Gość: babedoll IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 15:14 nie chce sie po nim jeśc tak dużo jak zazwyczaj?i czy to prawda, że hamuje apetyt na słodycze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lili202 Re: CHROM ORGANICZNY-czy to prawda, że... IP: *.ls.net.pl 01.03.05, 15:32 to jest kwestia indywidualna bo ja to po chromie caly sklep slodyczy bym zjadla powaznie na mnie wlasnie dzialal na odwrot ze mialam pobudzony apetyt na slodycze Odpowiedz Link Zgłoś
beata825 Re: CHROM ORGANICZNY-czy to prawda, że... 01.03.05, 16:54 chrom jest super! mi pomógł, jadłam go chyba z pół roku i teraz juz nie jem ani chromu ani słodyczy, pomógł tez mamie mojej kolezanki, chodzi o to za chrom reguluje poziom glukozy we krwi i przez to zmniejesza apetyt na słodkie, przynajmniej u mnie :) pozrdo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fat Lady Re: CHROM ORGANICZNY-czy to prawda, że... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 22:29 Na mnie dziala :-) , polecam :-) Odkad zazywam chrom, czyli od 14.01.2005 nie tknelam zadnych slodyczy :-))), schudlam juz 7 kg (dieta + cwiczenia + chrom). Ale mysle ze odpowiednie podejscie psychiczne znakomicie wspomoze przyjmowanie chromu :-) Trzeba sie po prostu uprzec i zaprzec ;-))) BUZIAKI! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lili202 Re: CHROM ORGANICZNY-czy to prawda, że... IP: *.ls.net.pl 02.03.05, 12:02 ale w moim przypadku to ddopiero jak odstawilam chrom po 3 dniach obzarstwa slodyczowego na nim to sie zaparlam i mniej jadlam ale chromu jzu nie tkne Odpowiedz Link Zgłoś