posilkami w 2-3 podzielonych dawkach po 0,5g.
          • Gość: lili202 Re: HMB i L-Karnityna w treningu IP: *.ls.net.pl 12.02.05, 16:37
            ale jesli cwicze to nie powinnam po cwiczeniach tego brac? i jak cos to i po
            silowych i aerobowych?bo na razie biore samal-karnityne to pije 30-60 minut
            przed aerobami to jak wtedy uzupelnic hmb?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka